Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-29@15:32:26 GMT

درآمدهای فروش نفت اقلیم کردستان در جیب پنج نفر!

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۶۴۰۲۰

خرداد: یک نماینده عراقی اعلام کرد درآمدهای حاصل از فروش نفت منطقه کردستان به جیب تنها پنج نفر می‌رود.

 به گزارش خرداد از باشگاه خبرنگاران به نقل از المیادین، نماینده پارلمان عراق از فراکسیون تغییر اظهار داشت، درآمدهای هنگفت نفتی در کردستان هیچ فایده ای برای مردم کردستان نداشت زیرا این درآمدها میان افرادی از دو حزب اساسی منطقه کردستان که تعدادشان به پنج نفر هم نمی رسد، توزیع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صرواح عبدالواحد که در واکنش به اتهامات نفتی حسین شهرستانی، معاون پیشین نخست وزیر عراق در امور انرژی، به حکومت محلی کردستان، در گفتگو با شبکه تلویزیونی المیادین سخن می گفت، اظهار داشت ما از سالها قبل یعنی از سال دو هزار و شش از دولت مرکزی خواسته ایم تا بر فعالیت های نفتی منطقه کردستان نظارت کند اما متاسفانه خواسته های ما بی نتیجه بود.

آمار و ارقامی را که (شهرستانی) به آنها اشاره کرد، نوعی پیش بینی است زیرا مقدار نفتی که فروخته شده است مشخص نیست، آنقدر که می دانیم این است که منطقه کردستان نفت را با قیمتی حدود پانزده دلار کمتر از قیمت بازار جهانی در هر بشکه فروخت زیرا نفت کردستان نفت قاچاق محسوب می شد و به طور رسمی از طرف عضوی از اوپک فروخته نمی شد در نتیجه ارقامی که در این زمینه اعلام می شود دقیق نیست و نوعی پیش بینی به شمار می آید. آنچه مسلم است در آمدهای نفتی تنها در دست یک نفر است و او نچیروان بارزانی (نخست وزیر حکومت محلی کردستان) است و تنها کسی که می تواند از آمار و ارقام در این زمینه آگاه باشد وزیر منابع طبیعی کردستان است در نتیجه این افراد باید محاکمه شوند و پاسخ دهند که درآمدهای حاصل از فروش نفت را به کجا برده اند.»

وی افزود: «این درآمدها برای مردم کردستان هم هزینه نشده است بلکه به جیب چند نفر رفته است و این افراد هم بیش از پنج نفر نیستند اما وابسته به دو خانواده در اربیل و سلیمانیه اند. فراموش نکنیم که در موضوع قاچاق و صادرات نفت اعضایی از اتحادیه میهنی کردستان شریک خاندان بارزانی هستند. در نتیجه این معاملات به صورت خانوادگی اداره می شود ، منطقه کردستان از این درآمدها سهمی نداشته است و کسی نمی داند نفت و پولهای حاصل از فروش نفت به کجا رفته است. پارلمان کردستان هم هیچ نظارتی بر فعالیت های دولت محلی ندارد. حتی نمایندگان پارلمان هم از اعضای دو حزب اساسی کردستان هستند.»

صرواح عبدالواحد درباره اینکه آیا نمی توان این پرونده را پیگیری کرد، گفت: « اگر پارلمانی پویا در کردستان وجود داشت این امکان میسر بود، انتظار ما این بود که دیوان نظارت مالی در کردستان در این زمینه نقش ایفا می کرد تا از این طریق بتوان مفسدان مالی را در کردستان محاکمه کرد.»

برچسب ها: درآمد ، فروش نفت ، اقلیم کردستان

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۶۴۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته گرم‌ترین سال در جهان ثبت شد

تاجبخش رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت:بخش اعظمی از تلفات دنیا مخاطرات جوی، است،بیشترین افزایش دما در کشور روسیه است همچنین تغییرات در اقیانوس های اطلس و هند را امروز ما شاهد هستیم.

او افزود : منطقه آسیا جز آسیب پذیر بودن از نظر مخاطرات طبیعی است،بنابراین سال گذشته در جهان گرم‌ترین سال به ثبت رسیده است،پیش بینی می شود سال۲۰۲۴ هم شاهد گرم‌ترین سال را در جهان داشته باشیم.

به گفته او،همچنین طی سال گذشته وضعیت دما بیشترین آن در آب و اقیانوس ها رخ داده است،هر افزایشی در گرمایش جهانی موجب تغییرات میانگین دمای منطقه و بارش بیشتر می شود.

تاجبخش اضافه کرد:  اقلیم زمین یکی از بحرانی ترین دوران خود را پشت سر می گذارد و مراکز ملی هواشناسی و آبشناسی در سراسر دنیا کلیدی ترین بازیگران ارائه اطلاعات و خدمات مرتبط با تغییر اقلیم به شمار می آیند. سازمان هواشناسی جمهوری اسلامی ایران در کنار دانش و تجهیزات منحصر به فرد در اختیار، پیشرو در ارائه خدمات مرتبط کاهش و سازگاری با تغییر اقلیم در کشور است.

او افزود:اطلاعات هواشناسی براساس اطلاعات بین المللی داده می شود ما چندین پروژه هم در دستور کار داریم که یکی از آنها پیش بینی هشدار سیل است که نیازمند ۱۱ مولفه است،همچنین ایجاد سیل  سیستم زه کشی و شیب منطقه و شهرسازی  است.

رئیس سازمان هواشناسی تاکید کرد: پایش، پیش بینی و پیش آگاهی های اقلیمی به کمک ابزاری که بیش از ۶۰ سال در اختیار این سازمان است صورت می پذیرد و می تواند گام نخستین تصمیم سازی برای تصمیم گیران کلان کشور باشد و به همین سبب روز جهانی هواشناسی در سال ۲۰۲۴ «در خط مقدم اقدام اقلیمی» نامگذاری شده است. از این رو توسعه شبکه ایستگاههای دیدبانی  با هدف پایش بهینه اقلیم، اولویت اول این سازمان است. 

وی با بیان اینکه  از سوی دیگر به منظور ارتقای بهینه سامانه های هشدار سریع مقرر شده است که طرح ابتکاری «هشدار سریع برای همه» تا سال ۲۰۲۷ در تمامی کشورها مستقر شود تا یکی از محورهای اصلی سازگاری و کاهش خطر بلایا و همچنین توسعه پایدار در کشورها از جمله ایران راه اندازی گرددگفت: این مهم نیازمند همسویی تمام متولیان مرتبط با اقلیم در سراسر کشور است تا تاثیر گذاری نقش این چرخه ارزشمند بر همگان به ویژه سیاستگذاران تراز بالای کشور روشن تر شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • جدول درآمدهای نفتی و مالیاتی دولت در بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • فروش بیش از ۵۲۶ میلیارد و ۹۷۲ میلیون تومان فرآورده‌های نفتی
  • سال گذشته گرم‌ترین سال در جهان ثبت شد
  • بیشترین فروش فراورده‌های نفتی کرمانشاه در مرز پرویزخان انجام شده است
  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • درآمدهای نفت و گاز روسیه ۲ برابر شد
  • واریز ۵۲۷ میلیارد تومان به خزانه دولت از محل فروش سوخت در مرز کرمانشاه
  • قدردانی استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی کردستان از سوخت‌رسانی نوروزی
  • حمله پهپادی به میدان گازی کورمور در شمال عراق