Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-05-07@03:55:21 GMT

پایان سفر وزیر اقتصاد به جمهوری آذربایجان

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۸۴۲۲۶

‍‍‍‍‍‍

وزیر امور اقتصادی و دارایی ایران در آخرین برنامه سفر دو روزه به جمهوری آذربایجان با رئیس جمهور این کشور دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از باکو، مسعود کرباسیان وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان در آخرین برنامه سفر دو روزه به جمهوری آذربایجان با رئیس جمهور این کشور دیدار و گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بررسی روند پیشرفت توافقات قبلی دو کشور، آخرین وضعیت اتصال راه آهن های ایران و جمهوری آذربایجان، کشت فرا سرزمینی، طرح های صنعتی مشترک همچون خودروسازی و داروسازی و فراهم شدن زمینه تولید مشترک ماشین آلات کشاورزی و اتوبوس و دیگر زمینه های همکاری از عمده مباحث مطرح در این دیدار بود.
آقای کرباسیان در پایان این سفر دو روزه روابط دو کشور را بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: در این سفر دو روزه پیگیری موارد مختلف را خیلی خوب انجام دادیم و روحیه کار و همکاری در دو طرف خوب بود و موردی نبود که ما برای حل آن راهکاری پیدا نکنیم.
وی مباحث بانکی، کشاورزی، راه آهن، حمل و نقل و ویزا و تسهیل در امورات گمرکی را از عمده مواردی اعلام کرد که در این سفر نتایج خوبی درباره آنها به دست آمده است.
کرباسیان افزود: همکاری های سه جانبه هم مورد نظر ما بود که امیدوارم بتوانیم در زمینه های همکاری های اقتصادی ایران ، جمهوری آذربایجان و گرجستان هم در آینده نزدیک فعالیت های خوبی داشته باشیم.
موضوع همکاری در تامین مالی راه آهن قطعه رشت –آستارا از مباحث عمده این سفر بود .
معاون برنامه ریزی و اقتصاد حمل و نقل راه آهن جمهوری اسلامی ایران در این زمینه گفت: در این سفر ما درباره تامین مالی راه آهن قطعه رشت – آستارا بحث کردیم .
نورالله بیرانوند افزود : خوشبختانه توافق نهایی با دولت جمهوری آذربایجان حاصل شد و تا ماه آینده قطعه آستارا- آستارا را به صورت حمل و نقل ترکیبی به بهره برداری می رسانیم و در ادامه عملیات قطعه رشت- آستارا را شروع می کنیم.
وی افزود : قطعه قزوین- رشت هم از 95 درصد پیشرفت اجرائی برخوردار است که ماه آینده تکمیل می شود و با آن یکی از طرح های مهم کشورمان برای افزایش ترانزیت از طریق کریدور شمال – جنوب آماده استفاده می شود.
با بهره برداری از کریدور شمال- جنوب امکان ترانزیت کالا بامسیر ریلی از کشورمان به جمهوری آذربایجان، روسیه و کشورهای شرق آسیا با درآمد زائی مناسب فراهم می شود.

دانلود دانلود تصویر

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۸۴۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان همکاری‌ اسلامی به رسمیت شناختن کشور فلسطین را خواستار شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از روزنامه البیان امارات، سازمان همکاری اسلامی در بیانیه ای با استقبال از تصمیم جمهوری ترینیداد و توباگو در به رسمت شناختن کشور فلسطین اعلام کرد که این اقدام مهم با قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل متحد در این زمینه همخوانی دارد و به مردم فلسطین این امکان را می دهد تا بتوانند برای حقوق مشروع خود از جمله حق بازگشت، تعیین سرنوشت خویش و تشکیل کشور مستقل فلسطین بر اساس مرزهای ۴ ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی قدس تلاش کنند.

این سازمان که متشکل از ۵۷ کشور مسلمان است، بار دیگر از همه کشورهای جهان که هنوز کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته‌اند خواست تا در اسرع وقت در حمایت از مردم فلسطین در به رسمیت شناختن کشور فلسطین و انجام تلاش‌های بین‌المللی با هدف پایان دادن به اشغالگری رژیم اسرائیل و تحقق صلح و ثبات در منطقه و اجرای مصوبات بین المللی مرتبط، اقدام کنند.

جمهوری ترینیداد و توباگو روز پنجشنبه در تصمیمی که در جسله شورای وزیران این کشور اتخاذ شد، کشور فلسطین را به رسمیت شناخت.

این تصمیم بر اساس توصیه وزیر امور خارجه جمهوری ترینیداد و توباگو اتخاذ شد و بر اساس شورای وزیران این کشور تصمیم گرفت که با هدف تحقق صلح پایدار از طریق تقویت اجماع رو به افزایش بین المللی در مورد مساله فلسطین، تشکیل کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسد.

در بیانیه دولت ترینیداد و توباگو همچنین آمده است: به رسمیت شناختن کشور فلسطین یک امر اخلاقی و عادلانه و بیانگر خواسته‌های مشروع ملت فلسطین و حمایت از آنها است.

ترینیداد و توباگو (Trinidad and Tobago) با نام رسمی جمهوری ترینیداد و توباگو کشوری جزیره‌ای در دریای کارائیب واقع در شمال آمریکای جنوبی است. این کشور در فاصله ۱۱ کیلومتری سواحل ونزوئلا و ۱۳۰ کیلومتری سواحل گرانادا واقع شده و به خاطر ذخایر نفت و گاز خود معروف است.

پیشتر نیز جامائیکا و باربادوس در آوریل گذشته اعلام کردند که کشور فلسطین را به رسمیت می شناسند.

پیشتر «ریاض منصور» سفیر و نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل متحد از رایزنی‌های جاری در زمینه به رسمیت شناختن کشور فلسطین از سوی چند کشور خبر داده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا سفر «نیچروان بارزانی» به ایران مهم است؟
  • نفت باکو همچنان از ترکیه به اسرائیل می‌رسد
  • تلاش جمعی ایران، عربستان، ترکیه، اندونزی و مصر برای پایان جنگ در غزه
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • مذاکره جمهوری آذربایجان و اروپا برای توسعه کریدور میانه
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه با ابلاغ و اجرای طرح جامع
  • سازمان همکاری‌ اسلامی خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد
  • سازمان همکاری‌ اسلامی به رسمیت شناختن کشور فلسطین را خواستار شد
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور