Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل سابق دفتر مشارکتهای مردمی سازمان محیط زیست با اشاره به عملکرد گذشته و حال کلانتری اظهار کرد: وی در حوزه آبخیز دریاچه ارومیه موافق طرح انتقال آب زاب بود و حتی موافق طرح سد شفارود بود؛ در حال حاضر نیز از انتقال آب خزر به سمنان دفاع می‌کند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ محمد درویش که به تازگی از اداره کل دفتر مشارکتهای مردمی سازمان محیط زیست استعفا کرده درباره علت خداحافظی‌اش از سازمان محیط زیست گفت: مهمترین دلیل استعفای بنده این است که این پیام را دریافتم که آقای کلانتری تمایلی به ادامه این همکاری ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره چرایی این عمل رئیس سازمان محیط زیست تصریح کرد: دقیقاً علت این موضوع را نمی‌دانم اما امیدوارم خودش با صراحت به این موضوع پاسخ دهد.

مدیر‌کل سابق دفتر مشارکت‌های مردمی سازمان محیط زیست ادامه داد: اما وقتی دیدم آقای کلانتری با نمایندگان تشکلهای مردم‌نهاد ملاقاتی انجام نمی‌دهد این موضوع را در تضاد با شعار وی که می‌گفت می‌خواهیم 80 میلیون محیط‌بان ایجاد کنیم، یافتم.

درویش درباره علت دیگر استعفایش افزود: از طرفی دیگر وی مخالفان اندیشه‌های خود به‌ویژه در حوزه محصولات دستکاری شده ژنتیکی را آدمهای سیاسی، احساسی و نادان خطاب کرده است.

بیشتر بخوانید:آقای کلانتری! منتقدان تراریخته را نادان و سیاسی خطاب نکنید

وی تصریح کرد: بنده هم آدمی نبودم که تازه وارد این حوزه شده باشم چرا که عضو هیئت علمی دانشگاه هستم و امسال سی‌امین سال خدمت بنده محسوب می‌شود.

مدیرکل سابق دفتر مشارکتهای مردمی سازمان محیط زیست توضیح داد: آقای کلانتری همه چیز را به آب ربط می‌دهد و در نتیجه موضوع حیات وحش را کمرنگ می‌کند؛ اینکه می‌گوید یوز موضوعی جزیی است باید تاکید کرد که یوز نماد طبیعت ایران محسوب می‌شود و نباید با طرحهای انتقال آب و سدسازیهای افراطی چراغ سبز نشان دهیم.

درویش با اشاره به عملکرد کلانتری در گذشته و حال اظهار کرد: ایشان هم در حوزه آبخیز دریاچه ارومیه موافق طرح انتقال آب زاب بود و هم موافق طرح سد شفارود بود؛ در حال حاضر نیز از انتقال آب خزر به سمنان دفاع می‌کند.

دلایل استعفای درویش از زبان کلانتری

اما عیسی کلانتری درباره علل استعفای محمد درویش از اداره کل مشارکتهای مردمی سازمان محیط زیست و صحبتهای این استاد دانشگاه گفت: آقای درویش کارمند ما نبود و کارمند سازمان جنگلها است؛ وی اظهار‌نظر شخصی خود را می‌کند اما آدم فنی تراریخته نیست.

وی درباره این پرسش که بازتاب استعفای درویش نشان می‌دهد که شما منتقدان تراریخته و انتقال آب را احساسی و سیاسی خطاب می‌کنید، گفت: هر کسی یک اظهارنظری می‌کند؛ ما در محیط زیست توسعه پایدار را می‌پذیریم و کسانی که مخالف توسعه پایدار باشند جایی در سازمان ندارند.

استفاده مدیران و دولتمردان از واژه توسعه پایدار

اما آقای برارپور به عنوان رئیس بنیاد توسعه پایدار ایران درباره توسعه پایدار و مطرح شدن این واژه از جانب برخی مدیران گفت: متاسفانه در کشورهای توسعه‌نیافته مثل ما، بدون اینکه به عقبه مفاهیم عمیق علمی از سوی سیاستگزاران و دولتمردان توجه شود، فقط نام و عنوانی از آن را می‌گیرند و بعد آن را به صورت چماق کرده و بر سر هر چیزی که با دیدگاه آنها مخالف باشد، می‌کوبند.

وی ادامه داد: اگر هم‌اکنون کویر مرکزی ایران گسترش یافته و تا چند سال دیگر بخش اعظم کشور به دلیل تنش آبی، خالی از سکونت می‌شود علمکرد چه کسانی بوده است؟ اینها عملکرد همین کسانی است که در حال حاضر به عنوان دولتمرد بر مسند کارها هستند چرا که همین افراد طی 25 سال گذشته مدیران کشور بوده‌اند.

انتهای پیام/

R1365/Psaadati/S2,23/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۸۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،سعید شهند در این جلسه ضمن تبریک فرا رسیدن هفته معلم و تقدیر از دغدغه مندی اساتید و نخبگان دانشگاهی نسبت به مقوله حفظ محیط زیست گفت: سوم تا نهم اردیبهشت در تقویم کشور به عنوان هفته زمین پاک نامگذاری شده است و برنامه‌های مختلفی طی این هفته با شعار " مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین"توسط اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی انجام می‌شود که هدف نهایی این برنامه‌ها افزایش آگاهی و ارتقا حس مسئولیت پذیری نسبت به حفظ محیط زیست و زمین پاک است و همانگونه که در شعار امسال نیز آمده است این مهم با مشارکت و نقش‌آفرینی مردم و پیگیری و انجام دقیق مسئولیت‌های قانونی دستگاه‌های دولتی محقق می‌شود.

وی افزود: آلودگی‌های پلاستیکی در سراسر جهان تبدیل به یک تهدید محیط زیستی شده است و از سال ۱۹۵۰ که پلاستیک برای نخستین بار و با توجیه حفاظت از محیط زیست معرفی و تولید شد، تاکنون ۸ میلیارد تن پلاستیک در جهان تولید شده که تجزیه آنها در طبیعت صد‌ها سال زمان می‌برد.

شهند ادامه داد: کشور ما هفدمین کشور دنیا در زمینه تولید پلاستیک است و متاسفانه در سال‌های اخیر شاهد رشد استفاده از پلاستیک از سوی جامعه هستیم که این موضوع نیازمند اصلاح سبک زندگی و به حداقل رساندن مصرف پلاستیک به ویژه ظروف یکبار مصرف پلاستیکی است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی در ادامه با بیان اینکه بخش عمده‌ای از مسائل موجود در حوزه محیط زیست استان با اصلاح و تجدید نظر در رویه‌های موجود در حوزه کشاورزی رفع می‌شود، عنوان کرد: مطابق آمار‌های ارائه شده، قریب به یک میلیون تن ضایعات کشاورزی در استان تولید می‌شود که این مقدار بسیار قابل تامل است و سلامتی محیط زیست استان را با چالش‌های جدی مواجه می‌کند. 

شهند ادامه داد: در مواردی شاهد این هستیم هزینه‌ای که از قبال تولید این محصولات برای محیط زیست استان با مصرف منابع اب و خاک و آلودگی‌های ناشی از آن ایجاد می‌شود، بسیار بیشتر از درامدی است که کشاورز کسب می‌کند و بدین ترتیب ادامه این روند توجیه علمی و منطقی ندارد.

وی با بیان اینکه مساله حفظ محیط زیست اساسا موضوعی فرهنگی – اجتماعی است، افزود: اداره کل حفاظت محیط زیست استان در کنار وظیفه نظارتی و برخورد‌های قانونی، آموزش‌های محیط زیستی را در راستای ارتقا و اشاعه فرهنگ حفاظت از محیط زیست در شهرستان‌های سراسر استان دنبال می‌کند و رویکرد این اداره کل، مردمی سازی حفاظت از محیط زیست است.

در ادامه نشست اعضای حاضر نیز به بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود در خصوص چگونگی مدیریت پسماند‌ها و ضایعات به ویژه در بخش کشاورزی پرداختند.

دیگر خبرها

  • نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه
  • آغاز مرحله دوم رها سازی حقابه زیست محیطی دریاچه ارومیه از سد مخزنی سیلوه پیرانشهر 
  • برگزاری تور رسانه ای بازدید از تالاب های اقماری پارک ملی دریاچه ارومیه
  • رهاسازی حقابه کامل تالاب‌های اقماری دریاچه ارومیه+فیلم
  • رهاسازی حقابه کامل تالاب‌های اقماری دریاچه ارومیه
  • حل مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه
  • برگزاری کلاسهای آموزش محیط زیست در ارومیه
  • آغاز مرحله دوم رهاسازی حقابه زیست محیطی دریاچه ارومیه از سد مخزنی سیلوه پیرانشهر
  • مرحله دوم رها سازی آب از سد سیلوه به دریاچه ارومیه
  • تزریق ۳.۵ میلیون متر مکعب آب به تالاب هشیلان