Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان جنوبی با بیان اینکه تاکنون ۲۳ دانش آموز مشکوک به اوتیسم در استان شناسایی شده است گفت: مرکز پیش‌دبستانی و دبستان ویژه دانش‌آموزان مبتلا به اوتیسم در بیرجند راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سید علی‌اکبر محمدی صبح امروز در شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهار داشت: 17 گروه در حوزه آموزش و پرورش نیازمند آموزش‌های ویژه هستند و دولت موظف است شرایط تحصیلی را برای همه دانش آموزان فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه متاسفانه آمار دانش‌آموزان نیازمند به آموزش‌های ویژه رو به افزایش است افزود: سازمان آموزش پرورش استثنایی وظایفی در قبال دانش آموزان با نیازهای ویژه دارد که در این راستا در مصوبات شورای آموزش پرورش خراسان جنوبی راه‌اندازی مرکز اوتیسم در استان مصوب شده است.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان جنوبی گفت: با توجه به اینکه دانش‌آموزان که مبتلا به اوتیسم هستند هزینه درمان آنها زیاد بوده و نیازمند حمایت هستند و در این راستا تکمیل و راه‌اندازی مرکز برای دانش آموزان مبتلا به اوتیسم ضروری است.

محمدی افزود: با وجود همه مشکلات و کمبودهایی که آموزش پرورش خراسان جنوبی داشت مرکز بیرجند محلی را در اختیار ما قرار داد و تاکنون 21 دانش آموز مشکوک به اوتیسم در استان شناسایی شدند.

وی با بیان اینکه تعدادی از خانواده‌ها به دلیل اینکه مرکزی در استان وجود ندارد تا فرزندان مبتلا به اوتیسم آنها درس بخوانند از استان مهاجرت کرده‌اند اظهار داشت: دانش‌آموزان مبتلا به اوتیسم بعد از طی کردن مراحل آموزشی به بدنه آموزش عادی برمی‌گردند اما هزینه‌های توان‌بخشی دانش‌آموزان مبتلا به اوتیسم زیاد است و باید شرایط را آماده کنیم تا همه دانش‌آموزان بتوانند برای تحصیل از امکانات استفاده کنند.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان جنوبی اظهار داشت: مرکزی که برای اوتیسم فراهم شده نیاز به امکانات و تجهیزاتی از جمله اتاق بازی، اتاق تاریک، تجهیزات تخصصی، گفتار درمانی، ماساژ درمانی و غیره دارد که مستلزم کمک و حمایت‌های استاندار خراسان جنوبی است.

محمدی با بیان اینکه آموزش و پرورش خراسان جنوبی جزو محدود استان‌هایی است که در زمینه اوتیسم ورود پیدا کرده است گفت: معتقدیم ضرورت احداث مرکز پیش دبستانی و دبستان ویژه دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در استان نیاز است.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان جنوبی گفت: متأسفانه در استان خراسان جنوبی روان پزشک اطفال نداریم.

وی با اشاره به دانش آموزان نیازمند به آموزش‌های ویژه افزود: در استان خراسان جنوبی تعداد هزار و 370 دانش آموز در مدارس مستقل، هزار و 100 دانش آموز در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

در این جلسه مقرر شد گزارشی از آخرین کمبودها و تجهیزات مرکز اوتیسم به استاندار خراسان جنوبی ارایه شود تا اعتباری برای این منظور در نظر گرفته شود.

انتهای پیام/

R41348/P1486/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۴۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی

عباس‌زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی در ستاد بازآفرینی پایدار شهری استان خراسان جنوبی گفت: یکی از مهمترین بخش‌هایی که در مدیریت شهری در سطح استان و کشور حائز اهمیت بوده، بازآفرینی نقاط هدف شهری است.

وی با بیان اینکه برای زیست بهتر مردم لازم است بافت‌های ناکارآمد شهری بازآفرینی و آماده شوند افزود: در ۹ شهر استان از قبیل بشرویه، بیرجند، نهبندان، قاین، سرایان، فردوس، خوسف، گزیک و قهستان طرح‌های مصوب برای بازآفرینی شهری داریم. اکنون بیش از ۳۳ درصد جمعیت شهری استان در بافت ناکارآمد و فرسوده ۹ شهر استان سکونت دارند.

عباس زاده با اشاره به اینکه بیش از ۱۳ درصد مساحت شهر‌های خراسان جنوبی جزو محدوده هدف بازآفرینی شهری هستند، ادامه داد: باید زیرساخت‌های لازم را در این مناطق شهری و جمعیتی برای مردم فراهم کنیم. ستاد بازآفرینی پایدار شهری مأموریت دارد از محل اعتبارات گوناگون برای تأمین زیرساخت‌ها در مناطق هدف تصمیم‌گیری کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه در چند سال اخیر ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات هدف تعریف شده اظهار کرد: عمده این پروژه‌ها به بهره‌برداری رسیده و تعدادی باقی‌مانده که مصوب شد از محل اعتبارات مالیات بر ارزش‌افزوده استان که به شهرداری‌های مربوطه اختصاص می‌یابد این پروژه‌های نیمه‌تمام تکمیل شوند. با این مصوبه، همه پروژه‌های نیمه‌تمام مناطق هدف بازآفرینی پایدار شهری استان امسال به بهره‌برداری برسد و در ادامه، پروژه‌های جدیدی تعریف کنیم.

عباس‌زاده یادآور شد: برای اینکه ساکنان بافت فرسوده نسبت به نوسازی خانه‌های خود تشویق شوند، طرح کلید به کلید توسط دولت اجرایی شده که مردم می‌توانند اطلاعات دقیق‌تر این طرح را از ادارات راه و شهرسازی و شهرداری‌ها دریافت کنند. باید از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به مردم استفاده کرد. سال گذشته مبلغ ۲۰ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال برای اجرای ۱۰ طرح در شهر‌های مختلف استان اختصاص یافته است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی در با اشاره به اینکه در حال حاضر در شهر‌های بیرجند و قاین دارای سکونتگاه‌های غیررسمی هستیم، بیان کرد: تاکنون در زمینه بهسازی معابر، ایجاد مراکز فرهنگی و ورزشی، جایگاه خدمات اجتماعی، فرهنگسرا، اجرای کانال جمع آوری آب‌های سطحی، تکمیل فضا‌های سبز و خدمات به مردم اقداماتی شده که درمجموع ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

عباس‌زاده با بیان اینکه سال‌های گذشته قیر رایگان به شهرداری‌های بیرجند و قاین اختصاص یافته، افزود: تاکنون درمجموع ۸۲ هزار مترمربع از معابر آسفالت شده به طوری که در شهر بیرجند و منطقه مهرشهر تمام معابر آسفالت شده است.

مجموع مساحت هدف بازآفرینی در استان ۶۵۴ هکتار است

میرمحمد مودی نیز در این جلسه با ارائه گزارشی گفت: در حال حاضر در ۹ شهر خراسان جنوبی با جمعیت ۳۳۳ هزار و ۵۱۱ نفر که شامل ۳۳ درصد از جمعیت استان می‌شود، محلات هدف مستقر هستند.

دبیر ستاد بازآفرینی پایدار شهری و مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی با بیان اینکه مجموع مساحت هدف بازآفرینی در استان ۶۵۴ هکتار است، افزود: ۷۹ طرح در محلات هدف در دست اقدام است که تاکنون ۶۵ طرح تحویل شده و تعداد ۸ طرح در حال انجام است که پیشرفت متوسط فیزیکی آن ۹۴ درصد است.

بررسی و تصویب پروژه‌های موضوع بند ب تبصره ۱۱ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، ارائه سند ملی توانمندسازی و ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی و گزارش عملکرد شهرداری بیرجند و قاین درباره عملکرد قیر رایگان تخصیصی در سال ۱۴۰۱ از موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • اخذ موافقت ایجاد دو دانشگاه فرهنگیان در خراسان جنوبی
  • اضافه شدن هزار و ۴۸۰ نیروی جدید به آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • جذب سهمیه ۱۲۸۰ معلم برای خراسان جنوبی
  • اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی