Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امیر آرامی متخصص گفتاردرمانی، اظهارداشت: ترس و اضطراب، علت لکنت نیست، بلکه بدعمل کردن عصب شناختی که می تواند منشاء ژنتیکی داشته باشد، علت لکنت خواهد بود.

وی افزود: عوامل زبان شناسی و پیچیدگی های جمله که عوامل روانشناختی باعث بروز و یا تشدید آن خواهد شد، در چگونگی لکنت نقش دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آرامی با اعلام اینکه وضعیت ایران از این بابت شبیه دیگر کشورهاست، گفت: ۵ تا ۸ درصد از کودکان زیر ۴ سال کشورمان دچار لکنت می شوند و با توجه به نتایج آخرین سرشماری انجام شده در کشور، اگر ۷ میلیون کودک زیر ۴ سال در کشور داشته باشیم، حدود ۵۶۰ هزار تن از آنان دچار لکنت می شوند.

این متخصص گفتاردرمانی ضمن اشاره به این تصور اشتباه که فرد دارای لکنت خود بخود درمان می شود، افزود: ممکن است که تا ۷۰ درصد افراد دچار لکنت خوب شوند، اما نتایج تحقیقات نشان می دهند که درمان لکنت در همان سنین زیر ۴ سال و توسط متخصصان و کارشناسان رشته گفتاردرمانی، روند درمان را تا ۷/۵ برابر سرعت می بخشد.

آرامی تاکید کرد: در واقع ، مداخلات درمانی گفتاردرمانگران در سرعت بخشیدن و تسهیل کردن روند درمان بسیار حائز اهمیت است.

دبیر اجرایی سمپوزیوم تخصصی لکنت کودک ایران، با اشاره به برگزاری این سمپوزیوم به مناسبت روز جهانی آگاه سازی جامعه نسبت به لکنت و همچنین نیاز جامعه، گفت: آگاه سازی جامعه (اعم از متخصصان و خانواده ها) نسبت به این مهم، هدف و شعار این سمپوزیوم است و این نکته مهم را یادآوری می کند که به محض مشاهده علائم لکنت در کودک، می بایست سریعا کودک به گفتاردرمانگر ارجاع داده شود.

وی در خصوص علائم اولیه لکنت، نیز اظهارداشت: چهار علامت اولیه در تشخیص لکنت وجود دارد که تکرار کل کلمه یا تکرار اولین حرف کلمه ، کشیدن حروف و هر گونه قفل کردن روی حروف، علائم اولیه تشخیص لکنت هستند که به محض مشاهده هر یک از آنها، باید کودک سریعا مورد مشاوره کارشناسان و متخصصان گفتاردرمانی قرار بگیرد.

آرامی تاکید کرد: اولین مرجع رسیدگی و مداخلات درمانی لکنت، گفتاردرمانگران هستند و گفتاردرمانی تنها رشته توانبخشی - پزشکی است که به صورت علمی و دائم روی این موضوع خاص تحقیقات وسیع انجام داده و می دهد.

وی از همکاران گفتاردرمانگر خود خواست تا با مشارکت جدی در این سمپوزیوم و استفاده از تجربیات و مطالعات اساتید رشته گفتاردرمانی که براساس مستندات علمی ارائه می شوند، بیماران و مراجعان خود را مدیریت کنند.

آرامی همچنین به گفتاردرمانگران توصیه کرد تا با حمایت از انجمن علمی گفتاردرمانی ایران ، در برگزاری اینچنین گردهمایی های علمی همکاری داشته باشند و با وحدت و همکاری یکدیگر ، مسیر پر فروغی را برای نیازمندان جامعه ترسیم کنند.

دکتر حمید کریمی دبیر علمی سمپوزیوم تخصصی «لکنت کودک ایران»، اظهارداشت: درمان مبتنی بر شواهد، محور کار این سمپوزیوم است که در دو گروه سنی پیش از دبستان و دبستان ، مورد توجه قرار می گیرد.

وی افزود: با توجه به اینکه این گردهمایی، کنگره گفتاردرمانی نیست، لذا انتظار نداریم که اساتید از کارهای انجام شده خود ، گزارش ارائه بدهند، از سویی، این گردهمایی، یک کارگاه آموزشی تخصصی نیست که روش تخصصی خاصی را به ما یاد بدهد.

کریمی با تاکید بر اینکه این گردهمایی، سمپوزیوم تخصصی لکنت است ، اظهارداشت: ما امروز در اینجا گردهم آمدیم که با همفکری یکدیگر بتوانیم به یک مفهوم برسیم و آن مفهوم را در جامعه نهاینه کرده و به یک الگو تبدیل کنیم و محور آن، «درمان مبتنی بر شواهد» است که در دو گروه سنی پیش از دبستان و دبستان، مورد نظر است.

دبیر علمی سمپوزیوم خطاب به شرکت کنندگان تصریح کرد: این تبادل نظر علمی و تخصصی فقط برای امروز نیست ، بلکه امروز و برگزاری این سمپوزیوم تخصصی ، شروعی است که بدانیم چه باید بکنیم و نکات بالینی که در این دو گروه سنی (پیش از دبستان و دبستان ) ارائه می شود را در کلینیک های خود بکار بگیریم.

کریمی افزود: اساتیدی که امروز سخنرانی دارند، از طریق یک گروه تلگرامی، به سئوال های شرکت کنندگان پیرامون موضوع سخنرانی خود ، پاسخ خواهند داد و این تبادل اطلاعات ادامه خواهد داشت.

وی در پایان، ابراز امیدواری کرد که شرکت در این سمپوزیوم بتواند به دانش ما در ارتباط با نیازهای جامعه ، کمک کند.

سمپوزیوم تخصصی «لکنت کودک ایران» به همت انجمن علمی گفتاردرمانی ایران و با حضور متخصصان و کارشناسان گفتاردرمانی در سالن اجتماعات شهید احمدی روشن دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد.

منیع:بهداشت نیوز

انتهای پیام/

چگونه لکنت اتفاق می افتد؟  

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۶۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردهمایی جامعه جراحان ایران در تهران/ تبادل اطلاعات علمی

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل افشارفرد گفت: جامعه جراحان ایران همزمان با برگزاری چهل و پنجمین کنگره علمی سالیانه، چهلمین سالگرد تأسیس جامعه جراحان را نیز با افتخار اعلام می‌کند.

وی با بیان اینکه جامعه جراحان یکی از قدیمی ترین و عظیم‌ترین تشکل‌های علمی گروه پزشکی است و از سال ۱۳۶۳ فعالیت خود را با برگزاری کنگره‌های علمی سالیانه آغاز کرده، افزود: در کنگره امسال از مشارکت ۱۶ انجمن علمی و تخصصی برخوردار هستیم که برنامه‌های خود را طی هفته پیش رو در هشت سالن مختلف مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران اجرا خواهند کرد.

افشارفرد گفت: جامعه جراحان ایران نیز در سالن اصلی طی پنج روز برپایی کنگره برنامه‌های علمی متنوعی خواهد داشت که در این برنامه‌ها ۱۸ میزگرد (پانل) و چهار سخنرانی کلیدی اجرا می‌شود.

دبیر اجرایی جامعه جراحان ایران افزود: سعی شده موضوعات روز و مبتلابه رشته‌های جراحی، بیشتر مورد توجه قرار گیرد تا همکاران رشته‌های مختلف فرصت تبادل نظر داشته باشند.

استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه انجمن‌های علمی در سالن‌های فرعی برنامه‌های اختصاصی و تعیین شده خود را با حضور اعضا اجرا می‌کنند، ادامه داد: امیدواریم برنامه‌های علمی کنگره امسال، موجب توجه ویژه و افزایش رضایتمندی همکاران رشته‌های مختلف قرار بگیرد.

دبیر اجرایی جامعه جراحان ایران با بیان اینکه امسال چهل و پنجمین کنگره علمی سالیانه جامعه جراحان ایران ۱۷ تا ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد، گفت: سال ۱۳۶۳ با همت بزرگان رشته‌های مختلف جراحی، جامعه جراحان ایران تشکیل شد و از آن زمان به طور سالانه یک کنگره بزرگ در تهران و یک کنگره میان دوره‌ای به همت شاخه‌های استانی در شهرهای مختلف کشور برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه هدف از برگزاری این کنگره تبادل اطلاعات علمی و تکنیک‌های جراحی میان همکاران جامعه جراحان در رشته‌های مختلف است، تاکید کرد: ضمن مطرح شدن مسائل علمی و پزشکی که در نهایت به نفع بیماران و جامعه خواهد بود، مشکلات جراحان کشور به ویژه جراحان جوان نیز مطرح خواهد شد.

افشارفرد گفت: جامعه جراحان ایران نماد جراحان کشور است و از تمامی همکاران در رشته‌های گوناگون جراحی تقاضا دارم در این همایش بزرگ شرکت کرده و توان علمی و اجتماعی خود را مطرح کنند.

وی در پایان گفت: ثبت نام برای کسب امتیاز بازآموزی این کنگره به صورت آنلاین برقرار است و روز کنگره نیز امکان ثبت نام وجود دارد ولی بهتر است همکاران هر چه سریع‌تر به طور آنلاین ثبت نام کنند.

کد خبر 6095623 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • جمع آوری روغن زیتون با نام تجاری «سابرسو»
  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم
  • بررسی ابعاد مختلف تروما در کنگره جراحان ایران
  • معاون آموزشی وزارت بهداشت خبر داد؛ زمان اعلام نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می شود
  • تبیین سیره امام صادق(ع) برای جامعه نیاز است
  • تروما چهارمین علت مرگ در دنیا
  • گردهمایی جامعه جراحان ایران در تهران/ تبادل اطلاعات علمی
  • جوان‌ها باعث پیشرفت‌های علمی بزرگ ایران هستند