Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر اسبق انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه‌های بوعلی سینا و علوم پزشکی همدان تاکید کرد: انتخاب رئیس‌جمهور نباید به پیاده کردن سرمایه‌های انسانی از قطار اصلاحات و لاغر شدن بدنه حامیان دولت منجر شود.

مصطفی پهلوانی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به معرفی وزیر پیشنهادی علوم به مجلس، گفت: بعد از روی کار آمدن احمدی‌نژاد، دکتر منصور غلامی از نخستین رؤسای دانشگاهی بود که در همان تابستان ۸۴ توسط زاهدی(وزیر علوم وقت) تغییر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فضای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی دانشگاه بوعلی سینا در دوران ریاست دکتر خزایی و سپس دکتر زلفی‌گل نیز به شدت بسته بود که با دخالت‌های گاه و بی‌گاه نهادهای غیردانشگاهی در محیط دانشگاه همراه بود. در دولت آقای روحانی، انتخاب فردی که بتواند وضعیت نابسامان دانشگاه را اداره کند، ماه‌ها به طول انجامید و در نهایت دکتر غلامی انتخاب شد؛ بروکرات باسابقه‌ای که در غیاب فعالیت نظام‌مند اصلاح‌طلبان استان همدان از انگیزه‌های لازم برای تغییرات جدی در فضای سیاسی و فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برخوردار نبود و ترجیح می‌داد بحران‌های اقتصادی و اداری دانشگاه را در اولویت خود قرار دهد.

این فعال سیاسی و دانشجویی تصریح کرد: انتقادات دانشجویان فعلی دانشگاه بوعلی سینا به جاست و باید از مدیریت دانشگاه خواست که به این انتقادات پاسخ درخور بدهند، اما باید توجه داشت که در این چهار سال، فضای استان همدان به لحاظ سیاسی تغییر زیادی نکرده و دانشگاه بوعلی سینا به عنوان دانشگاه مادر استان نیز از این فضا پیروی کرده است.

پهلوانی خاطر نشان کرد: به عنوان کسی که نیمی از دوره دانشجویی خود را در دانشگاه تحت ریاست دکتر غلامی گذرانده عرض می‌کنم که ایشان قطعا اصلاح‌طلب است و انتقادات دانشجویان از انتخاب رئیس جمهور نباید به پیاده کردن سرمایه‌های انسانی از قطار اصلاحات و لاغر شدن بدنه حامیان دولت منجر شود.

دبیر اسبق انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه‌های بوعلی سینا و علوم پزشکی همدان ادامه داد: کارنامه دکتر غلامی در هشت سال دولت اصلاحات، سراسر همراهی و همدلی با دانشجویان است. به خصوص در مقاطعی چون اعتراض به حکم اعدام دکتر آقاجری و حوادث خرداد ۸۲  که دانشجویان در برابر جریان‌هایی از خارج دانشگاه قرار گرفتند، همراهی مدیریت دانشگاه با دانشجویان مدبرانه و به نفع آرامش و تثبیت موقعیت دانشگاه و فعالان دانشجویی بود.

وی تاکید کرد: تجربه من از دوران دانشجویی مؤید این است که دکتر غلامی زوایای مختلف نهاد دانشگاه و وزارت علوم را به خوبی می‌شناسد و می‌تواند در صورتی که به جمع‌بندی برسد، برنامه‌های اصلاح‌طلبانه را با هزینه اندک به پیش ببرد.

این فعال سیاسی و دانشجویی همچنین گفت: غلامی از شم مدیریتی بالایی برخوردار است و اگر فراکسیون امید و تشکل‌های دانشجویی مطالبات خود را به طور جدی پیگیری کنند، او هم به اصلاح‌طلبان پشت نخواهد کرد.

پهلوانی یادآور شد: به نظر من دکتر غلامی در گرایش سیاسی، توان مدیریتی و نوع تعامل با ساختار حقیقی و حقوقی کشور با متوسط کابینه دولت دوازدهم تناسب دارد. با این حال به نظر من معرفی ایشان نسبت به وزیر سابق علوم، دکتر فرهادی گامی به جلو محسوب می‌شود. علی‌رغم برخی انتقادها ایشان از گزینه‌های دیگری که در هفته‌های اخیر برای وزارت علوم مطرح شده‌اند، کمتر اصلاح‌طلب نیست.

وی افزود: اصلاح‌طلبان ریسکی را از سال ۹۲ پذیرفته‌اند و وضعیت کنونی کشور نشان می‌دهد که تصمیم درستی بوده. اکنون هم دولت کاری خارج از انتظار فعالان سیاسی انجام نداده است. ما به دلایل متعدد در انتخابات‌های مختلف تصمیم گرفتیم که اصلاحات را از معبر اعتدال جلو ببریم. به این معنی، انتخاب دکتر غلامی قابل فهم است و فعالان دانشگاهی باید تلاش کنند در کنار هزینه‌های این استراتژی، دست کم از مواهب آن نیز برخوردار شوند و پیشاپیش امکان‌های تعامل و بهبود شرایط دانشگاه را نیز نبندند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۷۴۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاس تمام دانشگاه امروز به مدت ۲ ساعت تعطیل شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دانشجویان ایرانی امروز از ساعت ۱۲ تا ۱۴ در حمایت از مردم فلسطین و دانشجویان آمریکایی در سراسر کشور در دانشگاه هایشان دست به تجمع خواهند زد.

درهمین راستا، معاونت آموزشی وزارت علوم در بخشنامه ای به تمامی دانشگاه ها اعلام کرد امروز یکشنبه کلاس های درسی دانشگاه ها جهت برگزاری تجمع برای حمایت از اساتید و دانشجویان معترض به جنایات رژیم صهیونیستی از ساعت ۱۲ الی ۱۴ تعطیل شوند.

متن بخشنامه قاسم عمو عابدینی معاون آموزشی وزارت علوم به دانشگاه ها به شرح زیر است:

همان‌گونه که استحضار دارید دانشگاهیان در سراسر دنیا به‌ویژه کشورهای آمریکایی و غربی براساس دفاع از انسانیت و حقوق بشر جنبش‌های بشردوستانه را رقم زدند و موج مستحکم و استوار در حمایت و پشتیبانی از مردم مظلوم غزه به راه انداختند در همین راستا با توجه به برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی در نظر گرفته شده در دانشگاه‌ها، معاونت آموزشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری ضمن محکوم کردن فجایع رژیم خبیث اسرائیل و در حمایت از مردم بی‌دفاع غزه روز یکشنبه نه اردیبهشت هزار و چهارصد و سه را از ساعت دوازده الی چهارده کلیه کلاس‌ها را تعطیل اعلام می‌نماید تا به‌همین مناسبت دانشگاهیان عزیز کشورمان با پرو با برپایی تجمعات گسترده پس‌از اقامه نماز در مساجد و میدان‌های اصلی دانشگاه‌ها حمایت خود را از استادان و دانشجویان معتاد به به جنایات رژیم کودک کش اسرائیل اعلام دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش یک استاد دانشگاه تهران به ادعای وزیر: اخراجم سیاسی بود
  • کلاس تمام دانشگاه امروز به مدت ۲ ساعت تعطیل شد
  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • دولت برنامه‌ریزی مناسبی برای حمایت از نخبگان دارد
  • آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید!
  • جنبش دانشجویی ضدصهیونیستی به فرانسه رسید
  • جشن ازدواج ۵۰ زوج دانشجو در قم برگزار شد
  • دانشجویان فرانسوی ورودی دانشگاه علوم سیاسی (سیانس پو) پاریس را مسدود کردند
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز