Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با اشاره به اجرا نشدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری، گفت: وزارت بهداشت می تواند منابعی را برای تامین اعتبارات سازمان نظام پرستاری اختصص دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بهروز بنیادی در واکنش نسبت به اظهارنظر قائم مقام سازمان نظام پرستاری مبنی بر تأخیر در اجرای تعرفه‌های پرستاری، اظهارداشت: مشکل اصلی درباره وضعیت تعرفه‌ها به کمبود منابع مالی برمی‌گردد که گریبانگیر تمام بخش‌های حوزه سلامت شده؛ کما اینکه این امر اجرای طرح تحول سلامت را نیز با مشکلات عدیده‌ای در بحث نقدینگی مواجه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: وزارت بهداشت باید از ابتدا که برای تدوین طرح تحول سلامت برنامه‌ریزی می‌کرد، ردیف بودجه‌ای را نیز برای پرستاران در نظر می‌گرفت، چراکه از زمان اجرای این طرح، انواع و اقسام برنامه‌ها را در جهت نحوه پرداخت کارانه‌ پرستاران ایجاد کرده، که از نتیجه این اقدام، برخی پرستاران راضی و برخی نیز به شدت ناراضی بوده‌اند.

بنیادی یادآورشد: هم‌اکنون شرایطی نداریم که بتوان ردیف بودجه‌ای را برای اختصاص به کارانه پرستاران تعیین کرد، چراکه اصل پرداخت‌ها هم با مشکل مواجه است، بنابراین باید وزارت بهداشت  ردیف بودجه‌ای را بنابر شاخص‌هایی که دارد، برای پرداخت حق‌الزحمه پرستاران به عنوان کارانه در نظر بگیرد.

وی تاکید کرد: بیمه‌ها نیز باید هزینه‌های بخش پرستاری را تقبل کنند و این در حالی است که بیمه‌ها از وضعیت مالی خوبی برخوردار نبوده و از توانایی لازم برای پرداختن به این امر بهره‌مند نیستند، بنابراین لازم است ابتدا از منابع دیگری بودجه مورد نیاز بیمه‌ها را تامین کرد.

بنیادی تصریح کرد: هم‌اکنون می‌توان پیش بینی کرد که وزارت بهداشت منابعی را برای تامین اعتبارات سازمان نظام پرستاری اختصاص دهد، اما اینکه بتوان چشم‌انداز دو یا سه هفته‌ای برای آن ترسیم کرد، نمی‌تواند اظهارنظر دقیقی باشد، بنابراین نمی‌توان با منابع مالی موجود در حوزه سلامت تضمین کرد که تامین اعتبارات این بخش بزودی عملیاتی شود، اما قطعا باید برای آن برنامه‌ریزی شده و منابع لازم دیده شود، تا یکبار برای همیشه این مشکل حل شود.

وی با یادآوری افزایش ساعت و حجم کار پرستاران فعال در بخش‌های درمانی ناشی از عدم جذب نیروهای جدید خاطرنشان کرد: موانع موجود در مسیر استخدام پرستاران باعث شده که، فشار کار نیروهای فعال در مراکز درمانی افزایش یابد و این در حالی است که زنان بیشترین ظرفیت نیروی انسانی جامعه پرستاری را تشکیل می‌دهند و با توجه به جایگاهی که در خانواده دارند، از افزایش ساعت کاری که از سوی بیمارستان‌ها بر آنها تحمیل می‌شود، گلایه‌مند هستند.

بنیادی افزود: البته امسال وزارت بهداشت، مجوز استخدام نیروی جدید برای این بخش را، از سازمان امور اداری و استخدامی دریافت کرده، که در صورت همکاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور برای تزریق بودجه لازم برای تحقق این مهم، بخش اعظمی از مشکلات این قشر برطرف خواهد شد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۱۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمار جدید قربانیان جنگ غزه

وزارت بهداشت غزه در دویست و یازدهمین روز تجاوز اشغالگران به این باریکه آمار جدید قربانیان جنگ رژیم صهیونیستی در این منطقه را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، وزارت بهداشت غزه در بیانیه‌ای اعلام کرد: رژیم اشغالگر طی ۲۴ ساعت گذشته مرتکب سه کشتار در نوار غزه شد که ۳۲ شهید و ۴۱ زخمی بر جای گذاشت.

به نقل از الجزیره، در بیانیه این وزارتخانه آمده است: تعداد قربانیان جنگ رژیم صهیونیستی در نوار غزه به ۳۴ هزار و ۶۵۴ شهید و ۷۷ هزار و ۹۰۸ زخمی رسید.

خبرنگار الجزیره گزارش داد دو کودک در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به محله الصبره در جنوب شهر غزه شهید شدند.

این درحالی است که رسانه‌های صهیونیست گزارش دادند تعدادی سرباز زخمی صهیونیست با استفاده از پنج بالگرد از غزه به بیمارستان‌های مختلف منتقل شدند.

رژیم صهیونیستی از هفت اکتبر جنگ ویرانگری را علیه مردم غزه به راه انداخت و با وجود درخواست‌های بین‌المللی برای آتش‌بس همچنان به این جنگ ادامه داده و به عملیات نظامی در شهر رفح تهدید می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز
  • اعلام آمار جدید قربانیان جنگ غزه
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون
  • دولت برای تصویب لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران اقدام کند
  • اختصاص ۱۰ همت برای کادر درمان در بودجه ۱۴۰۳
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • آمار جدید قربانیان جنگ غزه
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان برای پرداخت به کادر درمان