Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-26@00:44:41 GMT

تفاوت سقف پانوراما و سقف سانروف +عکس

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۸۶۸۸۵

تفاوت سقف پانوراما و سقف سانروف +عکس

یکسری آپشن موجود است که فقط برای لذت بیشتر از فضای موجود در خودرو قرار داده می شوند و هدف از قرارگیری آنها آنچنان کاربردی نیست.

به گزارش مشرق، یکسری آپشن موجود است که فقط برای لذت بیشتر از فضای موجود در خودرو قرار داده می شوند. و هدف از قرارگیری آنها آنچنان کاربردی نیست، امروز قصد داریم که توضیحات کامل و مفیدی را در جهت شناخت بیشتر سقف پانوراما به شما همراهان عزیز بدهیم، چرا که سقف پانوراما وجودش در خودرو آن چنان کاربردی نیست و صرفا برای ایده آل شدن فضای خودرو در آن قرار داده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوب اول براتون از سقف پانوراما میگم و بعدش یکم از سقف سانروف میگم تا به خوبی هم با مفهوم کلی این دو سقف آشنا بشید و هم تفاوتشان را بدانید.

سقف پانوراما

سقف پانوراما یک آپشن جذاب و لذت بخش برای هر خودرویی به شمار می رود، این سقف برای بار اول از طرف کمپانی شورولت طراحی شد و این کمپانی پرطرفدار در سال ۲۰۰۸ میلادی و در یکی از خودروهای خود با نام کروز از سقف پانوراما استفاده کرد.

اما نحوه طراحی سقف پانوراما طوری هستش که از قسمت جلو سقف خودرو تا به آخر سقف کشیده شده تا سرنشینان خودرو(چه سرنشینان جلو و چه سرنشینان عقب) بتوانند که دید کاملی را داشته باشند. درباره نحوه باز و بسته شدن سقف پانوراما هم باید بگم که در بعضی از مدل ها باز و بسته شدن به صورت کامل انجام می پذیرد و در برخی دیگر از مدل ها باز و بسته شدن به صورت نیمه کامل میسر خواهد بود. در کل سقف پانوراما متشکل از دو سانروف است که یک سانروف برای عقبی ها و آن یکی هم برای سرنشینان جلو قرار داده شده است.

یکی از نکات مهم درباره این سقف جنس آن است، لذا درباره ی جنس سقف پانوراما باید گفت که جنس سقف مذکور کلا شیشه ای است(شیشه سخت) یعنی قطر شیشه هردو سانروف ۵ سانتی متری می باشد. در ضمن در سقف پانوراما پلی کربنات وجود دارد که این پلی کربنات کمک می کند که ۶۰% انرژی خورشید به خودرو شما ورود کند، و به طور کامل از ورود اشعه UV جلوگیری می کند.

خودرو برقی لوسید ایر

اما خوب یکسری از دوستان در صحبت های خود از نگرانیشان در زمان چپ کردن خودرو سخن به میان می آورند، که در پاسخ به این عزیزان باید بگم که هیج جای نگرانی در این خصوص وجود ندارد و به علت استفاده خودروسازان از شیشه سخت در زمان چپ شدن خودرو و وارد شدن ضربه به سقف پانوراما به هیچ وجه صدمه ای به سرنشینان درون خودرو ازجانب این سقف وارد نخواهد شد.

نمای داخلی خودروی برقی لوسید ایر

بدون شک سرنشینان خودروهایی که از سقف پانوراما بهره می برند لذت خاصی را در روز و شب خواهند برد(در زمان حضور در خودرو) چرا که در روز شاهد زیبایی های تابش خورشید هستند و حتی با باز کردن سقف پانوراما در هوای گرم تابستان از نسیم دلنشین عبوری از سقف خودرو خود لذت خواهند برد و در تاریکی شب از زیبایی ستاره ها بهره مند خواهند شد. مخصوصا اگر محل عبوری آن ها در کویر خشک باشد.

مرسدس بنز class c مدل ۲۰۱۳

خوب دوستان همان طور که در ابتدای مقاله هم گفتیم پس از تعریف سقف پانوراما، تعریف کلی هم از سقف سانروف می دهیم تا شما در انتهای این مقاله تفاوت بین سانروف و سقف پانوراما را از بر شوید.

سئات لئون

سقف سانروف

سانروف سقفی از جنس شیشه است که حدود یک سوم مساحت کلی سقف خودرو را شامل می شود. سقف سانروف به دو صورت دستی و برقی موجود است، که یکی از این دو مورد یعنی حالت دستی آن منسوخ گردیده است. ورود نور دلنشین خورشید و باد ملایم بیرون خودرو به طرفداران سقف سانروف افزوده است. سانروف از ابتدای کارش تا به امروز در سه مدل متفاوت عرضه شده است که این سه مدل(از لحاظ جنس) عبارتند از:

شیشه

پارچه

فلزی

بی شک شما هم به مانند من اطلاع دارید که سانروف یک آپشن نوپا و جدید نیست ولی با این وجود چندی پیش و در مراسم رونمایی دنا پلاس آبی پوشان جاده مخصوص کرج با ذوق فراوان گفتند که دنا پلاس اولین خودروی ملی مجهز به سانروف است، لذا این امر نشان میدهد که با وجود قدمت نسبتا زیاد سانروف ما شاهد حضور این آپشن در خودروهای معمولی نیستیم. و حتی کمپانی های خودروسازی در بعضی از خودروهایشان(ارزان قیمت) سانروف را به عنوان آپشن تلقی و از آن به صورت سفارشی در خودرو خود نصب می کنند، البته در حال حاضر کمپانی های درخور جهانی در کلاس های خودرویی معدودی به عنوان یک آپشن استاندارد از این نوع سقف استفاده می کند که این کلاس ها عبارتند از:

خودروهای سدان

 خودروهای لوکس

خودروهای شاسی بلند

گرانترین سانروف جهان بر روی این خودرو

در آخر هم درباره گران قیمت ترین سانروف جهان به شما می گویم که سانروف لندولت  می باشد که این سانروف برای بار نخست در سال ۱۹۷۳ میلادی در خودروی مرسدس ۶۰۰ پولمان استفاده شد و سپس در مدل های میباخ لندولت و لکسوس LS۶۰۰ هم مورد استفاده قرار گرفت.

منبع: اول خودرو

ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۸۶۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت محصولات سایپا پنجشنبه ۶ اردیببهشت ۱۴۰۳؛ تفاوت ۳۰ میلیونی قیمت پراید در کارخانه و بازار

فرارو- پراید ۱۵۱ تیپ DA که در قالب طرح فروش فوق‌العاده این روز‌های سایپا با قیمت تقریبی ۳۱۰ میلیون عرضه شده، در بازار آزاد به طور متوسط ۳۴۰ میلیون فروخته می‌شود.

ساینا S دنده‌ای جزو ارزان‌ترین سواری‌های داخلی این کارخانه است و به شکل متوسط ۴۴۵ میلیون به فروش می‌رسد. مثل کوییک دنده‌ای تیپ GX. کوییک دنده‌ای دنده‌ای تیپ SR حدود ۱۰ میلیون بیشتر قیمت دارد و اطلس دنده‌ای تیپ G را ۵۹۵ میلیون می‌فروشند.

شاهین اتوماتیک که گرانقیمت‌ترین سواری داخلی سایپا محسوب می‌شود، ۸۶۵ میلیون قیمت گذاری شده و خرید شاهین دنده‌ای ۷۶۵ میلیون آب می‌خورد. قیمت روز محصولات سایپا در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.  

قیمت روز خودروهای سایپا

مدل پنجم اردیبهشت ششم اردیبهشت
پراید 151 تیپ DA مدل 1403

340 میلیون تومان

340 میلیون تومان

تیبا صندوقدار مدل 1401

397 میلیون تومان

397 میلیون تومان

تیبا هاچبک مدل 1401

402 میلیون تومان

402 میلیون تومان

ساینا S دنده‌ای مدل 1403

445 میلیون تومان

445 میلیون تومان

کوئیک GX مدل 1403

445 میلیون تومان

445 میلیون تومان

کوئیک SR دنده‌ای مدل 1403

455 میلیون تومان

455 میلیون تومان

اطلس مدل 1403

595 میلیون تومان

595 میلیون تومان

چانگان CS35 پلاس تیپ 2

یک میلیارد و 740 میلیون تومان

یک میلیارد و 740 میلیون تومان

چانگان CS35 پلاس تیپ 3

یک میلیارد و 950 میلیون تومان

یک میلیارد و 950 میلیون تومان

شاهین دنده‌ای مدل 1403

765 میلیون تومان

765 میلیون تومان

شاهین اتوماتیک مدل 1403

865 میلیون تومان

865 میلیون تومان

دیگر خبرها

  • فیلم ضدحال خنده‌دار دختر دانش آموز به معلم بابت ماه تولد
  • میزان تمرکزت رو محک بزن؛ سه تفاوت دو عکس رو ۳۳ ثانیه‌ای بگو
  • قیمت محصولات سایپا پنجشنبه ۶ اردیببهشت ۱۴۰۳؛ تفاوت ۳۰ میلیونی قیمت پراید در کارخانه و بازار
  • 5 تفاوت اساسی در کاشی و سرامیک - کاویان سرام
  • جک تی9 جدید؛ همان طراحی آشنا با تفاوت های جزئی (+تصاویر)
  • یک بار برای همیشه تفاوت گرگ، شغال و روباه را با رسم شکل یاد بگیرید
  • تهران هفتاد سال پیش از نمای آسمان / چگونه از تلفن همراه هوشمند کمتر استفاده کنیم؟ / چرا بهتر است آپشن پارک اتوماتیک را انتخاب کنید؟ / ژن‌هایی که بعد از مرگ فعال می‌شوند
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • یک بار برای همیشه با این عکس تفاوت گرگ، شغال و روباه را با رسم شکل یاد بگیرید
  • عکسی جالب از تفاوت استقبال از حسن روحانی و ابراهیم رئیسی در فرودگاه پاکستان /تراز دیپلماسی!