Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@04:28:05 GMT

دستورالعمل جدید رنگ و وزن قزل‌آلا صادر شد

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۴۷۱۲۵

دستورالعمل جدید رنگ و وزن قزل‌آلا صادر شد

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت:‌دستورالعمل جدید وزن و رنگ ماهی قزل‌آلا به مزارع پرورش ماهی ابلاغ شد که این امر در میزان صادرات این محصول تاثیرات مهمی خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار کشاورزی خبرگزاری تسنیم، حسن صالحی امروز در حاشیه افتتاح دومین نمایشگاه بین‌المللی شیلات، آبزیان و صنایع وابسته اظهار کرد: برای ترویج و فرهنگسازی مصرف آبزیان در کشورمان جشنواره تبلیغ آبزیان در تمام استانها برای توسعه مصرف این محصولات در نظر گرفته شده است و برگزار می‌شود و تا به امروز 400 نوع طرح برای آبزیان به مردم معرفی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به سوالی که آیا قیمت بالای آبزیان اجازه مصرف این محصولات را به مردم می‌دهد یا خیر، افزود: مردم که نباید حتما در هر وعده مصرف ماهی شیر کیلویی 30 هزار تومان را بخرند زیرا این محصول به دلیل حجم کم صید پاسخگو نیست.

رئیس سازمان شیلات کشور ادامه داد: باتوسعه تولید پرورش ماهی در نقاط مختلف کشور هم اینک در برخی نقاط روستایی مردم می‌توانند حتی ماهی قزل‌الا را به نرخ هر کیلوگرم 9 تا 10 هزار تومان خریداری کنند.

صالحی با اشاره به رشد سرانه مصرف آبزیان در 30 سال گذشته جهش قابل توجهی داشته است تصریح کرد: در حالی که 30 سال قبل سرانه مصرف یک کیلوگرمی آبزیان را داشته‌ایم این رقم اکنون به 10.6 دهم کیلوگرم رسیده است.

* سرانه مصرف آبزیان در کشور نصف دنیاست

وی اضافه کرد: با گسترش مصرف ماهی در روستاهای کشور سرانه مصرف آبزیان در حال افزایش است اما باید اذعان داشت که هنوز با استانداردهای جهانی فاصله داریم و در بهترین حالت به نیمی از استاندارد جهانی می‌رسیم.

رئیس سازمان شیلات کشور گفت: در سال گذشته یک میلیون و 900 هزار تن انواع آبزیان در کشور تولید شد که 110 هزار تن آن صادر و 412 میلیون دلار برای کشورمان ارزآوری ایجاد شد.

صالحی گفت: در 6 ماهه نخست سالجاری نیز 30 درصد افزایش صادرات آبزیان داشته‌ایم که این ارقام در برخی دیگر از گونه‌های آبزیان مانند میگو و ماهی قزل‌آلا متفاوت بوده و صادرات ما بیش از 30 درصد است.

وی تولید و صادرات ماهی قزل‌آلا در کشورمان را رو به رشد اعلام کرد و گفت: در سال گذشته 10 هزار تن آبزیان به کشورهای حوزه خلیج فارس و روسیه صادر شده است که رقم بالایی به حساب می‌آید و امسال برای صادرات 30 هزار تن برنامه‌‌ریزی شده است.

رئیس سازمان شیلات کشور گفت: دستورالعمل جدید وزن و نوع رنگ ماهی قزل‌آلا به مزارع پرورش ماهی ابلاغ شده است که این امر شرایط صادرات این محصول را در ماههای پیش رو افزایش خواهد داد.

وی به این موضوع نیز اشاره کرد که اگر ماهی قزل‌آلا دارای وزن یک و نیم کیلوگرم باشد مشتری‌پسندی مناسبتری در بازارهای صادراتی خواهد داشت.

صالحی افزود: برای صادرات میگو هیچگونه محدودیتی نداریم و بازار صادراتی مناسبی در کنار بازار مصرف داخلی وجود دارد.

رئیس سازمان شیلات کشور تاکید کرد: در برنامه ششم توسعه برنامه‌ ریزی شده است که صادرات 60 هزار تنی میگو محقق شود.

انتهای پیام/

R1342/P1012122/S7,83/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۷۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، جواد محمدی افزود: وزن کالا‌های صادر شده در این مدت از گمرک همدان به خارج از کشور ۱۰۹ هزار و ۹۵ تن و ارزش ریالی آنها نیز ۱۹ هزار و ۲۳۳ میلیارد ریال بوده است.

او تأکید کرد: البته باید توجه داشت بخش قابل توجهی از محصولات تولیدی استان همدان از سایر گمرکات به خارج از کشور صادر شده و آمار یاد شده مجموع کالا‌ها و ارزش صادراتی استان نیست.

مدیرکل گمرک استان همدان تصریح کرد: در این مدت محصولات و کالا‌های صادراتی از گمرک استان ۶۴ قلم بوده که از عمده کالا‌ها می‌توان به شیشه، فروسیلیس، انواع کشمش، کابل آلومینیومی، وازلین، سیمان سفید، پودر شیرخشک بدون چربی، منسوج نبافته، قرص بیوتین، انواع سس و کنسرو و رب گوجه فرنگی، زیتون، شور، شور مخلوط و ترشی مخلوط و نشاسته سیب زمینی اشاره کرد.

محمدی با بیان اینکه این کالا‌ها به ۱۸ کشور دنیا صادر شده است، گفت: عمده مقصد‌های صادراتی کشور‌های عراق، ترکیه، گرجستان، روسیه، افغانستان، پاکستان، قزاقستان، ارمنستان، هند، ایتالیا، عمان و کانادا است.

او با اشاره به واردات استان در سال گذشته نیز افزود: آمار واردات تا پایان سال ۱۴۰۲ به وزن حدودی ۱۰ هزار و ۴۳۶ تن که ارزش تقریبی آن بیش از ۳۵ میلیون و ۲۸۴ هزار دلار است.

این مسئول تأکید کرد: ارزش ریالی واردات استان همدان در مدت یاد شده نیز به ۱۰ هزار و ۴۵ میلیارد ریال می‌رسد که عمده اقلام وارداتی به گمرک استان ۳۷ نوع کالا شامل انواع نخ (پلی آمید و پلی استر مقاوم)، قطعات خودرو، ماشین آلات بافندگی، ماشین فرز، روغن سیلاستول، رزورسینول، دیسپرس، فیلم پلی اتیلن، گرانول و انواع لاستیک خودرو است.

محمدی افزود: از کشور‌های طرف معامله نیز می‌توان به گرجستان، چین، امارات متحده عربی، بلژیک، آلمان، بلغارستان و ترکیه اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • افزایش ۹ درصدی صادرات کالا از مازندران
  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی
  • ساینا اس اتوماتیک روانه عراق می شود / صادرات چندین هزار ساینا و کوئیک به ونزوئلا
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • ثبت ۷.۸ میلیارد دلار صادرات صنعت فولاد کشور طی سال گذشته
  • صادرات بیش از یک میلیارد ریال محصولات چاپی غیر کتاب از خراسان رضوی
  • صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان
  • رشد ۶۲ درصدی صادرات آبزیان از خوزستان