Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، حسن انتظار رئیس اتاق بازرگانی ارومیه بعد از ظهر امروز در حاشیه اجلاس اقتصادی اتاق‌های بازرگانی ارومیه و وان در جمع خبرنگاران با اشاره به توسعه روابط اقتصادی ۲ کشور دوست و همسایه ایران و ترکیه اظهار داشت: بحث توسعه اقتصادی ۲ کشور ایران و ترکیه بسیار اهمیت دارد و برگزاری اجلاس‌های متعدد درنهایت منجر به نتیجه مطلوبی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتاق بازرگانی ارومیه بیان کرد: مقرر شد تا به‌زودی نشستی بین ۲ استاندار وان و آذربایجان غربی به همراه تجار و بازرگانان ۲ استان برگزار شود.

وی با اشاره به ظرفیت بالای آذربایجان غربی در زمینه‌های مختلف تجاری و اقتصادی افزود: همه مسائل می‌توانند در زمینه توسعه اقتصادی دخیل باشندچراکه آذربایجان غربی از ظرفیت‌های بسیار بالایی برخوردار بوده و ظرفیت‌هایاین استان در حوزه‌های معدن، کشاورزی و صنعت بسیار بالا است.

انتظار گفت: ما با دورترین نقاط جهان ازجمله آمریکا، کانادا و دیگر کشور‌ها ازجمله کشور‌های اسکاندیناوی و کشور‌های عربی حوزه خلیج‌فارس به‌راحتی تجارت می‌کنیم پس باید با کشور دوست و همسایه، ترکیه نیز تجارت خود را توسعه دهیم.

رئیس اتاق بازرگانی ارومیه تصریح کرد: ما باید تجارت خود را با کشور ترکیه که ۵۶۰ کیلومتر مرز، ۳ گمرک، ۴ بازارچه و امنیت نسبی بسیار بالا در مرز‌ها را دارا هستیم بیش‌ازپیش گسترش دهیم.

وی اظهار کرد: باید تجارت خود در منطقه و با کشور ترکیه را توسعه دهیم تا درنهایت به اهداف تجارت ۳۰ میلیارد دلاری که توسط دولت‌های ۲ کشور ترکیه و ایران هدف‌گذاری شده، دست پیدا کنیم.

انتظار گفت: دست‌یابی به تجارت ۳۰ میلیارد دلاری بین کشور‌های ایران و ترکیه دور از انتظار نیست و دستیابی به آن می‌تواند خیلی سریع‌تر انجام شود و این موضوع نیازمند آن است که دولت‌های ۲ کشور موانع و مشکلات را رفع کنند.

انتهای پیام/ف

دول ۲ کشور ایران و ترکیه موانع و مشکلات تجاری را حل کنند

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۰۴۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت ایران و ترکیه به ۱.۳۶۴ میلیارد دلار رسید

به گزارش خبرگزاری مهر آمارهای منتشرشده توسط اداره آمار ترکیه نشان می‌دهد مبادلات تجاری ایران و ترکیه در سه ماه نخست ۲۰۲۴ به یک میلیارد و ۳۶۴ میلیون دلار رسیده است.

مبادلات تجاری دو کشور در این دوره نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش ۱۶ درصدی داشته است. در سه ماهه نخست سال میلادی گذشته یک میلیارد و ۶۳۵ میلیون دلار کالا بین دو کشور مبادله شده بود.

افت مبادلات تجاری دو کشور در این دوره مربوط به افت واردات ترکیه از ایران بوده است. ترکیه در ماه‌های ژانویه تا مارس سال میلادی گذشته، ۹۳۴ میلیون دلار کالا از ایران وارد کرده بود؛ این رقم با افت ۴۱ درصدی در سه‌ماهه نخست امسال به ۵۴۷ میلیون دلار رسیده است.

در عین حال صادرات ترکیه به ایران در سه‌ماهه نخست امسال با رشد ۱۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به ۸۱۷ میلیون دلار رسیده است. ترکیه در سه‌ماهه نخست سال قبل، ۷۰۱ میلیون دلار کالا به ایران صادر کرده بود.

براساس این گزارش، مبادلات تجاری ایران با این کشور در سال ۲۰۲۳ به ۵ میلیارد و ۴۹۰ میلیون دلار رسیده بود. ترکیه در این سال ۳ میلیارد و ۳۱۰ میلیون دلار کالا به ایران صادر و ۲ میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار کالا از ایران وارد کرده بود.

کد خبر 6093986 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • تجارت ایران و ترکیه به ۱.۳۶۴ میلیارد دلار رسید
  • تجارت ۱.۳ میلیارد دلاری ایران و ترکیه در ۳ ماهه ۲۰۲۴
  • تجارت ۱.۳۶۴میلیارد دلاری ایران و ترکیه/ رشد ۱۶درصدی صادرات ترکیه به ایران
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز بود
  • ظرفیت ۵۰ میلیارد دلاری تجارت ایران و چین
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال
  • بخش‌خصوصی به‌شرط وجود زیرساخت‌ها، تجارت خارجی کشور را توسعه می‌دهد
  • توسعه تجارت و مراودات مرزی از سیاست‌های دولت سیزدهم است
  • ریل ذوب آهن اصفهان پشتیبان توسعه تجارت کشور با جهان