Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران-ايرنا- وزيرارتباطات و فناوري اطلاعات در يکي از شبکه هاي اجتماعي با اشاره به ممنوع شدن واردات برخي کالاهاي ارتباطات و فناوري اطلاعات که در داخل توليد مي شوند، نوشت:کالاهاي اين ليست کاربران نهايي را در بر نمي گيرد.

به گزارش روز شنبه ايرنا، محمد جواد آذري جهرمي در صفحه توئيتر خود نوشت:تجهيزات ذکر شده براي شرکت هاي مخابراتي کاربرد دارد و کاربران نهايي را در برنمي‌گيرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي نوشت:تاکيد بر صادرات با سنديکا مطرح شده و در دستور کار است، حمايت از کالاهاي اعلام شده ثابت نيست و اگر محصولات اعلامي رقابتي نباشند، حذف مي‌شوند.
وزيرارتباطات ادامه داد: سطح ممنوعيت به توان داخلي است و اگر تکنولوژي در بازار داخلي نباشد ممنوعيت اعمال نمي‌شود اين تصميم ما را از تکنولوژي جهاني محروم نخواهد کرد.
عضو هيات دولت افزود: در کنار اين ممنوعيت مشوق هايي براي شرکت هاي تبعيت کننده مطرح است، بنابراين حمايت دولت هم در اين چرخه وجود دارد.
آذري جهرمي نوشت: ليست شرکت هاي توليد کننده اين تجهيزات هم به عنوان يک گزارش مستقل به زودي منتشر خواهد شد.
وي ادامه داد: تجربه خوبي در توليد محلي شرکت هاي خارجي لوازم خانگي در ايران وجود دارد، هزينه واردات اگر بيش از توليد محلي شود توليد محلي رخ مي‌دهد.
وزيرارتباطات نوشت:در هر حال بپذيريم که واردات اقلامي چون رک، باتري و مودم که قيمت به مراتب کمتر و کيفيت بهتر ، تيشه به ريشه اشتغال و اقتصاد ملي است.
وي افزود: از اظهار نظرها و سوال هاي مطرح شده تشکر مي کنم.
به گزارش خبرنگاراقتصادي ايرنا پيشتر برخي منابع از قول برات قنبري معاون پيشين وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات از ممنوعيت ورود 21 قلم کالا و تجهيزات مرتبط با فناوري اطلاعات به کشور خبر داده اند.
اين کالاها نيز به عنوان فهرست اقلام معرفي شده بود: شبکه‌هاي نسل جديد #NGN
سوئيچ/روتر ظرفيت متوسط، مراکز تلفن ديجيتال و مبتني بر IP
سيستم مديريت شبکه مخابراتي (NMS/BSS/OSS)
راديو مايکروويو از #فرکانس 8 تا 38 گيگاهرتز
راديوترانک
آنتن‌هاي مخابراتي (مايکروويو، BTS، ايستگاه زميني، ماهواره)
تجهيزات DWDM/ROAM تا طول موج 96
تجهيزات SDH نوري تا STM16
تجهيزات پسيو دسترسي نوري #FTTX
تجهيزات اکتيو ONU/ONT
مودم ديتا (کابلي- بي‌سيم)
گوشي تلفن مبتني بر IP
تجهيزات تغذيه نيروي مخابراتي (رکتيفاير، باطري، UPS)
قطعات پسيو راديويي و نوري
کابل‌هاي مخابراتي (مسي، کواکسيال، نوري)
ترمينال و متعلقات MDF/DDF/OCDF
مفصل‌هاي مخابراتي و متعلقات (مسي و نوري)
دکل‌هاي مخابراتي
راک و کابينت مخابراتي
سامانه ذخيره سازي (San Storage) تا 480 ترابايت
اين درحالي است که محمد جواد آذري جهرمي در توئيت خود ليست مذکور را داراي ابهام دانسته و خبر از انتشار ليست صحيح درآينده نزديک داده است.
براي آگاهي از آخرين اخبار اقتصادي ايران و جهان با کانال اقتصادي ايرنا در تلگرام همراه شويد:
IRNAeco@
اقتصام**2078** 6075* خبرنگار:محمد مهدي بهرامي **انتشار: زهرا هجيني نژاد
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۸۹۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود

استاندار گیلان با بیان اینکه واردات چای سنواتی به بازار مصرف ممنوع است گفت: کارخانجات چای حق تعطیلی کارخانه خود را ندارند و باید به موقع آن را بازگشایی کنند، اگر توانایی اداره آن را ندارند کارخانه را اجاره دهند زیرا مطالبات چایکار باید به هر نحو پرداخت شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا گیلان، اسدالله عباسی امروز_ شنبه هشتم اردیبهشت_ در جلسه با اعضای سازمان چای کشور، هیئت مدیره سندیکای کارخانجات چای و چای‌کاران با بیان اینکه توجه به صنعت چای و چای‌کاران منجر به رشد گیلان در حوزه‌های مختلف از جمله کشاورزی می‌شود، اظهار کرد: چای یکی از راهبردی‌ترین محصولات کشاورزی در گیلان است و در چند سال اخیر چای‌کاران در دریافت مطالبات خود با مشکلاتی مواجه بودند اما امسال تمامی حق‌الزحمه دولت به چای‌کاران پرداخت شد و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

وی با بیان اینکه واردات چای سنواتی به بازار مصرف ممنوع است، افزود: چای سنواتی فقط برای کمپوست است و اجازه نمی‌دهم این چای وارد بازار مصرف شود بنابراین اگر فردی چای سنواتی را وارد بازار کند از طریق مراجع قضائی با آن فرد برخورد می‌کنیم.

استاندار گیلان با تاکید بر بازگشایی به موقع کارخانجات چای خاطرنشان کرد: کارخانجات چای حق تعطیلی کارخانه خود را ندارند و باید به موقع آن را بازگشایی کنند و اگر توانایی اداره آن را ندارند آن را اجاره دهند زیرا مطالبات چایکار باید به هر نحوی شده پرداخت شود.

عباسی با بیان اینکه کارخانه ۱۴ معصوم یک ظرفیت در خرید تضمینی برگ سبز چای است، تصریح کرد: این کارخانه یک ظرفیت بالقوه است که باید هرچه سریع‌تر تعیین تکلیف شود و اگر توانایی اداره آن وجود ندارد، خلع ید شود

وی با تاکید بر لزوم توجه به تحقق شعار سال در حوزه کشاورزی در کشور، افزود: تولید با همکاری مردم برای دولت سیزدهم مهم است، زیرا تحقق شعار سال یعنی (جهش تولید با مشارکت مردم) از اهداف دولت در کشور و به ویژه در استان‌های با ظرفیت کشاورزی و صنعتی است.

استاندار گیلان با بیان اینکه در دو و نیم سال گذشته دولت در تلاش برای افزایش تولید بوده و از تولید کنندگان حمایت کرده است، گفت: توجه به تولید، تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران یکی از سیاست‌های دولت سیزدهم بوده و در این خصوص اقدامات خوبی انجام شده که نمونه بارز آن افزایش ۳۰ درصدی قیمت خرید تضمینی برگ سبز چای است.

عباسی با بیان اینکه بین زنجیره تولید و مصرف در حوزه کشاورزی باید توازن ایجاد شود، اضافه کرد: در حوزه کشاورزی از باغ، مزرعه و بازار باید توازن ایجاد شود، از این رو برای تحقق این امر باید به همه جوانب نگاه کرد و با همفکری، وحدت و همدلی مشکلات را برطرف و توازن را ایجاد کرد.

استاندار گیلان یکی از مشکلات حوزه کشاورزی را توزیع خارج از چارچوب محصولات در بازار دانست و تاکید کرد: باید در حوزه چای، بادام، برنج و زیتون برند سازی و توزیع مناسب انجام شود زیرا در این صورت فروشگاه‌های بزرگ زنجیره‌ای موظف به خرید محصولات کشاورزی داخلی و در نهایت فروش آن هستند.

عباسی با اشاره به اقدامات مؤثر دولت سیزدهم در تأمین نیازهای کشاورزی گیلان از جمله تأمین کودهای شیمیایی تصریح کرد: برای تأمین نیازهای کشاورزان باید تمامی اقدامات لازم انجام شود و جهاد کشاورزی در این خصوص به طور مداوم باید نظارت کافی داشته باشد.

وی با بیان اینکه چای گیلان را باید به اوج شکوفایی در تولید و عرضه برسانیم، گفت: باید جلسه‌ای میان بانک‌ها برگزار و در آن جلسه میزان تسهیلات اعطا شده به چای‌کاران و کارخانجات چای مشخص شود زیرا کارخانجات برای پرداخت مطالبات خود باید چای را به فروش برسانند.

استاندار گیلان با تاکید بر لزوم توجه به پرداخت کامل مطالبات چای‌کاران افزود: با افرادی که در پرداخت مطالبات چای‌کاران قصور کردند برخورد قضائی شده و هیچ عُذری در این خصوص پذیرفته نیست.

عباسی با بیان اینکه در سال گذشته مطابق با نیاز کشور ۴۲ هزار تن چای وارد کشور شده است، افزود: ابتدا باید میزان چای انباشت در کارخانجات و میزان تولید چای در کشور مشخص شده و بعد از نیاز کشور، چای را وارد کنیم.

کد خبر 748456

دیگر خبرها

  • برگزاری کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در خوی
  • رسمی؛ لیست نهایی تیم ملی والیبال اعلام شد
  • قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد
  • وصول ۱۱۰ میلیارد تومان از ابربدهکاران مالیاتی +فیلم
  • آینده رقابت متا با غول‌های هوش مصنوعی
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • ممنوعیت میزبانی سپاهان و گل‌گهر با 2 احتمال
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان کار و اتمام سالن تولید