Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر اقتصاد کشورمان در سفر خود به جمهوری آذربایجان با الهام علی‌اف رئیس‌جمهور این کشور دیدار کرده و در این دیدار بر بهبود روابط اقتصادی دو کشور تاکید شد.

به گزارش ایسنا، علی‌اف در این دیدار با اشاره به افزایش چشمگیر حجم مبادلات دو کشور، گفت: این افزایش نشان می‌دهد که تمام توافق‌ های حاصل شده بین تهران - باکو در حال اجراست و نتایج آن به ثمر نشسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجم گردش تجاری دو کشور در سال گذشته میلادی 70 درصد افزایش یافت و 9 ماه نخست سال 2017 نیز نسبت به مدت مشابه سال قبل 30 درصد افزایش نشان می‌دهد همه توافق‌های حاصله میان تهران و باکو اجرا می‌شود.

علی‌اف به توسعه سریع و موفقیت‌آمیز روابط دوجانبه ایران و جمهوری آذربایجان اشاره و بر نقش سران دو کشور در تقویت این روابط تاکید کرد.

مسعود کرباسیان نیز در این دیدار با اشاره به اینکه به عنوان رئیس ایرانی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی، برای نخستین بار به جمهوری آذربایجان سفر می‌کند، ابراز امیدواری کرد بتواند سهم خود را به توسعه روابط دو کشور ادا کند.

در این دیدار همچنین در خصوص همکاری دو کشور در عرصه های اقتصادی، حمل و نقل، بازرگانی، تکمیل دالان حمل و نقل شمال - جنوب ، بهداشتی، کشاورزی، بانکی تبادل نظر شد.

در این سفر همچنین مسعود کرباسیان، وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و جمهوری آذربایجان گفت : مذاکراتی با مقامات آذری درمورد احداث خط تولید اتوبوس با مشارکت ایران در آذربایجان انجام شده و این موضوع بطور جدی در حال بررسی است.

کرباسیان همچنین بیان کرد: چهارمین اجلاس کمیسیون مشترک اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان با حضور باکو، بزودی در تهران برگزار می شود و یکی از موضوعات مهم این کمیسیون، احداث خط تولید اتوبوس با مشارکت ایران در جمهوری آذربایجان است .

وزیر اقتصاد با اشاره به توافقات رئیسان جمهوری دو کشور ایران و جمهوری آذربایجان گفت : چند پروژه مشترک مهم بین دو کشور در حال اجرا است ، که یکی از آنها ساخت کارخانه خودرو سازی در آذربایجان است که گمرک این کشور ، در واردات تجهیزات این کارخانه همکاری خوبی با طرف ایرانی داشت .

وی افزود: در زمینه ماشین آلات کشاورزی نیز ایران آمادگی ارائه کمک های فنی و مهندسی و صادرات را در این زمینه دارد تا کشور آذربایجان که دارای زمین های کشاورزی حاصلخیزی است، بتواند ماشین آلات را جایگزین نیروی انسانی در بخش کشاورزی کند.

کرباسیان گفت: در زمینه راه آهن نیز بین دو کشور دو پروژه و اقدام مهم در جریان است، یکی خط آهن آستارا - آستارا است که تا ماه دسامبر - آذر ماه - به بهره برداری می رسد و دیگری راه آهن رشت - آستارا است که در حال اجرا است.

وی افزود: با اتمام خط آهن رشت - آستارا ، تمام کشورهای همسایه ایران در جنوب ، غرب و شرق که شامل 14 کشور است به آذربایجان وصل می شوند و آذربایجان نیز از طریق خلیج فارس به آسیای جنوب شرقی وصل می شود.

بر اساس این گزارش، کرباسیان در راس یک هیات بلندپایه اقتصادی برای سفر دو روزه، پنجشنبه وارد باکو شد. محمد خزاعی معاون وزیر اقتصاد و اصغر فخریه کاشانی معاون وزیر راه شهرسازی و نمایندگانی از بانک مرکزی و سازمان سرمایه‌گذاری خارجی در این نشست، وزیر اقتصاد کشورمان را همراهی می‌کنند.

وی دیروز پس از حضور در نشست رئیسان کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و جمهوری آذربایجان با حضور شاهین مصطفی‌اف وزیر اقتصاد جمهوری آذربایجان ، با وزیر حوادث غیر مترقبه جمهوری آذربایجان، کمال الدین حیدر اف نیز دیدار کرد.

کرباسیان امروز - جمعه - نیز با آیدین علی‌اف رئیس کمیته دولتی گمرک جمهوری آذربایجان دیدار و با وی در مورد مسائل گمرکی دو کشور گفت‌وگو کرد.

وزیر اقتصاد کشورمان امروز با الهام علی‌اف رئیس جمهوری آذربایجان دیدار خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۸۴۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه از تهران گذشت/ آمادگی راه‌آهن برای حمل محموله‌های بعدی

راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با اعلام عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه‌آهن تهران، برای حمل محموله تجاری بعدی پس از کسب مجوزات لازم از سوی مراجع ذی‌ربط از جمله مرزبانی و گمرک، اعلام آمادگی کرد.

به گزارش ایسنا، روابط عمومی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد:

«با وجود عدم اخذ مجوزات لازم و عدم هماهنگی با راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، ۱۰ واگن محموله صادراتی کشور افغانستان به ترکیه که لکوموتیو آن توسط مجموعه موسوم به کنسرسیوم جدا شد و در مرز شمتیغ رها شده بود، روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت، توسط راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و با همراهی مرزبانی کشور به سمت مرز رازی در غرب کشور حمل شد.

همچنین راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود را جهت حمل قطار دوم محموله تجاری پس از انجام تشریفات گمرکی و مرزبانی توسط صاحبان بار و شرکت فورواردر اعلام می‌کند.

در پی اطلاع‌رسانی‌های گذشته تاکید می‌شود متاسفانه مجموعه موسوم به کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، بدون طی روال قانونی اعم از اخذ مجوزات مرزبانی و گمرک و همچنین عدم اخذ مجوز از راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان متولی حمل‌ونقل ریلی کشور، اقدام به ارسال تعدادی واگن با محموله تجاری به مرز شمتیغ و سپس رها کردن این ۱۰ واگن در شمتیغ کرده و تلاش کرد با فشارهای رسانه‌ای و توسل به برخی ادعاهای بعضا کذب، نسبت به عبور این بار از مسیر ریلی جمهوری اسلامی ایران اقدام کند.

در این راستا راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران به‌رغم ناپختگی و بی‌صداقتی صورت‌گرفته از سوی کنسرسیوم، با لحاظ کردن مصالح ملی و با حسن نیت، حمل بخش اول محموله تجاری را روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز کرد و این محموله روز گذشته (شنبه ۱۵ اردیبهشت) از تهران نیز عبور کرده و اکنون در مسیر مرز رازی واقع در شمال غرب کشور است. همچنین راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود جهت حمل محموله تجاری بعدی را پس از کسب مجوزات لازم از سوی مراجع ذی‌ربط از جمله مرزبانی و گمرک اعلام می‌دارد.

راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران تاکید می‌کند برقراری خط دائمی تبادلات تجاری ریلی با کشور افغانستان به ایران مستلزم انجام اصلاحات لازم روی خطوط ریلی افغانستان جهت رسیدن به استانداردهای مورد نیاز و همچنین انجام روال اداری و تشریفات قانونی لازم شامل اخذ مجوزهای مربوطه از مرزبانی، گمرک و راه‌آهن توسط فورواردرها خواهد بود.

راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در راستای سیاست دولت سیزدهم مبنی‌بر توسعه ارتباط با همسایگان، ضمن تاکید مجدد بر تمایل خود برای گسترش هرچه بیشتر حمل ریلی محموله‌های تجاری کشور افغانستان به صورت صادرات، واردات یا ترانزیت آمادگی خود جهت کمک به بهسازی و بازسازی خطوط مربوطه و تسریع در برقراری مبادلات تجاری ریلی میان دو کشور ایران و افغانستان را اعلام می‌دارد.»

بیشتر بخوانید

اولین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه از ایران عبور می‌کند

اعلام آمادگی مجدد راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه

دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است

به گزارش ایسنا، در روزهای گذشته اخباری مبنی بر ورود و توقف اولین قطار ترانزیتی افغانستان ـ ترکیه به خاک ایران منتشر شد. پس از آن راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد با توجه به رویکرد توسعه‌ای در حوزه کریدورهای بین‌المللی ریلی، اقدامات لازم جهت اعزام آزمایشی اولین قطار ترانزیتی از افغانستان به ترکیه انجام گرفت.

با وجود این هفته گذشته، جواد طاهرافشار ـ معاون کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان ـ در پاسخ به اینکه در صورت رفع مشکلات و انجام شدن تشریفات گمرکی، چرا همچنان بار متوقف است، گفته بود: تا زمانی که به ما اجازه ندهند لکوموتیومان به واگن متصل شود، یعنی مشکل هنوز حل نشده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد/ مرتضوی: وزرات نفت بخش قابل توجهی از عقب‌ماندگی اقتصادی کشور را رفع کرد 
  • رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب
  • بارگیری غیراستاندارد محموله افغانستان توسط کنسرسیوم ریلی+عکس
  • محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه‌آهن تهران عبور کرد
  • عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه تهران
  • ۱۰ واگن جدا شده محموله های ترانزیتی افغانستان به مرز رازی رسید
  • عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه آهن تهران
  • بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه از تهران گذشت/ آمادگی راه‌آهن برای حمل محموله‌های بعدی
  • بار ترانزیتی افغانستان بدون مجوز از ایستگاه تهران عبور کرد
  • تلاش جمعی ایران، عربستان، ترکیه، اندونزی و مصر برای پایان جنگ در غزه