Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-08@23:26:28 GMT

اختصاص ۱۰۰۰میلیارد تومان به عشایر کشور

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۰۵۸۵۳

اختصاص ۱۰۰۰میلیارد تومان به عشایر کشور

رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: برای اجرای طرح‌های تولیدی و اقتصادی بیش از هزار میلیارد تومان به عشایر کشور اختصاص داده می‌شود. همچنین در اجرای طرح‌های تولیدی عشایر ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه داده می‌شود که برای ایجاد اشتغال مؤثر است.

کرمعلی قندالی در اولین جلسه شورای عشایر استان که در محل استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: خوشبختانه در استان قزوین ردیفی برای عشایر تخصیص داده‌شده که برای اجرای برنامه‌ها هزینه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، وی افزود: جامعه عشایر چند بعدی است و با تشکیل شورای عالی عشایر و بر اساس قانون تشکیل‌شده تا به نیازهای این گروه توانمند رسیدگی کند که با عمل به وظایف خود بر اساس قانون می‌توان کارهای بزرگی اجرا کرد.

قندالی تصریح کرد: یک سند فرابخشی تهیه‌شده که ۱۳ صفحه آن مربوط به عشایر است و در برنامه ششم هم‌ظرفیت‌های خوبی ایجادشده که باید عملیاتی شود.

رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: در برنامه پنجم نام عشایر به تعدد آمده و برای توانمندسازی این افراد پس از تشکیل شورای عشایر در سال ۱۳۹۳ در طرح جامع عشایر موضوع ارتقای سواد، دانش و مهارت و امور بهداشتی درمانی افراد و سایر نیازها دیده‌شده و بسترها را آماده کرده‌ایم تا به این امور رسیدگی شود.

وی بیان کرد: خوشبختانه در تأمین منابع هیچ مشکلی نداریم و هزار میلیارد تومان از منابع ملی به عشایر اختصاص داده می‌شود که ظرفیت بسیار خوبی است. در اجرای طرح‌های تولیدی عشایر ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه داده می‌شود که برای ایجاد اشتغال مؤثر است.

قندالی با اشاره به ظرفیت‌های استان قزوین اظهار کرد: در قزوین ظرفیت گیاهان دارویی و گردشگری زیادی دارید که باید شکوفا شود و در کشت علوفه و باغ هم ظرفیت قابل‌توجه است که برای آن لازم است برنامه‌ریزی کنید.

وی یادآور شد: باید منابع زیست‌محیطی را حفظ کنیم و در این راستا نگذاریم چراگاه‌ها نابود شود بلکه با تنوع فعالیت‌ها و در نظر گرفتن همه ظرفیت‌ها اقدام کنیم.

قندالی بیان کرد: زنجیره تولید گوشت قرمز را در اولویت قرار داده‌ایم و با طرح کاهش زمان پرواری و عرصه گیاهان دارویی امیدواریم کارهای خوبی در بخش عشایر صورت گیرد که در این راستا طرح پرواری یک‌میلیون و ۷۰۰ هزار رأس دام را در بخش عشایر اجرا کرده‌ایم.

رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: در صنایع‌دستی که ۳۵ درصد به عشایر تعلق دارد باید این ظرفیت را شکوفا کنیم و از این قابلیت برای اشتغال و اقتصاد عشایر بیشترین بهره را ببریم.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۰۵۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی از گلستان های گل محمدی برای جذب گردشگر

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین اکبری صبح سه شنبه در جشن شکر گذاری برداشت گل محمدی که همزمان با روز ملی گل و گلاب برگزار شد، اظهار کرد: شاید بسیاری از ما که از ظرفیت‌های خراسان جنوبی اطلاع کافی نداریم برای بهره مندی از فضای زیبای گلستان‌های گل محمدی به کاشان و یا برخی مناطق کرمان برویم در حالی که در استان خود ما چنین فضاهایی در مناطقی چون دشت مختاران و سربیشه وجود دارد.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی بیان کرد: البته باید به این نکته توجه داشت که کشت و برداشت گل محمدی به صورت انبوه در استان ما تقریباً نوپا است و با رشد و ارتقا و معرفی به عنوان یک ظرفیت گردشگری نیز می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

اکبری با بیان اینکه برداشت گل محمدی زمینه اشتغال زایی برای کارگران منطقه را نیز فراهم کرده است، ادامه داد: اگر می‌خواهیم از گلستان‌های گل محمدی به عنوان فرصتی برای جذب گردشگر استفاده کنیم باید در گام اول با همکاری رسانه‌ها این ظرفیت‌ها را معرفی کنیم.

وی یادآور شد: تعیین روزی به عنوان روز ملی گل و گلاب یک اتفاق بسیار خوب برای معرفی پتانسیل‌هایی است که در این زمینه در کشور و خراسان جنوبی داریم.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه تعاون روستایی خرید توافقی گل محمدی را انجام می‌دهد، یادآور شد: برداشت ما بر این است که در سال‌های آتی اتفاقات شیرین‌تری در این حوزه رخ خواهد داد.

اکبری افزود: هر چه قدر تلاش کنیم که گل محمدی تبدیل به فرآورده شود، سودی بیشتر برای کشاورز و تولید کننده ما به همراه خواهد داشت.

کد خبر 6099320

دیگر خبرها

  • اختصاص بخشی از ظرفیت مسکن ملی برای کارگران / آخرین اقدامات انجام شده برای مسکن کارگری
  • اختصاص بخشی از ظرفیت مسکن ملی برای کارگران
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات برای عشایر را تسهیل‌ کنند
  • بهره مندی از گلستان های گل محمدی برای جذب گردشگر
  • اطلاع‌رسانی به‌موقع به کشاورزان و عشایر در خصوص بارندگی‌ها انجام شود
  • دامداران مراقب احشام خود در بارندگی ها باشند
  • عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند
  • البرز رتبه دوم تردد بین استانی در کشور را کسب کرد
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان