Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - آنکارا- ايرنا- معاون وزير نفت و مديرعامل شرکت صنايع پتروشيمي ايران اعلام کرد: هم اکنون 56 طرح پتروشيمي با 55 ميليون تن ظرفيت توليدي در سطح کشور در حال احداث است که با بهره برداري از آنها، ايران به کشور اول منطقه در توليد محصولات پتروشيمي تبديل خواهد شد.

به گزارش ايرنا، مرضيه شاهدايي روز چهارشنبه در آيين گشايش نمايشگاه اختصاصي صنعتي و بازرگاني ايران در شهر استانبول ترکيه از بهره برداري 11 طرح پتروشيمي با ظرفيت پنج ميليون تن در يکسال گذشته خبر داد و گفت: با بهره برداري از اين واحدها، ميزان توليد محصولات پتروشيمي کشور به 62 ميليون تن در سال افزايش يافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اظهار کرد: بهره برداري از اين واحدها موجب توسعه و رونق صنايع پايين دستي پتروشيمي در کشور نيز شده است.
وي با اشاره به صادرات 21 ميليون تن محصولات پتروشيمي طي يکسال گذشته اضافه کرد: تا چند ماه آينده پنج طرح ديگر پتروشيمي در کشور به بهره برداري رسيده و حدود 2 ميليون تن به مجموع ظرفيت توليدي در اين صنعت افزوده مي شود.
وي افزود: ايران دومين قدرت صنعت پتروشيمي در منطقه است و به علت منابع و سوخت غني، ظرفيت بالايي براي توسعه در اين صنعت در کشورمان وجود دارد.
وي بيان کرد: ايران در توليد محصولات باارزش افزوده بالا در صنعت پتروشيمي نقش مهمي در بازار جهاني دارد و صادرات محصولات پتروشيمي بخش اعظمي از صادرات غيرنفتي ايران را تشکيل مي دهد.
وي با بيان اين که گام دوم روند توسعه صنعت پتروشيمي ايران آغاز شده است، اظهار کرد: پس از اجراي برجام و ايجاد فضاي سرمايه گذاري، مذاکرات خوبي با طرف هاي خارجي براي سرمايه گذاري در اين صنعت آغاز شده و ايران دوباره به بازارهاي جهاني محصولات پتروشيمي بازگشته است.
وي همچنين شرکت در نمايشگاه هاي خارجي و معرفي ظرفيت هاي توليدي صنايع پتروشيمي را ضروري خواند و گفت: بايد توان خود را در عرصه اين صنعت مهم به دنيا نشان دهيم و سهم خود را از بازار جهاني اين صنعت به دست آوريم.
به گزارش ايرنا، نمايشگاه اختصاصي بازرگاني و صنعتي ايران روز چهارشنبه با حضور جمعي از مسئولان اقتصادي و سياسي ايران و ترکيه و تعدادي از شرکت ها و موسسات اقتصادي و صنعتي کشورمان در محل نمايشگاه هاي بين المللي سي.ان.آر استانبول گشايش يافت.
اين نمايشگاه با حضور فاتح متين معاون وزير اقتصاد ترکيه، حسين اسفهبدي معاون وزير صنعت، معدن و تجارت، رييس هيات مديره و مديرعامل شرکت سهامي نمايشگاههاي ايران، مرضيه شاهدايي معاون وزير نفت و مديرعامل شرکت صنايع پتروشيمي ايران، جم شنل مديرعامل نمايشگاه استانبول، محمد ابراهيم طاهريان فرد سفير کشورمان در ترکيه و تعدادي از مسوولان اقتصادي و سياسي دو کشور به طور رسمي افتتاح شد.
برپايي اين نمايشگاه در پي توسعه روابط همه جانبه کشورمان با ترکيه و با هدف معرفي قابليت ها و توانمندي هاي ايران در حوزه صنعتي، بازرگاني و اقتصادي و پس از 12 سال توقف برنامه ريزي شده است.
در اين نمايشگاه بخش صنعت پتروشيمي حضور پر رنگي دارد و علاوه بر اين صنايع ساختماني، صنعت خودرو، گردشگري و ايرانگردي توانمندي هاي خود را عرضه کرده اند و همچنين دو منطقه آزاد صنعتي و تجاري ماکو و انزلي نيز به معرفي ظرفيت هاي موجود خود در اين مناطق براي سرمايه گذاري مي پردازند.
اين نمايشگاه با حضور 87 شرکت و موسسه ايراني و در فضايي به مساحت 2 هزار و 500 متر مربع برپا شده است.
همچنين اين نمايشگاه چهار روزه از ساعت 10 تا 18 براي بازديد علاقه مندان داير است.
خاورم/1905**انتشار دهنده: حسن فاخري
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۵۸۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی

نشست معاون اول رییس جمهور با فعالان صنعت پتروشیمی صبح امروز برگزار و مقرر شد قرارگاه حل و پیگیری مسائل و مشکلات صنعت پتروشیمی و همچنین قرارگاه توسعه این صنعت تشکیل شود. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمد مخبر در نشست فعالان صنعت پتروشیمی با اشاره به تعامل و رابطه خوب و سازنده دولت سیزدهم و فعالین صنعت پتروشیمی تاکید کرد: باید انتظارات دو طرفه دولت و پتروشیمی برآورده شود که در این راستا قرارگاه پیگیری مسائل و مشکلات صنعت پتروشیمی در حوزه معاون اول رییس جمهور ایجاد خواهد شد.

معاون اول رییس جمهور تصریح کرد: علاوه بر تشکیل قرارگاه رفع مسائل و مشکلات پتروشیمی یک قرارگاه توسعه این صنعت با سه برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت برای جهش تولید در بخش پتروشیمی برنامه ریزی و ایجاد شود.

مخبر ادامه داد: باید طرح های کوتاه مدت ظرف یک ماه آینده جمع آوری شود و برنامه ریزی و اقدام لازم برای بهره برداری از طرح ها و پروژه های بزرگ پتروشیمی در سال جاری نهایی شود و همچنین در جلسات منظم قرارگاه توسعه برنامه ریزی میان مدت سه ساله با جمع بندی دستگاه های مربوطه در راستای تسهیل امور و رفع موانع بصورت مستمر دنبال خواهد شد و اقدامات بلند مدت نیز با توجه به مزیت های کشور در این قرارگاه تدوین شود.

وی با تاکید بر اینکه نفت، گاز و پتروشیمی جزو مزیت های جدی کشور است، خاطر نشان کرد: تاکنون سرمایه گذاری لازم در زمینه گاز و پتروشیمی انجام نشده است و نتوانسته ایم در صادرات گاز در جهان پیشرو باشیم و انتظار می رود در سال جاری با راهبرد جهش تولید و راه حل مشارکت مردمی و همچنین اعتماد بازار سرمایه، فعالان اقتصادی و مردم به صنعت بزرگ پتروشیمی در راستای جهش تولید، شاهد عملکرد بیش از گذشته این بخش در اقتصاد کشور باشیم.

مخبر بر ضرورت تامین انرژی،‌ برق و آب مورد نیاز پتروشیمی ها با تکیه بر انرژی های تجدید پذیر و همچنین طرح های شیرین سازی آب توسط شرکت های پتروشیمی تاکید کرد.

معاون اول رییس جمهور تعاملات و دیپلماسی بین المللی دولت سیزدهم را فرصتی بسیار مناسب برای جذب سرمایه گذاری خارجی عنوان و تاکید کرد: جذب سرمایه خارجی و بازار سرمایه باید در اولویت شرکت های پتروشیمی قرار گیرد و با توجه به اینکه توسعه زنجیره پایین دستی یکی از مهم ترین ظرفیتهای مشارکت بخش خصوصی است، ضرورت دارد در دستور کار شرکت‌های پتروشیمی قرار گیرد تا زمینه های حضور و فعالیت مردم در این بخش از اقتصاد کشور با کمک دولت، تسهیلات بانکی و شرکت های پتروشیمی فراهم شود.

وی در پایان با اشاره به لزوم جلوگیری از خام فروشی در صنایع پتروشیمی بر راه اندازی طرح های تبدیل متانول به بنزین در پتروشیمی ها تاکید کرد.

همچنین در ابتدای این جلسه احمد مهدوی ابهری دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گزارشی در خصوص نقش شرکت های پتروشیمی در شاخص های کلان اقتصاد ملی ارائه کرد که تولید قابل فروش 52,6 میلیون تنی محصولات پتروشیمی در سال 1402، اشتغال زایی مستقیم 143 هزار نفری و یک میلیون نفری در صنایع تکمیلی، رشد تولید محصولات صنعت پتروشیمی از 28.5 درصد برنامه سوم به 40.6 درصد در برنامه ششم و افزایش صادرات محصولات پتروشیمی از 67 میلیون تن بین سالهای 97 تا 99 به 82 میلیون تن در دولت سیزدهم ارائه کرد.

همچنین طبق این گزارش 56 طرح در دست اجرا در برنامه هفتم توسعه با میانگین وزنی پیشرفت فیزیکی 44 درصد و ظرفیت اسمی 35 میلیون تنی عملیاتی خواهد شد که 10 طرح بزرگ پتروشیمی در سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.
در این جلسه همچنین مدیران عامل شرکت ها و هلدینگ های پتروشیمی درباره راه حل های رفع مشکلات و مسائل این صنعت در تداوم توسعه صنایع و رشد تولید به بحث و تبادل نظر پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • حضور فعال بانک شهر در بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • محصولات تجاری گروه ‌بهمن در نمایشگاه صنعت‌ پخش ایران معرفی می‌شود 
  • چالش ناترازی بنزین با «متانول» برطرف می‌شود؟
  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی