Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: رئیس آموزش و پرورش استثنایی خراسان جنوبی گفت: متاسفانه در استان روان پزشک اطفال نداریم و مردم مجبور هستند به پزشکان دیگر مراجعه کنند که آنان هم دوز دارویی تجویز می کنند در حالی که این کودکان نیازمند آموزش هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، سید علی اکبر محمدی امروز (3 آبان) در چهارمین شورای آموزش و پرورش استان اظهار کرد: 17 گروه افراد در حوزه آموزش و پرورش دارای نیازهای ویژه هستند که یکی از این طیف های مبتلایان به اوتیسم هستند در حال حاضر 7 گروه از این افراد تحت پوشش آموزش و پرورش استثنایی استان قرار گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی بیان کرد: بالغ بر یک هزار و 370 دانش آموز در در مدارس مستقل خراسان جنوبی مشغول تحصیل هستند.

 

رئیس آموزش و پرورش استثنایی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه یک هزار و 100 دانش آموز نیز در سطح استان به شیوه تلفیقی آموزشی در مدارس عادی تحصیل می‌کنند که به آنان خدمات ارائه می‌شود، گفت: این دانش آموزان شامل دانش آموزان آسیب دیده بینایی، شنوایی، جسمی و حرکتی و مشکلات ویژه یادگیری هستند.

 

محمدی بر ضرورت احداث مرکز پیش دبستانی و دبستان ویژه دانش آموزان مبتلا به اوتیسم تاکید کرد و افزود: از سال 94 پیگیری برای احداث مرکزی ویژه این دانش اموزان انجام شد اما به دلیل تنگناهای فضای آموزشی به سرانجام نرسید اما در نهایت سال گذشته این اتفاق افتاد و مکانی در نظر گرفته شد.

 

وی با اشاره به وجود 32 دانش آموز مشکوک به بیماری اوتیسم در استان، ادامه داد: سال گذشته 12 نفر دانش آموز در این مرکز در حال تحصیل و آموزش بودند.

 

رئیس آموزش و پرورش استثنایی خراسان جنوبی با بیان اینکه هزینه های توان بخشی دانش آموزان اوتیسم یکی از دغدغه ها است، گفت: این مرکز به تجهیزات تخصصی برای توان بخشی نیاز دارد که باید فراهم شود.

 

محمدی با اشاره به اینکه بیماری اوتیسم اختلال رشدی است، عنوان کرد: متاسفانه در استان روان پزشک اطفال نداریم و مردم مجبور هستند به پزشکان دیگر مراجعه کنند که آنان هم دوز دارویی تجویز می کنند در حالی که این کودکان نیازمند آموزش هستند.

پایان پیام/375

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۵۰۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۹۸ دانش آموز و ۹۳ معلم ابلاع صلح یاری دریافت کردند

حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی در آیین افتتاح هیات صلح دانش آموزی و مراسم اعطاء ابلاغ صلح یاران و یاران صلح که با حضور معاون حل اختلاف دادگستری کرمان، معاون قضائی دادگستری کل استان کرمان و رضایی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان و جمعی از فرهنگیان، دانش آموزان برگزار گردید، بیان داشت:به همت صلح یاران استان تعداد ۱۱ پرونده قصاص، ۸۶ پرونده قومی و قبیله ای، ۳۶۴ پرونده مالی و ۱۶۴ پرونده نزاع دسته جمعی منتهی به صلح و سازش شده است.

رئیس شورای قضائی استان کرمان افزود: در حادثه تروریستی کرمان ۲۶ دانش آموز شهید شدند، که این امر نشان از همراهی دانش آموزان و معلمین با انقلاب است.

وی ادامه داد: دشمن در حال تلاش در جهت فریب دانش آموزان می‌باشد و سعی می‌کند با روش‌های گوناگون قشر‌های تاثیرگذار را از سنگر‌های دفاع اسلام دور کند.

حجت الاسلام حمیدی بیان داشت: دو مقوله‌ای که در این جلسه مطرح است از ارزشمندترین مبانی دینی و ایرانی ما می‌باشد، یکی اهمیت به موضوع علم، تزکیه نفس و انسان سازی و دیگری موضوع صلح و سازش و ترویج فرهنگ بخشش و گذشت در بین مردم می‌باشد.

وی ادامه داد: صلح و سازش پس از اختلاف بین دو نفر، به معنی بی عدالتی نمی‌باشد و درصورت تعدی به فرد دیگری، وی اختیار قصاص را دارد، اما در کنار این مطالب خداوند متعال مردم را به صلح دعوت می‌کند.

وی با بیان این مطلب که تاکنون ۴۱ هیات صلح در استان راه اندازی شده است، گفت: در قوه قضائیه با ایجاد شورا‌های حل اختلاف، صلح یاری و گذشت فرهنگسازی شده است و هیات‌های صلح در سال گذشته به توفیقات بسیاری دست یافتند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان بیان داشت: امیدواریم با راه اندازی هیات صلح در اداره کل آموزش و پرورش اختلافات بین معلمان با یکدیگر و دانش آموزان به سازش ختم شود و نهایتا فرهنگ بخشش و‌گذشت نهادینه شود.

وی اظهار داشت: انشالا دانش آموزانی که ابلاغ صلح یاری دریافت کردند در مدرسه و خانه نیز همیار صلح باشند.

رضا رضایی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان نیز در ابتدای این نشست بیان داشت: تعداد زیادی از شهدای حادثه تروریستی گلزار شهدا از دانش آموزان و معلمان بودند که نشانگر این است آموزش پرورش زنده است و معلمان و دانش آموزان در خط انقلاب حرکت می‌کنند.

گفتنی است در پایان این نشست به تعدادی از دانش آموزان و معلمان ابلاغ صلح‌یاری اعطا شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • درخشش ۵۰۰ دانش‌آموز خراسان شمالی در المپیادهای ملی
  • نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • زنگ سپاس معلم در مدارس خراسان شمالی طنین انداز شد
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • ۲۹۸ دانش آموز و ۹۳ معلم ابلاع صلح یاری دریافت کردند
  • ۳۲۰ دانش آموز برتر استان یزد تجلیل می‌شوند‌
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی