Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@22:52:51 GMT

وزارت بهداشت متولی تامین سلامت کودکان خیابانی است

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۸۷۵۴۲

وزارت بهداشت متولی تامین سلامت کودکان خیابانی است

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس؛ بر لزوم تشکیل کمیته ای متشکل از شورای اجتماعی کشور، وزارت تعاون و وزارت بهداشت برای بررسی وضعیت سلامت کودکان خیابانی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، همایون هاشمی در واکنش به ارسال نامه رئیس شبکه هپاتیت به رئیس جمهوری درباره واکسیناسیون کودکان خیابانی و تشکیل کمیته عالی، گفت: از ایشان سپاسگزاریم که دغدغه سلامت کودکان خیابانی را دارند اما این تقاضا و مطالبه از رئیس جمهوری به هیچ وجه درست نیست زیرا این موضوع باید در سطوح دستگاه های اجرایی مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه واکسیناسیون تمامی کودکان خیابانی برای پیشگیری از ابتلای آنان به هپاتیت امری ضروری است، تصریح کرد: طبق اظهارات رئیس شبکه هپاتیت کشور حداقل شیوع هپاتیت در کودکان خیابانی به دلیل در معرض خطر بودن سه برابر جمعیت عادی کشور است بنابراین می طلبد برای تامین بهداشت و سلامت عمومی، کودکان زباله گرد و خیابانی شناسایی، جمع آوری و تحت حمایت قرار گیرند.

هاشمی با یادآوری اینکه آمار دقیقی از کودکان خیابانی وجود ندارد، افزود: باید آمار دقیقی از این کودکان داشته باشیم تا در اختیار وزارت بهداشت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان بهزیستی برای رفع مشکلات آنها از جمله واکسیناسیون قرار داد.

وی با انتقاد از اینکه با بکارگیری واژه کودکان کار به کار کودکان رسمیت می دهیم، تصریح کرد: کودک کار تعریف بین المللی ندارد و اطلاق واژه کار به کودکان غیرقانونی است.

هاشمی با یادآوری اینکه کودکان خیابانی در معرض آسیب های جدی قرار دارند، تصریح کرد: عمده این مشکل ها بحث بیماری هایی مانند ایدز و هپاتیت است که آنها را تهدید می کند.

وی افزود: وزارت بهداشت متولی تامین بهداشت و سلامت کودکان خیابانی، وزارت تعاون مسئول جلوگیری از بهره کشی و استثمار آنان و همچنین مسئول شورای اجتماعی کشور یعنی وزیر کشور نیز در رابطه با این مهم وظیفه دارد و می طلبد با همکاری هم کمیته مشترکی را تشکیل داده و معضل کودکان خیابانی را مدیریت و ساماندهی کنند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با بیان اینکه بار سنگین ساماندهی کودکان خیابانی بر دوش سازمان بهزیستی بوده و تلاش های این نهاد در این رابطه قابل تقدیر است، تصریح کرد: شهرداری ها، فرمانداری ها، وزارت کشور، بهزیستی، وزارت بهداشت، وزارت تعاون، نیروی انتظامی، دستگاه قضا، وزارت امور خارجه مسئول جمع آوری و ساماندهی کودکان خیابانی هستند.

وی عدم هماهنگی بین بخشی و دستگاه های مسئول را عاملی موثر در وضعیت نامناسب کودکان خیابانی دانست و گفت: زمانی که ما به موضوع کودکان خیابانی ورود کردیم و نسبت به این موضوع واکنش نشان دادیم کشورهای همسایه نسبت به این مسئله بی توجه بودند اما متاسفانه در حال حاضر به دلیل عدم هماهنگی بین دستگاهی شتاب ما برای مدیریت این مسئله کند شده است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، یادآور شد: شورای اجتماعی کشور موضوع کودکان خیابانی را باید به عنوان یک آسیب مهم مورد توجه قرار داده و با تشکیل جلسه ای به ریاست وزیر کشور و دعوت از تمامی دستگاه های متولی وظیفه هر دستگاه را مشخص و آنها را ملزم به عمل به آن نماید تا موضوع کودکان خیابانی یک بار برای همیشه حل شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۸۷۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا

دکتر احمد نجاتیان در نشست تخصصی سلامت اجلاس ایران-آفریقا با اشاره به توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران در توسعه زیرساخت‌های نظام سلامت ازجمله ایجاد ۱۶ هزار تخت بیمارستانی و توسعه مراکز بهداشتی و درمانی، شرکت‌های بیمارستان سازی و انجمن تخصصی مربوطه را یکی از ظرفیت‌های اساسی کشور برای صدور خدمات فنی و مهندسی در قالب ساخت بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی دانست.

وی در ادامه تاب‌آوری را از مؤلفه‌های اصلی نظام سلامت ایران عنوان کرد و گفت: وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران با ۶۰۰ هزار نیرو در شرایط و بحران‌های مختلف وظیفه تأمین، حفظ و ارتقای سلامت را به‌خوبی انجام داده است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت، از برگزاری ۳۰ میلیون نفر ساعت دوره آموزشی ضمن خدمت در وزارت بهداشت خبر داد و تصریح کرد: ظرفیت‌های آموزشی ایران در حوزه سلامت توسط وزارت بهداشت و موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت (معتمد) قابل‌گسترش در قاره آفریقا است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • تعداد پرستاران زن در ایران، 75درصد بیش از پرستاران مرد است
  • مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • «خدمات رایگان درمانی» برای تمام کودکان/ مشوق‌های طرح جوانی جمعیت