Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - يکي از فعالان دانشجويي گزارشي از ديدار دانشجويان منتقد وزير پيشنهادي علوم با رئيس فراکسيون اميد را مطرح کرد. بابک بهادري فعال دانشجويي دانشگاه صنعتي شريف در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري تسنيم، گزارشي از ديدار جمعي از تشکل‌هاي دانشجويي با محمدرضا عارف رئيس فراکسيون اميد درباره گزينه پيشنهادي وزارت علوم را ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به اينکه اين ديدار ظهر روز پنجشنبه 4 آبان‌ماه به درخواست تشکل‌هاي دانشجويي برگزار شد، گفت: در اين جلسه برخي از اعضاي فراکسيون اميد از جمله دکتر عارف، محمود صادقي، پروانه سلحشوري، داوود محمدي و فريدالدين موسوي حضور داشتند و دانشجويان انتقادات و نکاتي را درباره (غلامي) گزينه پيشنهادي وزارت علوم مطرح کردند.
اين فعال دانشجويي با اشاره به برخي از انتقادات تشکل‌هاي دانشجويي نسبت به گزينه پيشنهادي وزارت علوم گفت: يکي از مهمترين محورهاي انتقادي دانشجويان، ديدگاه غلامي نسبت به آموزش رايگان و عدالت آموزشي در دانشگاه‌ها بود. اينکه گزينه پيشنهادي وزارت علوم عليرغم اظهاراتش درباره عدالت آموزشي و آموزش رايگان در دانشگاه‌ها يکي از موسسين موسسات غيردولتي در همدان است و اولين بار در دانشگاه دولتي همدان مسئله دانشجوي پولي را ايجاد کرده است.
بهادري اضافه کرد: عملکرد دکتر غلامي به عنوان رئيس دانشگاه همدان در برخورد با نشريات دانشجويي و دانشجويان منتقد از ديگر محورهاي مطرح شده در اين ديدار بود. طبق گفته‌ دانشجويان، وي در دوران رياست خود در دانشگاه بوعلي همدان از نشريات دانشجويي حمايت خوبي نداشته و در برابر تاسيس نشريات سنگ‌اندازي کرده است. ديگر اينکه از استقلال دانشگاه مقابل نهادهاي بيروني چندان حمايت نکرده است.
وي با اشاره به انتقادات دانشجويان نسبت به جايگاه علمي دانشگاه بوعلي همدان نيز گفت: به نظر دانشگاه همدان يکي از دانشگاه‌هايي است که شاخص‌هاي وزارت علوم را کسب نکرده و قرار بوده وزارت علوم اين دانشگاه را نيز به دليل عملکرد نامناسب در بازنگري‌هاي خود مورد توجه قرار دهد.
اين فعال دانشجويي با اشاره به واکنش اعضاي فراکسيون اميد به اين انتقادات افزود: دکتر عارف در اين جلسه سخني از موافقت يا مخالفت فراکسيون اميد درباره گزينه پيشنهادي وزارت علوم مطرح نکرد و بيشتر شنونده سخنان دانشجويان بود. وي اعلام کرد که اين جلسات براي ارزيابي گزينه پيشنهادي وزارت علوم است.
بهادري گفت: طبق سخنان دکتر عارف، فراکسيون اميد هنوز درباره گزينه پيشنهادي وزارت علوم به جمع‌بندي نرسيده و هر نماينده‌اي که در اين خصوص صحبت کرده، نظر شخصي خود را مطرح کرده است.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۴۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلفی گل به «تیتر ۱۳» نیامد/ بی‌نظمی در روند جشنواره حاصل شتابزدگی وزارت علوم

حنانه حاجی زاده مدیر مسئول نشریه آینه جادو دانشگاه الزهرا (س) در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی تیتر ۱۳ اظهار کرد: این جشنواره در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد. این دانشگاه از لحاظ جغرافیایی در شرق کشور واقع است و مانند تهران مرکزیت ندارد. بنابراین حضور غرفه داران با سختی همراه بود.

بیشتر بخوانید: وزارت علوم برنامه‌ای برای بهبود وضعیت فرهنگی دانشگاه‌ها ندارد/ افول فعالیت دانشجویی در دولت سیزدهم

وی با بیان اینکه محل برگزاری جشنواره تیتر ۱۳ خیلی مناسب نبود، گفت: غرفه‌های نشریات بر اساس مناطق وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش عالی بود. به عنوان مثال منطقه یک وزارت علوم که شامل دانشگاه‌های مطرح کشور مانند تهران، الزهرا(س)، شهید بهشتی، علامه طباطبایی، خواجه نصیر، امیرکبیر بود، مکان بسیار کوچکی به آنها اختصاص داده شده بود. در حالی که هر کدام از این دانشگاه‌های مطرح تعداد نشریات قابل ملاحظه‌ای دارند.

حاجی زاده با بیان اینکه اختصاص غرفه‌ها به دانشگاه‌ها و نشریات مناسب نبود، ادامه داد: غرفه دانشگاه‌های مطرح با نشریات زیاد کوچک بود در حالی که غرفه دانشگاه‌های نه چندان مطرح با تعداد نشریات کم بزرگ بود. در چنین شرایطی ارائه مطالب توسط غرفه داران برای بازدیدکنندگان دشوار بود. همچنین بازدیدکنندگان نیز به سادگی نمی‌توانستند از غرفه‌ها بازدید کنند.

این دانشجوی کارشناسی دانشگاه الزهرا(س) مطرح کرد: ما انتظار داشتیم دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان میزبان جشنواره نشریات دانشجویی تیتر ۱۳، مکان غرفه‌ها را مناسب‌تر انتخاب کند.

وی درباره مزایای برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی تیتر ۱۳ افزود: این جشنواره مکانی برای گفت‌وگو و هم اندیشی بین مدیران مسئول و فعالان حوزه نشریات در دانشگاه‌های مخلف ایجاد بود. علاوه بر آن؛ ناشران نشریات تخصصی با یکدیگر آشنا می‌شوند.

شتاب‌زدگی در برگزاری جشنواره تیتر ۱۳

حاجی زاده با اشاره به گلایه برخی از فعالان حوزه نشریات مبنی بر اینکه جشنواره تیتر چند سال برگزار نشد و امسال مسئولان برای برگزاری سیزدهمین دوره جشنواره شتاب زده عمل می‌کنند و زمان کافی برای ارسال آثار دانشجویان به دبیرخانه جشنواره لحاظ نشده بود، گفت: ما این شتابزدگی مسئولان را مرحله حضوری جشنواره مشاهده کردیم. به عنوان مثال حوزه اطلاع رسانی و اخبار مربوط به نحوره ثبت نام و تهیه غرفه مناسب نبود و بسیار دیر همگام به دانشجویان اطلاع دادند.

عضو انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا(س) با ذکر مثالی اضافه کرد: فعالان نشریات شرکت کننده در جشنواره تیتر ۱۳ و نشریات صاحب غرفه فقط چند ساعت قبل از آغاز جشنواره از موضوعی درباره نحوه برگزاری، اطلاع می‌یافتند. در نتیجه باید خیلی سریع اقدام می‌کردیم. در کل نظم مناسبی بر این جشنواره حاکم نبود.

وی تصریح کرد: نشریات مطرح خود را برای حضور در جشنواره تیتر ۱۳ آماده کرده بودند. ولی نشریات گمنام برای کسب آمادگی یا حضور در جشنواره با مشکلاتی مواجه بودند چرا که اطلاع رسانی و بازه زمانی برای ارسال آثار مناسب نبود.

وزیر علوم از جشنواره تیتر ۱۳ بازدید نکرد

حاجی زاده درباره حضور و میزان اهمیت مسئولان در جشنواره نشریات دانشجویی تیتر ۱۳ عنوان کرد: معاون فرهنگی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز آخر جشنواره از غرفه‌ها بازدید کرد. البته فعلان حوزه نشریات انتظار داشتند که آقای زلفی گل وزیر علوم از این جشنواره بازدید کند و از نزدیک در جریان فعالیت نشریات قرار گیرد. از سوی دیگر مدیران مسئول نشریات نیز با وزیر علوم گفت‌وگو کنند. ولی متاسفانه وی در محل جشنواره حاضر نشد.

گفتنی است، سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر ۱۳ طی سه روز گردهمایی دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1229870 برچسب‌ها نشریات دانشجویی

دیگر خبرها

  • دانشجویان نخبه‌ از سربازی معاف می‌شوند
  • طرح آمایش آموزش عالی را مرحله به مرحله پیش می‌بریم
  • تاکید بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی جهاددانشگاهی در دانشگاه‌ها
  • زلفی گل به «تیتر ۱۳» نیامد/ بی‌نظمی در روند جشنواره حاصل شتابزدگی وزارت علوم
  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • شمسایی: جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد نفع دارد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه
  • شمسایی: منفعت برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه است
  • دانشجویان پرانگیزه؛ اما مسئولان همچنان در خواب غفلت!/ دل نوشته‌های دانشجویی را جدی بگیرید تا مشکلات مملکت حل شوند