Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-28@13:42:52 GMT

لباس هايي که بيمارتان مي کنند

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۸۶۱۲۸

لباس هايي که بيمارتان مي کنند

خبرگزاري آريا -

«عفونت هاي زنان» يکي از شايع ترين بيماري هاي زنانه است
«عفونت هاي زنان» يکي از شايع ترين بيماري هاي زنانه است که بي توجهي به بهداشت فردي همچنين کوتاهي در درمان آن مي تواند عوارض جبران ناپذيري را به بار آورد. شايد بپرسيد اين عوارض چقدر مي تواند خطرناک باشد. پاسخ پزشکان اين است: «خيلي زياد، حتي مي تواند تا مرحله ناباروري پيش برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»
بيماري هاي زنان از جمله عفونت هاي قارچي يکي از مهم ترين دلايل مراجعه زنان به پزشکان است. ترشح ها و عفونت هايي که ممکن است در نگاه اول براي خيلي ها نگران کننده نباشد و به درمان هاي خانگي اکتفا کنند اما ما مي خواهيم به شما بگوييم موضوع فراتر از اينهاست.
پزشکان زنان به اين نکته اشاره مي کنند که بخشي از بيماري هاي عفوني رايج در ميان زنان که مي تواند به بيماري هاي جدي تر داخلي منجر شود، از راه لباس زير به بدن آن ها منتقل مي شود. استفاده طولاني مدت از لباس به ويژه شلوارهاي تنگ مخصوصا در فصل گرما از جمله هشدارهايي است که متخصصان آن را عاملي براي ابتلا و عود مجدد عفونت هاي زنانه و سخت شدن روند درمان مي دانند.
به گفته متخصصان بسياري از زناني که براي درمان عفونت ها و بيماري هاي زنان در ناحيه تناسلي به آن ها مراجعه مي کنند، درباره اهميت رعايت اصول بهداشتي براي خشک نگه داشتن واژن همچنين اهميتي که بهداشت لباس زير بر سلامت آن ها دارد، اطلاعات زيادي ندارند. بخشي از اين فرايند ناشي از شرايط فرهنگي ايران است که ارائه آموزش هايي در اين خصوص را حتي در خانواده ها دشوار مي کند، هر چند اين مسئوليتي است که انتظار مي رود مادران درباره دخترانشان به درستي ايفا کنند.
لباس زير از کالاهاي مصرفي است که بايد آن را زود به زود نو کرد و زياد هم بايد داشت. اگر لباس زير به اندازه کافي داشته باشيد، آن را زود به زود عوض مي کنيد و به راحتي هم آن را دور مي اندازيد. خيلي ها به دليل اينکه لباس زيرشان در معرض ديد ديگران نيست، آن را تا چند سال به بدترين وضع نگه مي دارند.
همه زنان بايد بدانند که حفظ تميزي و خشکي واژن، اهميت زيادي در سلامت واژن دارد و لباس هايي که مي پوشند مي تواند بر سلامت آن تاثير داشته باشد. انواع خاصي از پارچه ها يا لباس هايي که براي ناحيه تناسلي طراحي مي شوند و به فروش مي رسند مي توانند گرما و رطوبت واژن را افزايش دهند و اين امر منجر به رشد بيش از حد باکتري ها و عفونت ها مي شود.
حتما بارها با اين توصيه مواجه شده ايد که بهتر است از لباس هاي زير نخي استفاده کنيد، اين توصيه درستي است. چرا که لباس هاي نخي بخشي از رطوبت را از خود عبور مي دهند و فضاي مناسبي براي واژن فراهم مي کنند. پوشيدن لباس هاي تنگ هم يکي از اشتباهاتي است که فضاي نامناسبي براي واژن ايجاد مي کند و ميزان اين آسيب ها را بالا مي برد. دقيقا به همين دليل است که زمان انتخاب لباس بايد به سايز و اندازه اي که مناسب شماست دقت کنيد. ممکن است انواع لباس هاي فانتزي در ظاهر زيبا به نظر برسند اما الياف به کار رفته در تورها ممکن است حساسيت زا باشد و به تدريج عوارضي را براي شما ايجاد کند که سال ها به دنبال درمان آن باشيد.
بعد از شنا
استخر و سونا وهمه فضاهاي مرطوبي که ممکن است گذرتان به آنجا بيفتد، محل مناسبي براي انتقال انواع بيماري هاست. زناني که به طور مرتب شنا مي کنند و به سونا مي روند تقريبا 3 برابر بيشتر از ديگر زنان به بيماري هاي عفوني ناحيه تناسلي مبتلا مي شوند.
وقتي از لباس هاي شنا استفاده مي کنيد بايد بلافاصله بعد از تمام شدن شنا، لباس هاي عادي تان را بپوشيد، فکر نکنيد که نيم ساعت ديگر به خانه مي رسيد و لباستان را عوض مي کنيد، همين مدت زمان کوتاه براي انتقال انواع بيماري ها و عفونت به بدن شما و ايجاد بيماري هاي جدي کافي است! اين موضوع صرفا مختص زماني که به استخر مي رويد نيست. چنانچه شما عضو يک باشگاه ورزشي هستيد، چند روز در هفته ورزش مي کنيد يا به پارک مي رويد و پياده روي پرسرعت داريد نيز بعد از اتمام ساعت ورزش بايد بلافاصله لباس هاي زيرتان را عوض کنيد تا مانع از بروز هرگونه مشکل شويد.
فرار از باکتري و قارچ
«هر روز لباس زيرتان را عوض کنيد و منتظر حمام رفتن نمانيد.» اين توصيه «مهتاب درويشي» متخصص زنان است. به گفته او قارچ ها در محيط گرم و مرطوب به راحتي رشد مي کنند و اين توصيه به ويژه براي فصل هاي گرم سال و زناني که هر روز ساعت هاي طولاني از شلوار استفاده مي کنند بايد جدي تر گرفته شود: «در سال هاي اخير انواع ژل هاي مخصوص شست و شوي بانوان و همچنين دستمال هاي مرطوب در بازار ايران و داروخانه ها قابل دسترس است. اگر زنان خود را به استفاده منظم از اين ژل ها عادت دهند از بروز بسياري از بيماري ها پيشگيري کرده اند. اين ژل ها رطوبت پوست را به اندازه مناسب تنظيم و تشرحات بدبو را کنترل کرده و کاهش مي دهند.

بخشي از بيماري هاي عفوني رايج در ميان زنان مي تواند به بيماري هاي جدي تر داخلي منجر شود
يکي از نکاتي که زنان بايد به آن توجه کنند اين است که همه بيماري هاي ناحيه واژن به راحتي درمان نمي شوند و برخي از آن ها بهدوره هاي طولاني درماني نياز دارند. زماني که واژن مستعد ابتلا به بيماري عفوني مي شود اين بيماري در دوره هاي مختلف عود مي کند و زندگي روزمره و زناشويي آن را تحت تاثير قرار مي دهد.»
شايع ترين بيماري دستگاه تناسلي زنان در ايران عفونت است که به دو نوع عفونت بخش هاي تحتاني و عفونت بخش هاي فوقاني تقسيم مي شود. بخش تحتاني شامل قسمت خارجي، دهانه رحم و واژن مي شود و ناحيه رحم، لوله ها و ناحيه لگني بخش هاي فوقاني را تشکيل مي دهند.
اهميت رعايت بهداشت در لباس زير و رعايت نکاتي از جمله اتوکردن آن ها و خشک شدن در آفتاب از اين جهت است که اين لباس ها مي توانند عفونت ها و بيماري ها را به داخل رحم و بدن زنان منتقل کنند و حتي کار به جراحي و بيماري هاي جدي بکشانند.
اين نکته اي است که فرسته رادنيا، متخصص زنان درباره آن مي گويد: «عفونت هاي ناحيه لگني در صورت درمان نشدن در نهايت به داخل شکم منتشر مي شوند.
بنابراين اهميت اين موضوع در اين است که اگر ما عفونت هاي بخش هاي تحتاني را جدي نگيريم و آن ها را درمان نکنيم، عوارضي در اين نواحي ايجاد مي شود. اگر اين عفونت ها به بخش هاي فوقاني نفوذ کنند، منجر به عفونت هاي لگني مي شوند که عوارض زيادي را براي زنان به دنبال دارد.»
يکي از اين عوارض، نازايي است که در نتيجه چسبندگي لوله ها اتفاق مي افتد، حاملگي خارج از رحم نيز از ديگر عوارض آن است.
ممکن است با ايجاد چسبندگي داخل شکم، چرک داخل شکم ريخته شود که علائم شکم حاد را ايجاد مي کند. با اين شرايط ممکن است زنان دچار تب هاي بالا و آبسه در شکم شوند که گاه نياز به جراحي و تخليه پيدا مي کنند. عود يکي ديگر از عوارض اين بيماري است، زني که يک بار دچار اين مشکل شود احتمال ابتلا در دفعات بعد نيز وجود دارد. بنابراين لازم است زنان علائم اين بيماري را حتي اگر خفيف باشد، جدي بگيرند و با درمان به موقع آن دچار عوارض بعدي نشوند.

همه زنان بايد بدانند که حفظ تميزي و خشکي واژن، اهميت زيادي در سلامت واژن دارد
به گفته رادنيا، شايع ترين نوع عفونت بخش هاي تحتاني دستگاه تناسلي، عفونت هاي قارچي هستند که در شرايطي به وجود مي آيد که تعادل ميکروب ها در واژن به هم مي خورد: «اين بيماري در مناطق گرمسير شايع تر است و در فصول گرم هم بيشتر اتفاق مي افتد. اگر زني در رعايت بهداشت فردي اش کوتاهي کند و لباس زير خود را مرتب عوض نکند، بدنش مرطوب باشد و به مدت طولاني لباس هاي تنگ به تن داشته باشد، اين عفونت در او عود مي کند و درمان پذير نخواهدبود يعني مزمن مي شود.»
به جز عفونت هاي قارچي، عفونت هاي ديگري هم هستند که واژن را درگير و دهانه رحم را دچار مشکلاتي مي کنند. براي مثال دهانه رحم زخم مي شود و علاوه بر اينکه عفونت به سمت بالا مي رود ممکن است تغييراتي در سلول ها ايجاد شود و ضايعات قبل از سرطان بروز کند. معاينه قديق، پاپ اسميرهاي مرتب سالانه و پيگيري مشکلات تا درمان قطعي از وظايف زنان در صورت ابتلا به عفونت است. سوزش، خارش و ترشحات غيرعادي از علائم اوليه عفونت هاست، بنابراين نسبت به اين علائم حساس باشيد.
پزشکان زنان بر اين نکته تاکيد مي کنند که اندازه لباس زير نکته مهمي است که زنان در انتخاب لباس ها بايد مورد توجه قرار دهند. لباس زير تنگ عروق پوست را تحت تاثير قرار داده و در قسمت هايي مانع گردش صحيح خون مي شود به خصوص اگر تنگي لباس در ناحيه لگن، زانو، سينه و حلقه آستين ها باشد، اختلال جريان خون در اين نواحي باعث عارضه شايع لباس هاي تنگ يعني کوفتگي و خستگي مي شود. البته گاهي اين تنگي به حدي زياد مي شود که قسمت هايي از پوست کبود شده و تغيير رنگ مي دهد.
يکي ديگر از مشکلات لباس هاي تنگ مشکلات گوارشي است. درواقع لباس تنگ حرکات دودي (حرکات کرم گونه) دستگاه گوارش را مختل مي کند و موجب تجمع گاز در معده و نفخ شکم مي شود که معمولا با درد شکم همراه است. همچنين پوشيدن لباس زير تنگ و بدون تبادل هوا باعث افزايش احتمال به عفونت مثانه در زنان مي شود. از عوارض لباس هاي تنگ نوعي کهير به نام کهير فاري است که در اثر فشار موضعي بر بدن مثل پوشيدن لباس هاي تنگ پديد مي آيد.
علاوه بر همه اينها به خاطر داشته باشيد که لباس زير را از هر جايي و صرفا به دليل ارزان بودن تهيه نکنيد. لباس هايي که دستفروشان مترو هفته ها در واگن هاي زيرزميني دست به دست مي کنند ممکن است چند هزار تومان ارزان تر باشد اما آسيبي که در اثر استفاده از لباس هاي آلوده به سلامت شما وارد مي شود خيلي بيش از اينها خرج روي دستتان خواهدگذاشت!
همه خطراتي که لباس زير نامناسب مي تواند براي سلامت زنان داشته باشد با روزي چند دقيقه رسيدگي و رعايت بهداشت و سخت گيري بيشتر قابل پيشگيري است، از طرفي نکته مهمي که بايد به آن توجه کنيد اين است که شما ممکن است سال هاي سال علائمي از عفونت هاي واژني نداشته باشيد اما بايد اين احتمال را در نظر بگيريد که شايد رحم شما به انواع عفونت هايي آلوده شده باشد که هنوز علائم آشکاري از خود نشان نداده اند، ولي ممکن است روزي کار دستتان بدهد و همان روز است که ياد لباس هايتان مي افتيد، همان لباس هايي که مي توانند شما را بيمار کنند.
منبع:ماهنامه زنان و زندگي/برترين ها


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۸۶۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «نور» است یا «زور»؛ روحانیون برای جنگ با که لباس نظامی پوشیده‌اند؟

اگر طرح، طرح نور است و برگرفته از آیه سورۀ نور که قاعدتا باید از نماد نور استفاده شود و اگر «نور» نیست و «زور» است دیگر چرا از قرآن و نور مایه می گذارند؟

آنگونه که عصرایران روایت کرده، تصاویر منتشره از تجمع طلاب و روحانیون در قم در حمایت از برخوردهای انتظامی در مقولۀ حجاب از این منظر مورد توجه قرار گرفته که روحانیون حاضر لباس نظامی پوشیده‌اند. به این بهانه چند نکته را می‌توان طرح کرد:

۱. سابقه داشته که افرادی کفن بپوشند یا روحانیون بلندمرتبه در جبهه لباس نظامی بر تن کنند و مشهورترین تصاویر مورد اخیر مربوط به دهه ۶۰ و حضور آیت‌الله خامنه‌ای به عنوان نماینده امام در شورای عالی دفاع و بعد رییس این شورا به اقتضای ریاست جمهوری و مرحوم هاشمی رفسنجانی به عنوان جانشین فرمانده کل قوا در جبهه‌هاست اما این شکل سابقه ندارد. خاصه این‌که به جای عبا لباس نظامی پوشیده‌اند. به عنوان رزمنده البته پیشینه داشته اما به منظور تأکید بر تلفیق رزمندگی و تبلیغ بوده یا سلاح و صلاح با هم. در این فقره اما آن حس منتقل نمی‌شود. همچنین می‌دانیم پوشیدن لباس نظامی نیاز به اجازه و هماهنگی دارد. در جبهه حاوی پیام ایثار و از جان گذشتگی بود و اینجا وجه زور و اجبار آن می چربد.

۲. لباس نظامی یعنی آمادۀ جنگ‌ایم. اما جنگ با که؟ با زنان و و دختران این سرزمین که به هر دلیل پوشش و سبک زندگی دیگری دارند و الزاما انگیزه سیاسی هم ندارند؟ آن هم در حالی که شخص سردار رادان فرمانده کل نیروی انتظامی به صراحت گفته است این طرح جنبه امنیتی و نظامی ندارد و بیشتر فرهنگی است و حتی مایل نیست صرفا انتظامی معرفی شود؟ از این منظر نقض غرض نیست؟

۳. اگر طرح، طرح نور است و برگرفته از آیه سورۀ نور که قاعدتا باید از نماد نور استفاده شود و اگر «نور» نیست و «زور» است دیگر چرا از قرآن و نور مایه می گذارند؟

۴. اگر منظور روحانیون محترم این است که از نیروهای پلیس حمایت می‌کنند چرا لباس کامل آنها را نپوشیده‌اند؟ آیا تصور نمی‌کنند تلفیق لباس نظامی با عمامه در تاریخ شیعه سابقه نداشته باشد؟ حتی شهید محراب آیت‌الله اشرافی اصفهانی با آن سن و سال وقتی در جبهه جنگ با صدام حسین لباس سپاه پوشید کامل پوشید از کلاه استفاده کرد نه عمامه.

۵. هر صنفی باید با زبان خود آن و در مواردی با لباس خاص خود آن شناخته شود. این که طلاب که غالبا به خدمت سربازی نرفته اند یا نمی روند لباس نظامی بپوشند آن هم نه برای مقابله با اسراییل که در حمایت از برخورد با زنان و دخترانی که پوشش مطلوب آنان را رعایت نمی‌کنند چه تصویری از آنان در ذهن شماری از مردم خاصه زنان و دختران مورد نظر در این «جنگ»! ترسیم می‌کند؟

۶. این نکته البته قابل درک است که بعد از آن که جمعیت قابل توجهی در حمایت از طرح نور در تهران گرد نیامد چون بسیاری از خانم‌های چادری مثل سابق مایل نیستند در حمایت از برخوردهای پلیسی تجمع کنند جای دیگر این تجمع را شکل دادند و نه با محوریت خانم ها بلکه با روحانیون لباس نظامی پوشیده که طبعا وجه صنفی و طبقه ای‌ دارد و قاعدتا در موضوع مرتبط با زنان اگر خانم‌ها حمایت کنند موثرتر است تا مردان آن هم با تلفیق لباس نظامی و روحانیت.

۷. برداشت نویسنده این است که طرح جاری تنها برای آن است که تلقی مخالفت علنی با حکومت درنگیرد و در این حد رعایت کنند کفایت می کند تا جایی که به لطیفه گفته می شود اگر می توانستند عکس مهسای طفلک را به عنوان حجاب کنونی مقبول منتشر می‌کردند به همین خاطر فرماندهی کل نیروهای انتظامی اصرار دارد موضوع نظامی و انتظامی و پلیسی نیست و فرهنگی است و آن وقت وسط این معرکه طلاب آمده‌اند و لباس نظامی پوشیده‌اند!

دیگر خبرها

  • طرح «نور» است یا «زور»؛ روحانیون برای جنگ با که لباس نظامی پوشیده‌اند؟
  • اصالت لباس محلی عشایر ایل شاهسون
  • دلیل لرز و بدن درد بدون تب چیست؟
  • لباس نظامی روحانیون در جنگ با که؟!
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید
  • سندرم ناخن زرد چیست؟
  • اهمیت حفظ بهداشت زنان در پیشگیری از عفونت‌های تناسلی
  • عزاداری زنان با لباس‌های عجیب و غریب در خیابان