Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور وزیر ارشاد در امور ایثارگران در آیین افتتاح دهمین نمایشگاه کتاب خراسان شمالی گفت: سهم کتاب‌خوانی در کشورهای در حال توسعه ۳۰ درصد و کشورهای پیشرفته ۷۰ درصد است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی انصاری در آیین افتتاح دهمین نمایشگاه کتاب خراسان شمالی اظهار داشت: راه سعادت بشر در سه مرحله شناخت و معرفت نسبت به علم، تلاش، حرکت، جنب و جوش و هدف‌گذاری و اخلاص خلاصه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مشاور وزیر ارشاد اسلامی در امور ایثارگران ضمن اشاره به حدیثی از امام کاظم(ص) تصریح کرد: خداشناسی، شناخت توانمندی‌ها و نعمت ها، مسئولیت‌شناسی و دشمن‌شناسی پله‌های کسب علم هستند.

وی افزود: نمایشگاه کتاب یکی از بهترین زمینه‌های تجلی و تشویق علم کتاب‌و کتابخوانی است.

انصاری خاطرنشان کرد: تکلیف‌شناسی یکی از پله های اساسی و مهم کسب علم است به طوری که ویژگی بصیرت در این مرحله قرار دارد. کتاب یکی از نعمت های عظیم خداوندی است. باید دشمنان سیاسی، درونی و فرهنگی را شناخت و برای هرکدام از این دشمنی‌ها راهکاری مناسب اتخاذ کرد. کتاب یکی از بهترین ابزار معرفت‌شناسی انسان‌های موفقی هستند.

مشاور وزیر ارشاد در امور ایثارگران افزود: تاریخ کتاب مکتوب به 5 هزار سال قبل برمی‌گردد.کتاب و کتاب‌خوانی سیر تحول عجیبی دارد اما متاسفانه جبهه حق و ارزشی در حوزه کتاب، آغاز خوبی را داشتند اما در ادامه مسیر عقب ماندند.

وی افزود: 80 درصد کشورهای دنیا در حال توسعه و 20 درصد کشورها پیشرفته هستند. سهم کتاب کشورهای در حال توسعه 30 درصد و سهم کتاب کشورهای پیشرفته 70 درصد است. هم‌چنین کشورهای آفریقایی که جمعیت زیادی را در خود جای داده‌اند تنها 3 درصد از سهم کتاب برخوردار هستند.

انصاری از پایین بودن سهم کتاب‌خوانی جمهوری اسلامی ایران خبر داد و تصریح کرد: سهم ایران در تولید کتاب و نشر آن سهم خوبی است اما سهم کتاب‌خوانی پایین بوده و باید در این خصوص بیش از پیش فعالیت داشت.

مشاور وزیر ارشاد در پایان خاطرنشان کرد: یکی از سیاست‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دولت تدبیر و امید توجه به اهالی نشر است. در کشور ایران زمینه نویسندگی مهیا است چرا که علاقه‌مندان به حوزه علم و نویسندگی در این زمینه فعال هستند.

انتهای پیام/

R7719/P1357/S6,55/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۸۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم

به گزارش قدس آنلاین، عباس علی‌آبادی، در افتتاحیه ششمین نمایشگاه ایران اکسپو، با بیان اینکه اکنون ایران با وجود تحریم‌ها یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است، اظهار داشت: بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور شامل صادرات غیرنفتی، نفتی و واردات است که از این رقم نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار مربوط به صادرات غیرنفتی است.

وی افزود: کشورهای همسایه افریقایی، کشورهای اسلامی و دوست در اولویت توسعه روابط و همکاری اقتصاد با جمهوری اسلامی ایران هستم ضمن اینکه عضو ناظر تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تعامل سازنده‌ای با این پیمان‌های این کشورها داریم.

علی‌آبادی بیان داشت: در سازمان همکاری اکو با ۹ کشور همسایه و منطقه همکاری داریم و موافقتنامه تجاری در حال پیگیری است با هشت کشور اسلامی در حال توسعه، موافقتنامه تجارت ترجیحی امضا کرده و در حال اجرا هستیم. همچنین در سازمان همکاری اسلامی با کشورهای عضو موافقتنامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: با کشورهای اتحادیه اقتصادی اوراسیا، موافقتنامه تجارت آزاد و با تعدادی دیگر از کشورها موافقتنامه تجارت ترجیهی به امضا رسیده و با برخی دیگر از کشورها در حال مذاکره هستیم، ما آماده عامل هستیم و دست همکاری اقتصادی با کشورها و ملت‌های جهان را می‌فشاریم.

توسعه روابط تجاری با کشورهای شرکت‌کننده در نمایشگاه اکسپو

وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ گفت: تلاش می‌کنیم این نمایشگاه بتواند با ارائه شفافیت توانمندی‌ها و شناسایی نیازمندهای طرفین گام جدی را در توسعه اقتصادی بردارد.

علی‌آبادی ادامه داد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه روابط تجاری با کشورهای شرکت‌کننده است، ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیل گر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد.

وی بیان کرد: زمینه‌های همکاری را تسهیل می‌کند ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی دارد که می‌تواند تسهیل گر در حوزه راهبردی باشد همچنین چهره واقعی بخشی از توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها معرفی می‌شود و زمینه برای همکاری‌های اقتصادی فراهم می‌گردد.

حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا

وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا گفت: توجه به جایگاه ایران در کنار ظرفیت معدنی و کشاورزی و صنعتی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند در این راستا رویکرد اصلی برنامه‌های وزارت صمت مبتنی بر تعاملات در عرصه بین‌الملل و کسب و کار دانش بنیان است.

وی بیان داشت: برنامه ما در مرحله اول جهت‌دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی با محصولات فناورانه است، دوم توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی از دیپلماسی اقتصادی است.

اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازارهای جهانی و فناوری

علی‌آبادی با بیان اینکه اولویت‌دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازارهای جهانی و فناوری است گفت: تعامل سازنده با کشورهای منطقه در انتقال فناوری و صنعتی مهم‌ترین اقدام است، فعال‌سازی میزهای کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی ظرفیت صادرات به کشورهای هدف با همکاری وزارت امور خارجه و بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازارهای جدید و حوزه تامین است.

وی اضافه کرد: افزایش کارایی و فعال کردن رایزنان بازرگانی در حرکت رقبای ایران، ارائه اطلاعات کامل به بازرگانان ایرانی و تنوع‌بخشی به تجارت با کمک ارزهای محلی، توسعه بازارهای مرزی جهت افزایش صادرات و منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت اتاق‌های بازرگانی با سایر کشورها و بخش خصوصی در روابط خارجی و گسترش بازارهای صادراتی از مهم‌ترین اقدامات است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • امارات ولش کن، ما اماراتش کردیم | کدام کشورهای همسایه را آباد کردیم؟ | فیلم
  • کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • به اندازه یک استخر هم از اقیانوس فرصت‌ها در آفریقا استفاده نکرده‌ایم
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم
  • چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت
  • ارتباط شبه سوئیفت با ۱۰ کشور داریم
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها