Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز از بندرعباس، حمیدرضا نصیری در نشست مشترک طرح آمایش سرزمینی استان‌های هرمزگان و یزد در سالن جلسات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی هرمزگان با اشاره به کارکردهای فرهنگی در طرح آمایش سرزمینی اظهار داشت: همه سرمایه‌های اجتماعی ما فرهنگ ماست و این توسعه فرهنگی است که هزینه‌های اجتماعی را کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی براینکه اقتصاد مقاومتی یک اصل است، بیان داشت: نتایج فرهنگ، توسعه سیاست و اقتصاد است و اگر فرهنگ ما درست نشود در اقتصاد ما نیز تحولی ایجاد نخواهد شد.

نصیری گفت: قطعاً بدون درنظرگرفتن گذشته نمی‌توان آینده را ترسیم کرد، بنابراین براساس این طرح اگر قرار شد در روستایی بیمارستان یا راه روستایی ایجاد شود باید توسعه خدمات درمانی و سلامت مردم، اشتغال جوانان، کاهش بیکاری و تورم برای مردم آن منطقه را به دنبال داشته باشد.

لزوم گسترش عدالت اجتماعی در اصول هشت‌گانه طرح آمایش

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد گفت: در اجرای این طرح تمامی مناطق هشت‌گانه باید به دنبال رفاهی که منجر به رفاه پایدار بیش‌تر مردم منطقه گردد، بود.

محمدحمید فخرالدین، معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد نیز در این نشست گفت: به طور کلی هدف آمایش در همه سرزمین‌ها تعادل بخشی و تأمین حداکثر رفاه و توسعه ممکن در همه مناطق است.

وی با اشاره به اصول هشت‌گانه آمایش سرزمینی این طرح بیان کرد: در این اصول هشت گانه به دنبال کارایی وبازیابی اقتصادی، گسترش عدالت اجتماعی و تعادل اجتماعی هستیم.

ضرورت مطالعات منطقه‌ای در فعالیت‌های طرح آمایش

معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد بخشی از مشکلات پیش روی این طرح در سطح ملی و سرزمینی را عدم تمایل و خواست جدی در بین نخبگان و تصمیم سازان، فقدان تقاضای بلندمدت، فقدان عقبه آموزشی و پژوهشی و نبود ضعف جایگاه آمایش سرزمین در نظام برنامه ریزی برشمرد.

فخرالدین تاکید کرد: طرح آمایش سرزمینی یک طرح فیزیکی و ابزاری برای تبیین فضایی-مکانی استراتژی توسعه ملی باشد.

سید مجتبی حسین پور معاون توسعه مدیریت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد نیز در اهمیت ترسیم چشم انداز نوین برای هریک از فعالیت‌های این طرح گفت: ضرورت مطالعات منطقه‌ای و چشم انداز فعالیت‌ها باید مدنظر باشد.

وی در خصوص فعالیت‌های این طرح بیان کرد: فعالیت‌ها ضمن حفظ و تدوین پایداری اقتصادی منطقه و توسعه اقتصادی، هویت و ویژگی‌های جوامع نقش مهمی در یکپارچه سازی سرزمین و تنظیم روابط مناطق هشت گانه با یکدیگر دارد.

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۷۲۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد از افزایش بیش از ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: این اعتبار باید در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد، مجید دهقانی‌زاده با بیان اینکه از اقدامات اساسی دولت در راستای کمک به مجموعه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، پرداخت عوارض ارزش افزوده است، اظهار کرد: این اعتبار به‌صورت نقد در اختیار آنان قرار می‌گیرد تا خدمات مناسب و در شأن مردم ارائه دهند.

وی تأمین منابع مالی پایدار از محل توزیع عوارض را مساله مهمی برای شهرداری‌ها و دهیاری‌ها دانست و افزود: انتظار می‌رود مجموعه شوراها و شهرداری‌ها به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند تا این اعتبار پرداختی از سوی دولت در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با بیان اینکه مجموعه شهرداری‌ها باید به فکر ایجاد منابع پایدار درآمدی برای خود باشند، تاکید کرد: شوراها و شهرداری‌ها باید بتوانند منابع مناسبی در کنار منابعی که از محل ارزش افزوده نصیبشان می‌شود را در راستای تکمیل طرح و پروژه‌های حوزه شهری و روستایی و همچنین خدمت مناسب به شهروندان به کار گیرند.

دهقانی‌زاده با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان ۹ برابر افزایش پیدا کرده است، بیان کرد: در دولت سیزدهم دولت به کمک مجموعه مدیریت شهری و روستایی آمد تا در این حوزه تحول اساسی ایجاد کند.

وی عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان را در سال ۱۳۹۹ مجموعاً ۳,۳۸۰ میلیارد ریال عنوان کرد که در این دولت این اعتبار بیش از ۹ برابر افزایش یافته است و افزود: عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان در سال ۱۴۰۲ نیز به مبلغ ۳۰ هزار میلیارد ریال رسیده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد از دلایل رشد این منابع در دولت سیزدهم را تدابیر اندیشیده شده در قالب ستاد درآمد و تجهیز منابع و مساعدت‌های استاندار و نمایندگان مردم شریف استان در مجلس شورای اسلامی در انتقال تعدادی از پرونده‌های مالیاتی شرکت‌های یزدی به استان و نیز تلاش‌های ارزشمند دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط به ویژه اداره کل امور مالیاتی دانست و گفت: دولت سیزدهم بر تأمین منابع مالی پایدار و عدالت محور در کشور تاکید دارد.

کد خبر 751181

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • اجرای طرح آمایش سرزمینی ورزش در خوزستان
  • توسعه پایدار بر مبنای حفاظت محیط زیست صورت گیرد
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • هاشمی: طرح آمایش سرزمینی، ورزش کشور را از روزمرگی دور می‌کند
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند