Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بولتن نیوز، براساس تکلیف تعیین شده برای صندوق توسعه ملی در بسته حمایت از صادرات غیرنفتی در سال گذشته باید ۲۰۰۰ میلیارد تومان به صادرکنندگان اختصاص می‌یافت که تنها ۹۰۰ میلیارد تومان آن عملی شد و با توجه به ۱۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات تعیین شده در بسته جدید حمایت از صادرات غیرنفتی که در شهریور ماه امسال توسط ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی جهت اجرا ابلاغ شد، این صندوق مکلف است تا پایان سال جاری مبلغی معادل ۲۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات با نرخ سود ۱۱ درصد به صادرکنندگان پرداخت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسته حمایت از توسعه صادرات غیرنفتی به پیشنهاد کارگروه برنامه ملی پیشبرد برون‌گرایی اقتصادی (توسعه صادرات غیرنفتی) در جلسه مورخ ۱۳۹۶.۵.۹ ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی به تصویب رسید و از سوی معاون اول رییس جمهور برای اجرا به کلیه دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد، ابلاغیه‌ای که به عنوان جایگزین بسته حمایت از توسعه صادرات غیرنفتی در سال ۱۳۹۵ مدنظر قرار می‌گیرد.

این بسته در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و حمایت از صادرات غیرنفتی (برنامه‌های حمایتی و تشویقی توسعه صادرات غیرنفتی کشور) جهت اجرا توسط دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد تا صادرکنندگان کالا و خدمات به طرق مختلف مورد حمایت قرار گیرند.

براساس آمار موجود در سال گذشته از ۲۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده که باید توسط صندوق توسعه ملی در بسته حمایت از صادرات غیرنفتی به صادرکنندگان اختصاص می‌یافت تنها ۹۰۰ میلیارد تومان با نرخ سود ۱۱، ۱۴ و ۱۶ درصد جذب شده و پرداخت ۱۱۰۰ میلیارد تومان نیز به سال ۱۳۹۶ موکول شده است.

بنابر این براساس تکلیف در نظر گرفته شده در بسته حمایت از صادرات غیرنفتی در سال ۱۳۹۶ باید ۱۱۰۰ میلیارد تومان توسط صندوق توسعه ملی به صادرکنندگان تسهیلات ارائه شود که با توجه به ۱۱۰۰ میلیارد تومان بدهی مانده از سال گذشته میزان اعتباری که توسط این صندوق باید به صادرکنندگان پرداخت شود معادل ۲۲۰۰ میلیارد تومان است.

مساله دیگری که به آن اشاره کرد این است که بسته جدید حمایت از صادرات غیرنفتی در شهریورماه سال جاری ابلاغ شده و قرار بر این است از هفته آینده پرداخت تسهیلات در دستور کار قرار گیرد و تاکنون اعتباری در این رابطه تخصیص نیافته است. علاوه بر این باید اعلام کرد که در سال جاری نرخ سود سپرده‌های صندوق توسعه ملی به ۱۱ درصد و نرخ سود تسهیلات بانک‌ها برای صادرکنندگان به ۱۳.۵ درصد رسیده است.

در نهایت باید عنوان کرد که سپرده‌گذاری مبلغ ۱۱۰۰ میلیارد تومان به همراه مانده جذب شده سپرده‌های ویژه صادراتی صندوق توسعه ملی نزد بانک‌های عامل تا تاریخ ابلاغ بسته حمایت از صادرات غیرنفتی معادل ۱۱۰۰ میلیارد تومان بوده که در یک دوره دوساله در بانک‌های عامل توسط صندوق توسعه ملی اختصاص می‌یابد. همچنین در این راستا به منظور افزایش پوشش این تسهیلات با نرخ سود کمتر از مصوبه شورای پول و اعتبار از تاریخ ابلاغ این بسته منابع صندوق توسعه ملی با منابع داخلی بانک‌ها به نسبت ۵۰ – ۵۰ ترکیب شده و به صادرکنندگان اختصاص می‌یابد.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۰۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مهدی ناصحی، روز دوشنبه در نشست خبری گفت: حدود ۲ سال از عمر صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج می‌گذرد. هنگامی که این صندوق ایجاد شد، میزان بودجه تخصیص یافته معادل ۵ همت (۵ هزار میلیارد تومان) بود و در سال گذشته به ۷ همت رسید.

وی ادامه داد: در حال حاضر، میزان بودجه تخصیص یافته صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج در سال جاری معادل ۹ همت است.

ناصحی با بیان اینکه موضوع حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در کانون توجه قرار گرفته است، افزود: دولت و وزارت بهداشت به موضوع حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج توجه کرده‌اند و بیمه‌های پایه در جهت پوشش خدمات گام برداشته‌اند. حدود ۲ سال از عمر صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج می‌گذرد اما از شاکله بسیار خوبی برخوردار است.

وی درباره بیماری‌های تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج گفت: ۱۰۷ گروه از بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش قرار دارند.

کد خبر 6098116 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • حمایت صندوق نوآوری از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی
  • ایران در لیست A صادرکنندگان محصولات شیلاتی قرار گرفت
  • رونمایی از بسته حمایتی ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۳
  • پیشرفت ۶۸ درصدی پایانه صادرات و ترانزیت کالا در بندر بوشهر
  • ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی
  • ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳
  • کشف محموله ۱۰ میلیاردی تنباکوی قاچاق از انباری در جنوب تهران
  • اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • حمایت‌های صندوق ضمانت صادرات از صادرکنندگان