Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- باکتری‌های‌ای کولای و لیستریا در گوشت‌های بسته بندی شده وجود دارند. این باکتری‌ها قبل از بسته بندی کردن در گوشت‌ها رخنه کرده و تکثیر می‌شوند و حتی در گوشت‌های سرد (کالباس) که از سوپر مارکت می‌خرید و مصرف می‌کنید وجود دارند. به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، به عنوان یک قاعده کلی، مصرف غذا بعد از اتمام تاریخ مصرف آن ارزش هیچ خطری را ندارد و این تاکید بیشتر در مورد غذا‌هایی از قبیل: گوشت خام، تخم مرغ و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. است، چون احتمال شکل گیری باکتری‌ها و در نتیجه مسمومیت غذایی از طریق آن‌ها جدی است.به نقل از سلامت نیوز ، در اینجا لیستی از غذا‌هایی که بعد از تاریخ انقضا باید از مصرف آن‌ها اجتناب شود، معرفی شده‌اند:

جوانه‌ها:

انواع جوانه غلات به دلیل این که در بسته بندی در شرایط گرم و مرطوب هستند، مستعد ابتلا به آلودگی و رشد باکتری‌هایی مانند‌ای کولای و سالمونلا هستند. اگر شما خیلی جوان، باردار، سالمند و یا بیمار هستید به هیچ وجه حتی یک روز هم بعد از اتمام تاریخ مصرف جوانه ها، آن‌ها را استفاده نکنید.

سالاد آماده:

سالاد‌های آماده حاوی اسفناج، سبزیجات برگ دار، کلم و ... نباید بعد از تاریخ مصرفشان مصرف شوند. به طور کلی بهتر است از خریداری سالاد و سبزیجات آماده خودداری کنید. خودتان سبزیجات تازه را به دقت شسته و سالاد را تهیه و خیلی زود نیز مصرف کنید.

تخم مرغ:

مصرف تخم مرغ به خصوص خام آن حتی چند روز بعد از تاریخ انقضا نیز دردسرساز می‌شود و شما وضعیت اورژانس پزشکی پیدا کنید. تخم مرغ منقضی شده یکی از شایع‌ترین علت‌های بیماری‌های ناشی از مواد غذایی است و مصرف آن می‌تواند منجر به درد شکم و اسهال شدید شود.

گوشت‌های بسته بندی شده:

باکتری‌های‌ای کولای و لیستریا در گوشت‌های بسته بندی شده وجود دارند. این باکتری‌ها قبل از بسته بندی کردن در گوشت‌ها رخنه کرده و تکثیر می‌شوند و حتی در گوشت‌های سرد (کالباس) که از سوپر مارکت می‌خرید و مصرف می‌کنید وجود دارند. به عقیده متخصصان فرانسوی تا حد امکان از مصرف این فراورده‌ها خودداری کنید و هرگز آن‌ها را بعد از تاریخ انقضا مصرف نکنید. در حالت کلی سوسیس و کالباس و ... باید در عرض یک هفته بعد از خرید مصرف شوند. باکتری لیستریا خطرناک‌ترین شکل مسمومیت غذایی را به همراه دارد و در موارد شدید حتی منجر به مرگ می‌شود. علاوه بر این، نیترات موجود در این گوشت‌ها با خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان‌ها مرتبط است.

میگو:

انواع خام و یا یخ زده میگو در معرض آلودگی به انواع میکروب‌ها هستند؛ بنابراین بهتر است در زمان خرید و مصرف این مواد غذایی و بخصوص میگو به تاریخ مصرف آن توجه داشته باشید و از مصرف میگو‌های تاریخ گذشته حتی به مدت یک روز خودداری کنید.

گوشت گاو:

اگر تاریخ مصرف آن گذشته باشد باکتری‌ای کولای می‌تواند باعث مسمومیت و بیماری انسان شود. قبل از مصرف گوشت چرخ کرده تاریخ مصرف آن را به درستی بررسی کنید. گوشت را به خوبی و کامل بپزید تا از مسمومیت غذایی دور باشید. از خرید و مصرف گوشت‌های تاریخ گذشته جدا خودداری کنید.

پنیر‌های نرم:   مصرف پنیر‌های سفتی مانند چدار مشکل ساز نخواهد شد. می‌توانید قسمت کپک زده پنیر را جدا و قسمت‌های تازه و تمیز آن را مصرف کنید. اما در خصوص پنیر‌های نرم اینگونه نیست. پنیر‌های نرم به خصوص پنیر‌های فرانسوی مانند پنیر بری خیلی زود طعمه باکتری لیستریا می‌شوند. در نتیجه باید از مصرف آن‌ها بعد از تاریخ انقضا خودداری شود.

مرغ:   موقع خرید مرغ حتما به تاریخ مصرف آن دقت کرده و از خرید مرغ‌های تاریخ گذشته خودداری کنید. اگر می‌خواهید مرغ را فریز کنید نیز حتما باید قبل از انقضای تاریخ مصرف باشد. فرقی نمی‌کند مرغ تازه باشد یا یخ زده. حتما آن را به طور کامل بپزید و خیلی زود مصرف کنید تا امکان مسمومیت گوشت آن با باکتری‌ای کولای به حداقل برسد.   منبع:فردا نیوز   انتهای پیام/   خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.  

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۶۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا این ماده غذایی کالا‌ی مورد علاقه سارقان است؟

این ماده اصلی آشپزخانه که به «طلای مایع» لقب گرفته، به پرطرفدارترین محصول سرقت شده از سوپرمارکت‌های اسپانیا تبدیل شده است. خشکسالی و گرمای شدید باعث افزایش قیمت روغن زیتون در این کشور شده و آن را به کالایی با ارزش بالا تبدیل کرده است. در ۷۰ درصد از مناطق این کشور، روغن زیتون بیشترین محصول سرقتی از سوپرمارکت‌ها است که محبوبیتش از سایر خوراکی‌های خوشمزه پیشی گرفته است. 

اسپانیا بزرگترین تولید کننده روغن زیتون در جهان است و این محصول بخش مهمی از اقتصاد و فرهنگ غذایی این کشور را تشکیل می‌دهد. رژیم غذایی مدیترانه‌ای بدون آن قطره‌های سالم روغن زیتون که تقریبا روی هر چیزی ریخته می‌شود، طعم نصفه و نیمه‌ای خواهد داشت.

اما با افزایش قیمت روغن زیتون به دلیل تورم، قیمت عمده فروشی این چاشنی خوشمزه از ۲.۱۳ یورو به ازای هر لیتر در فوریه ۲۰۲۰ به ۸.۸۸ یورو رسیده است که ۷۰ درصد افزایش فقط در سال گذشته را نشان می‌دهد. برای خریداران، این به معنای افزایش قیمت از حدود ۵ یورو به ازای هر لیتر تا ۱۴ یورو بوده است.

افزایش سرقت روغن زیبتون فروشگاه‌های اسپانیایی را مجبور کرده که بطری‌های بزرگ روغن زیتون را با زنجیر به قفسه قفل کنند و یا تگ‌های امنیتی روی آنها بچسبانند تا از سرقت آن جلوگیری شود؛ اقداماتی که معمولا برای مشروبات الکلی گران‌قیمت استفاده می‌شود. 

الخاندرو آلگرا، مدیر بازاریابی شرکت امنیتی STC، در گفتگو با فایننشال تایمز خاطرنشان کرد که این سرقت‌ها نه توسط افراد گرسنه و نیازمند که از سوی باند‌های تبهکار صورت می‌گیرد. او در این خصوص می‌گوید: «این اتفاق نادر است که یک کالای غذایی ضروری به طور مکرر دزدیده شود و این سرقت‌ها نتیجه فعالیت باند‌های خلاف سازمان یافته است. این افراد روغن زیتون را در بازار سیاه می‌فروشند.»

آلگرا به سایر اقلامی که در صدر فهرست سرقت‌ها قرار دارند اشاره کرد و افزود: «ژامبون ایبریایی، پنیر‌های قدیمی و کهنه، تیغ ریش تراش و الکل در رده‌های بعدی کالایی هستند که در سوپرمارکت‌ها بیشتر به سرقت می‌روند.»

در حالی‌که در سراسر اروپا سرقت الکل رایج‌تر است در اسپانیا دزد‌ها اقلام غذایی فانتزی را ترجیح می‌دهند. موادی مانند پنیر، برخی از تن ماهی‌های گران قیمت و صدف از دیگر مواردی هستند که در اسپانیا مورد توجه سارقان سوپرمارکت‌ها قرار می‌گیرند. 

برداشت زیتون در فصل کشاورزی ۲۰۲۳/۲۰۲۴ به پایان رسیده و بارندگی‌های سیل آسا باعث افزایش تولید نسبت به رکورد‌های پایین سال قبل شده است. گزارشی از وزارت کشاورزی، شیلات و غذای اسپانیا نشان می‌دهد که تولید زیتون در سال گذشته ۰.۷۳ درصد افزایش یافته و قیمت‌ها از بالاترین حد ۸.۹۹ یورو در اواسط ژانویه شروع به کاهش کرده است.

با این حال، نگرانی‌هایی وجود دارد که با وجود افزایش زمین‌های قابل کشت برای زیتون، کمبود علاقه سرمایه گذاران و نهال برای پوشش مساحت مورد نیاز کمبود محصول ارائه شده در مقابل تفاضا‌ها وجود داشته باشد.

منبع: یورونیوز

tags # روغن زیتون سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • قابل توجه کسانی که هر روز پنیر می خورند
  • حذف گوشت از بیشتر غذاهای میزبان در المپیک پاریس!
  • تولید 90 تن گوشت مرغ در عباس آباد
  • هشدار به کسانی که هر روز پنیر میخورند
  • این تخم‌مرغ‌ها را مصرف نکنید
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • چرا این ماده غذایی کالا‌ی مورد علاقه سارقان است؟
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی
  • مصرف این ۴ ماده غذایی برای مردان ضروری است