Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-28@01:12:37 GMT

مردان خانواده ملی که دیگر زنانشان را طلاق نمی دهند!

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۸۷۴۱۲

رکنا: دکتر جعفر رشادتی / رئیس مرکز ارتباطات مردمی قوه قضائیه / آقا چرا این همه طلاق، از افراد و دوستان دور و بر خودم پنجاه درصد طلاق گرفته‌اند، سی درصد در حال طلاق‌اند و بیست درصد در دادگاه پرونده دارند با بقیه هم که صحبت می‌کنی خبری از زندگی نیست، آخه چرا این‌طوریه؟

می‌گویم اولاً با ضرب و تقسیم شما که تعداد آماری‌تان محدود بین دوستان و آشنایان است نمی‌توان نتیجه گرفت این همه، البته طلاق اگر در غیر ضرورت‌هایی که آن هم به سختی باید احراز شود، باشد حتی تعداد کمش هم زیاد است چون به ظاهر دو نفر از هم جدا شده و مشکل خود را حل می‌کنند ولی خسارت‌های مادی و معنوی متعددی از طلاق برای جامعه علاوه بر اینکه بر طرفین تحمیل می‌گردد متأسفانه برای کشور هم مشکلات جدیدی ایجاد می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اگرچه خود نیز با وجود جدایی از آسیب‌های این مشکلات در طول عمر خود بی‌بهره نیستند. خانم در عین حال که مهریه خود را از شوهر مطالبه کرده و او را به زندان Prison انداخته، تقاضای طلاقش هم موافقت شده و حکم قطعی صادر و اجرا می‌شود اما فرایند پرداخت مهریه شوهر به‌دلیل ناتوانی او به تعداد سال‌هایی بیشتر حتی از عمر آن دو باید ادامه پیدا کند.

آخر این چه جدایی است که هرماه دعوا بر سر ندادن همان یک یا نصف یا ربع سکه، هر هفته یا ماه دعوا سر ملاقات بچه، درگیری سر حضانت فرزند و گاهی با دخالت بستگان متعصب طرفین از برادر، خواهر، عمو و دایی گرفته تا بقیه ضرب و جرح، سکته، قتل، تخریب نتیجه‌های بعدی این جدا شدن هاست.به پرسشگر یاد‌آوری می‌کنم که اگر واقعاً دنبال علت شناسی هستید باید کمی عقب‌تر بروید چرا که طلاق نتیجه برخی تصمیمات اشتباه در زمان تشکیل زندگی است که بخش مربوط به شما خانم‌ها مهم‌تر از سهم آقایان است، از ابتدای تشکیل زندگی به فکر اینکه می‌خواهید همسری مهربان برای شوهر و مادری برای فرزندانتان باشید نیستید بلکه به شریک زندگی شدن با مفهوم مدرنیته آن فکر می‌کنید و به همین دلیل بعد ازدواج در جایگاه اصلی خودتان که زن(همسر) و مادر بودن است قرار نمی‌گیرید، خودتان را تا مدارک عالی تحصیلی می‌رسانید که فرصت بموقع زن و مادر شدن را از شما می‌گیرد. البته تحصیل منافات با تشکیل زندگی ندارد منتهی زمانش مهم است، بعدش تازه به‌دنبال اشتغال، کار، مدیریت، مهندسی و...در جامعه می‌افتید از باب احساس تکلیف در چرخاندن زندگی و وقتی حضور در این فرصت‌ها را تجربه می‌کنید دیگر زمانی برای اعمال وظایف مادری وهمسری باقی نمی‌ماند.
ایشان منصفانه با توضیح من برخورد کرده و تأیید می‌کنند البته نیم اشاره‌ای هم به بی‌توجهی آقایان که اغلب برای تشکیل زندگی احساسی هستند، می‌کنند.
بعد از اتمام تماس با خود می‌گویم عجب روزگاری است می‌گوییم دختر خانم بمان در خانه و مادری کن می‌گوید چشم، تأکید می‌کنیم شوهرداری کن می‌گوید اطاعت، ولی دقت که می‌کنیم آن وقت درآمد ناکافی شوهر و نداشتن توان مالی می‌شود بلای جان خانواده، هر روز درگیری و دعوا در منزل، می‌گوییم زن شریک زندگی است اصلاً جامعه بی‌شما معنا ندارد بفرمایید؛ اشتغال اداری از حسابداری و مهندسی راه وساختمان، صندوق داربانک و... تا کمک خرج شوهرتان باشید و تأثیر‌گذار در جامعه، تازه بدبختی‌های جدیدی شروع می‌شود اولاً خیلی‌ها قید بچه دار شدن را می‌زنند. برای آنهایی هم که بچه دارند متأسفانه بچه در طول روز مادر را نمی‌بیند، از صبح تا شب خانم در اتوبوس، مترو و سرکار است، خانه هم که می‌رسد خسته است نه به وظایف همسری و نه مادری و نه... توان رسیدگی دارد شوهر چایی می‌خواهد دادش در می‌آید تو چایی درست کن چرا من، شام خبری نیست و بچه ناظر این دعواها معمولاً گرسنه گوشه‌ای می‌خوابد.
البته مشابه این زندگی خانوادگی را در جامعه و خانواده ملی هم داریم. جناب بازنشسته داد می‌زند آهای مسئولان به دادم برسید هر روز تو خونه ما دعواست حقوقم کمه و... بنده خدا مسئولان هم بالاخره هزینه‌ها را باید با درآمدها تنظیم کنند از کجا بیاورند، حالا این ماجرا همان قصه زن و شوهری در سطح ملی است حالا این جناب وابسته مالی به حقوق دولت که همان بازنشسته است برای تأمین هزینه‌ها مسافرکشی می‌کند، در مطب اطبا نوبت می‌دهد، پشت صندوق پیتزا فروشی می‌نشیند و...
البته خدا پدرشان را بیامرزد که مردان این خانواده ملی دیگر زنانشان را طلاق نمی‌دهند!

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۸۷۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای مسلمان شدن مورایس چه بود؟

دستیار سابق مورینیو بعد از گرویدن به دین اسلام عضوی از یک خانواده ایرانی شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، وقتی مورایس در اروپا زندگی می‌کرد بر اثر تصادف شدید به کما می‌رود و پس از بهبودی نوع نگاهش به زندگی کمی متفاوت می‌شود.

ژوزه مورایس مسلمان شد + فیلم

 

گذر ایام و مسیر زندگی حرفه‌ای طوری پیش رفت که او به ایران آمد و هدایت تیم سپاهان را برعهده گرفت. سرمربی طلایی‌پوشان اصفهانی بعد از یک فصل و نیم حضور در این تیم، حدود دو ماه قبل به باشگاه اصفهانی مراجعه کرد و اذعان داشت که قصد دارد مسلمان شود‌.

بعد از مراجعه دستیار سابق مورینیو به باشگاه سپاهان برای مسلمان شدن، از طرف این باشگاه عرف و قانون در ایران و کلیت دین اسلام برای او توضیح داده شد‌. در ادامه در محضر یکی از علما شرعاً به دین اسلام گروید و شیعه شد.

در فرایندی دو ماهه یک وکیل کارهای مربوط به امورات دینی مورایس را دنبال می‌کرد.

این در حالی است که مربی پرتغالی به دختری ایرانی هم علاقه‌مند شده است. گویا در این مدت کارهای مراسم  ازدواج خود را هم به انجام رسانده است تا به صورت رسمی و قانونی عضوی از یک خانواده ایرانی باشد. او دیروز (جمعه) در نشست خبری شب گذشته بعد از بازی با استقلال ملاثانی در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی اعلام کرد عضوی از یک خانواده ایرانی است.

 به موازات این اقدامات یک مشاور مذهبی متبحر و با آشنایی کامل به زبان انگلیسی در کنار ایشان فرآیند آشنایی و آموزش مبانی اعتقادی و نیز پاسخگویی به سؤالات ایشان را برعهده دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری بیش از ۱۵ هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • برگزاری ۱۵هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • ماجرای مسلمان شدن مورایس چه بود؟
  • عقب‌نشینی پسران از مبارزه با غول کنکور/ آسیب‌های کاهش مردان تحصیلکرده
  • حجاب، مسیر مصلحت جامعه
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • چرا غرب دنبال ترویج بی‌بند‌وباری در ایران است؟
  • معلمان سکانداران علمی جامعه هستند
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر
  • نتایج جالب از پژوهشی درباره حس پیری/ زنان درباره سن پیری مردان چطور فکر می‌کنند؟