Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - در شماره اخير خط حزب الله به موضوع طراحي جديد دشمن براي کاهش قدرت و توان دفاعي کشور عليه امنيت ايران اشاره شد.
به گزارش سرويس سياسي جام نيـوز، خط حزب الله نوشت: اين يک واقعيت است که طراحي ايالات‌متحده براي منطقه‌ي غرب آسيا، با شکست مواجه شده است. دليل آن هم به‌وضوح مشخص است: جمهوري اسلامي، به‌عنوان جبهه‌ي مقابل نظم آمريکايي، در برابر رسيدن آمريکا و غرب به اهداف خود در منطقه، سد مستحکمي ايجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس واضح است که مقامات آمريکايي، همه‌ي توان خود را براي از بين بردن اين جبهه به کار برند. تصور آنها اين بود که با برجام مي‌توانند به اهداف خود برسند، حالا اما با ديدن نشانه‌هاي خلاف تصور خود، "نقشه‌ي جديدي" را طراحي کرده‌اند. نقشه‌ي جديد آنها، کاهش و يا حتي از بين بردن قدرت و توان دفاعي ايران است.
براي همين، قدرت و توان دفاعي ايران، همواره موردتوجه انديشکده‌ها و تحليلگران بين المللي قرار داشته است. به‌عنوان مثال، انديشکده‌ي امريکن اينترپرايز با اشاره به توان بومي‌سازي محصولات نظامي ايران مي‌نويسد: "اين نوع از بومي‌سازي بدون در اختيار داشتن منابع قدرت‌هاي جهاني نظير آمريکا، چين و روسيه، کاري تقريباً غيرممکن است، اما بااين‌وجود، ايران براساس يک تمايل ايدئولوژيک به استقلال از نفوذ خارجي، رو به‌سوي خودکفايي نظامي آورده است. انديشکده‌ي آمريکايي CSIS نيز در گزارشي به موشک‌هاي کروز ايراني پرداخته و با تحليل سناريوهاي جنگي درباره‌ي احتمال حمله به ايران، به جنگ‌هاي 33روزه، 22روزه و 8روزه اشاره کرده و آورده است که چگونه نيروهايي همچون حزب‌الله لبنان و حماس فلسطين، با استفاده از نيروي موشکي که در مقايسه با ايران بسيار کوچک‌تر و کم‌توان‌تر است، توانسته‌اند بر ارتش تمام‌عيار رژيم صهيونيستي فائق آيند.
انديشکده‌ي آمريکايي شوراي آتلانتيک نيز نشستي در مهرماه سال 1395 برگزار کرد، که در آن، کارشناسان به اين موضوع توجه داشتند که رويکرد موشکي ايران در حال تغيير است به‌طوري‌که ايران از توان موشک حجمي و بردي به سمت موشک‌هاي دقيق و هدف‌زن در حال حرکت است.
انديشکده‌هاي غربي همچنين بر ممانعت از افزايش توان موشکي ايران نيز توصيه‌هايي به دولت‌هاي متبوع خود داشته‌اند، ازجمله در گزارش مشترک انديشکده‌ي "امريکن اينترپرايز" و "ابتکار سياست خارجي"، درباره‌ي افزايش توانمندي‌هاي کشورهايي چون ايران، چين و روسيه هشدار داده شده است. در اين گزارش، به نقل از يک ژنرال نيروي هوايي ارتش آمريکا آمده است: "دشمنان در حال توسعه توانمندي‌هايي هستند که اين توانمندي‌ها از بسياري از جهات، بهتر ازآنچه ما اکنون داريم است."
چرا دشمن از قدرت دفاعي ايران هراس دارد؟
شايد مهم‌ترين و کانوني‌ترين موضوعي که موجب توجه بيشتر تحليلگران غربي نسبت به توان دفاعي و موشکي ايران شد، حمله‌ي ايران به مقرهاي داعش در ديرالزور، در پاسخ به اقدام تروريستي اين گروهک در ماجراي مجلس شوراي اسلامي ايران بود. بعد از آن، ايران با حمله به مقرهاي داعش نشان داد که براي دفاع از مردم و امنيت کشورش، لحظه‌اي درنگ نخواهد کرد. وب‌سايت مطالعات استراتژيک فرانسه در اين‌باره نوشت:
"به نظر مي‌رسد سپاه پاسداران، به يک سلاح با دقت بالا براي هدف قراردادن عمق دشمن در حالت تاکتيکي دست پيدا کرده است."
پس، مقامات آمريکايي و غربي به خوبي دريافتند، مادامي که ايران برخوردار از توان و قدرت دفاعي و موشکي بالاست، هرگونه تعرضي به آن، عملا غيرقابل تصور است. براي همين، نقشه‌ي جديد خود را مبتني بر مذاکره بر سر قدرت دفاعي ايران قرار دادند. انديشکده‌ي آمريکايي آرمزکنترل در مطلبي با موضوع مذاکره با ايران بر سر توان موشکي، چنين مي‌نويسد: "به‌جز ايران بر هيچ کشور ديگري در منطقه، محدوديت‌هاي موشک بالستيک اعمال نمي‌شود... ايران احتمالاً در مقابل اعمال محدوديت موشکي به‌عنوان بخشي از تلاش منطقه‌اي براي ممنوعيت به‌کارگيري سيستم‌هاي موشکي دوربرد ايستادگي خواهد کرد. اما ايالات‌متحده مي‌تواند مجموعه‌اي از اقدامات منطقه‌اي را براي مذاکره در موضوع ممنوعيت استفاده از موشک‌هاي ايران به راه بيندازد و از آن حمايت کند." انديشکده‌ي "هريتيج" مستقر در واشنگتن نيز در خصوص مهار قدرت موشکي ايران بيان مي‌کند که ايالات‌متحده بايستي همکاري‌هاي دفاعي خود با متحدانش را ادامه دهد. اين کشورها هر دو ميزبان سامانه‌هاي پدافند موشکي زمين‌پايه هستند که براي مقابله با ايران آماده‌ي کار هستند.
قدرت دفاعي ايران قابل مذاکره نيست
هفته‌ي گذشته اما رهبر انقلاب در پاسخ به سخنان مقامات غربي درباره‌ي قدرت دفاعي و موشکي کشور فرمودند: «ما اگر چنانچه قدرت دفاعيِ خودمان را افزايش ندهيم، دشمنان ما جَري خواهند شد، گستاخ خواهند شد، تشويق خواهند شد به اينکه به ما حمله کنند.» 26/7/96 ايشان به‌طور خاص، خطاب به مقامات اروپايي فرمودند: «اينکه دولت‌هاي اروپايي بيايند همان حرفي را بزنند که او{آمريکا} دارد مي‌زند که ايران چرا... موشک دو هزار کيلومتري يا مثلاً فرض کنيد سه هزار کيلومتري داريد، اين‌ها هم بيايند همان حرف را بزنند، اينکه خب معني ندارد! به شما چه ربطي دارد؟... اين را هم مطلقاً از اروپايي‌ها ما قبول نمي‌کنيم...»26/7/96
واضح است که نه‌تنها ايران، بلکه هيچ کشوري، "امنيت و اقتدار" خود را دستخوش "مذاکره"، آن‌هم با "دشمن" قرار نمي‌دهد، چه آنکه تجربه‌ي کشورهايي چون عراق و ليبي، به‌خوبي مؤيد آن است که عاقبت مذاکره بر سر امنيت کشور، چگونه مي‌تواند جان و مال و ناموس ملت را به مخاطره بياندازد. براي همين، رهبر انقلاب، روز چهارشنبه‌ي اين هفته (3/8/96) براي بار دوم، بر "غيرقابل‌مذاکره" بودن "قدرت دفاعي" کشور تأکيد کرده و فرمودند: «امکان دفاعي و قدرت دفاعي کشور قابل‌مذاکره و چک‌وچانه نيست. بيايند چک‌وچانه کنند که چرا شما فلان ابزار دفاعي را داريد؟ چرا فلان‌جورش را داريد؟ چرا توليد مي‌کنيد؟ چرا تحقيق مي‌کنيد؟ [ما] درباره‌ي آن چيزهايي که اقتدار ملّي را افزايش مي‌دهد يا تأمين مي‌کند يا پشتيباني مي‌کند با دشمن هيچ چک‌وچانه‌اي، هيچ معامله‌اي نداريم.»
به بهانه‌ طرح دوباره‌ کليدواژه «آقازادگي» در بيانات رهبر انقلاب
آفتِ آقازادگي
تفاخرِ آقازادگي
يکي از نکاتي که رهبر انقلاب در سخنان اخير خود درباره‌ي مرحوم حاج آقا مصطفي خميني به آن اشاره کردند نبود نشانه‌هاي «آقازادگي» در ايشان بود: «چه قبل از مرجعيّت، چه زمان مرجعيّت- يک‌ذرّه نشانه‌هاي آقازادگي در حاج‌آقا مصطفي نبود.» 30/07/1396 البته ايشان قبلا نيز به اين ويژگي اخلاقي فرزند امام (ره) اشاره کرده بودند: «مرحوم حاج آقا مصطفي مطلقاً آقازادگي نداشت. نه لباسش، نه عبايش، نه کفشش، نه زندگي خصوصيش، خانه‌اش، مطلقاً هيچ بوي آن تفاخر آقازادگي و اينها ازش نمي‌آمد.» 20/07/1362 در اين سخنان موضوع «آقازادگي» به‌عنوان مسئله‌اي منفي به کار رفته و دوري از آن به عنوان ويژگيِ مثبت ايشان معرفي شده است. اما به‌راستي آقازادگي چيست که در نگاه ديني و انقلابيِ به عنوان مسئله‌اي مذموم مطرح مي‌شود؟
تکبر، منشاء فساد و نابساماني
از حيث اخلاقي مي‌توان روحيه‌ي آقازادگي را برآمده از نوعي «خودبرتربيني و تکبر» دانست. رذيله‌اي که «زشتي‌ها و ناهنجاري‌ها» را به دنبال دارد: «در ميان‌ خصلت‌هاي‌ نکوهيده‌ که‌ سلامت‌ جان‌ و راحت‌ زندگي‌ را با خطر و مانع‌ مواجه‌ مي‌سازند، تکبر از پرآفت‌ترين‌ آنهاست‌. خودبرتربيني‌ و سرکشي‌ برخاسته‌ از آن‌، چه‌ بسيار حقيقتها را ناشناخته‌، و چه‌ راه‌هاي‌ فضيلت‌ را ناپيموده‌ مي‌گذارد.» 19/06/1379 از نگاه ديني نيز اين خودبرتربيني و خودخواهي منشاء فساد و نابساماني در عالم مي‌شود: «منيت است که در انسان، منشاء همه‌ي آفات اخلاقي و عوارض و نتايج عملي آنهاست. منشا همه‌ي اين جنگ‌ها و کشتارهاي عالم، و ظلم‌هايي که به وقوع مي‌پيوندد و منشاء همه‌ي فجايعي که در طول تاريخ اتفاق افتاده احساس منيت و خودخواهي و خودبيني در مجموعه‌اي از انسان‌هاست...» 21/07/1385
*نهادينه شدن تبعيض
روي ديگر "آفتِ آقازادگي" نقش سوء و مخرب آن در مناسبات فرهنگي، اجتماعي، اقتصادي و سياسي جامعه است. در واقع روحيه‌ي آقازادگي آفتي است که بيماري‌ها و خسارت‌هاي ديگري را به نظام و جامعه‌ي اسلامي وارد مي‌کند. نقطه‌ي کانوني‌اي که در نظام اسلامي با وارد شدن روحيه‌ي آقازادگي مورد تهديد قرار مي‌گيرد "عدالت اجتماعي" است، آن هم در نظامي که «فلسفه‌ي وجودي» آن مبتني بر عدالت است: «فلسفه‌ي وجودي ما، عدالت است.... يک قدر مسلّم‌هايي وجود دارد: کم‌کردن فاصله‌ها، دادن فرصت‌هاي برابر، تشويق درستکار و مهار متجاوزان به ثروت ملي، عدالت را در بدنه‌ي حاکميتي رايج کردن - عزل و نصب‌ها، قضاوت‌ها، اظهارنظرها - مناطق دوردست کشور و مناطق فقير را مثل مرکز کشور زير نظر آوردن، منابع مالي کشور را به همه رساندن، همه را صاحب و مالک اين منابع دانستن، از قدرِ مسلّم‌ها و مورد اتفاق‌هاي عدالت است که بايد انجام بگيرد.» 29/03/1385 در واقع آقازادگي وقتي وارد مناسبات سياسي و حکومتي شده و تبديل به يک موضوع فراگير در زمينه‌هاي مختلف مي‌شود «تبعيض» را نهادينه مي‌کند. تبعيض يعني جايگزيني رابطه‌ها به جاي شايستگي‌ها: «تبعيض، يعني به جاي ملاحظه‌ي قابليتها، به جاي ملاحظه‌ي استحقاق، به جاي ملاحظه‌ي خدا و قانون، ملاحظه‌ي رابطه‌ها بشود!» 03/05/1379 مسئله و معضلي که براي افکار عموميِ مردم بسيار نفرت‌آميز و رنج‌آور است.
نظام اسلامي آقازاده و غير آقازاده ندارد
اساسا يکي از نقاط تمايز جدي جمهوري اسلامي با حکومت طاغوت همين مقابله با «تبعيض» است: «جمهوري اسلامي، يعني نظامي که در آن، دربار حکومت طاغوت نيست... دخالت خان و خان‌زدگي نيست؛ حکومت مردم و شايستگان است. در جمهوري اسلامي، رسيدن به مقامات مؤثر در سلسله مراتب حکومتي، تابع صلاحيت‌هاست. هر که صلاحيت دارد، بايد در ميدان‌هاي فعاليت و تلاش و مسؤوليت جلو برود؛ از هر نقطه‌ي کشور و از هر قشر اجتماعي باشد... فاصله انداختن بين فقير و غني، بين اشراف و غيراشراف، و امتياز دادن به يک قشر خاص، با نظام جمهوري اسلامي سازگار نيست. هر بخشي از نظام جمهوري اسلامي در هر نقطه‌يي از نقاط اگر به يکي از اين آفت‌ها مبتلا شود، از صراط مستقيم جمهوري اسلامي و نظام اسلامي خارج شده و بايد اصلاح شود.» 17/02/1384 بر اين اساس مقابله و مبارزه با اين آفت در شئون گوناگون وظيفه‌ي مهم کارگزاران نظام، جريان انقلابي و دلسوزان کشور است و در يک جمله نظام اسلامي:«آقازاده‌وغير‌آقازاده‌ندارد.»
111

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۰۸۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردار سلامی: عملیات وعده صادق استثنایی ترین تصمیم نظام بود

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، سرلشکر حسین سلامی روز چهارشنبه در همایش گرامی‌داشت مقام استاد و مربی که در ستاد فرماندهی کل سپاه برگزار شد، گفت: وعده صادق ظهور قدرت اراده ملت ایران بود که اراده ملت ایران در اراده رهبر ملت ایران متجلی و متراکم است. رهبری تجلی گاه اراده خداوند و اراده مردم است که در طول اراده خدا است، قدر نظام ولایی دانستن همین است.

بیشتر بخوانید: سردار سلامی: سپاه و بسیج همواره مدافع حقوق کارگران خواهند بود

وی با بیان اینکه با عملیات وعده صادق همه یک شکوه و اقتدار جدید را تجربه کردند، افزود: رژیم صهیونیستی با طوفان الاقصی دچار شکست اطلاعاتی شده بود و با عملیات وعده صادق دچار شکست بازدارندگی شد.

فرمانده کل سپاه در ادامه گفت: در ایامی به سر می‌بریم که خداوند به جبهه اسلام نصرت آشکار و فتح مبین خود را جاری کرد و خداوند به ما این ظرفیت و استعداد را بخشید که ظرف نزول نصرتهای الهی در این شرایط خطیر و حساس و سرنوشت ساز انقلاب اسلامی باشیم.

سردار اسلامی افزود: همه می دانند که ما یک جهاد بلاوقفه و یک جنگ توقف ناپذیر و پیوسته ای را در طی دهه های اخیر با نظام استکباری و شرکای او در ائتلاف های متنوع داشته‌ایم. دشمن ما ذخایری از راهبردهای متنوعی را علیه ما در اختیار داشت و از این انبار استراتژی ها در اشکال مختلف در سالها و دهه های گذشته علیه انقلاب شکوهمند و نظام مقدس ما استفاده کرد. همه جهات نبرد را گشود و همه راه های غلبه بر نظام را آزمایش کرد تمام این نبردها مقیاس و وسعتی کامل در حداکثر اعمال ممکن قدرت بودند هیچ جا دشمن نه در افق زمان و نه در وسعت مکان و نه در شدت عمل از دشمنی کوتاهی نکرد.

فرمانده کل سپاه پاسداران ادامه داد: دشمن با همه ابزارها به میدان آمد، از جنگ خارجی تا پدیده تحریم سرسختانه و سهمگین اقتصادی تا ترور، نبردهای تکفیری ، جنگ های اطلاعاتی، فتنه های امنیتی ، تهاجمات فرهنگی، جنگ های رسانه ای همه راه ها را آزمود و انقلاب را در مقاطع مختلف با مخاطراتی جدی مواجه کرد.

وی گفت: تاریخ هم سراغ ندارد که کشوری در چهارمین دهه در معرض جنگ های سنتی و مدرن با دشمنی به وسعت نیمی از قدرت اقتصادی، فرهنگی، نظامی و سیاسی جهان درگیر شده باشد و در بعد از این چهارمین دهه در مقتدرتین، مسلط ترین و قوی ترین حالت خود قرار داشته باشد و هیچ چیزی جز جاری شدن سنت های الهی نمی تواند توجیه گر این واقعیت شگفت انگیز باشد.

سردار سلامی تاکید کرد: همه کشورهای دنیا با جنگ ضعیف می شوند اما جمهوری اسلامی ایران با جنگ قوی تر شد. همه کشورهای دنیا با تحریم تخریب می شوند اما جمهوری اسلامی ایران با تحریم ساخته شد. همه کشورهای دنیا با فشار سیاسی منزوی می شوند جمهوری اسلامی ایران با فشار سیاسی میدان نفوذ پیدا کرد. همه کشورهای جهان با اغتشاشات داخلی از هم فرو می پاشند اما نظام ما با اغتشاشات ثبات داخلی خود را مستحکم تر کرد. هرچه که دشمن عمل کرد برخلاف آن اثبات شد.

فرمانده کل سپاه با بیان این که ما و بخصوص سپاه در میدان جهاد رشد می‌کند گفت: مادامی که دشمن در لانه باشد و ما در خانه، نه او شکست می‌خورد و نه ما پیروز می‌شویم. تا وقتی که ما یکدیگر را ملاقات نکنیم نمی‌توانیم دشمن را فرسوده و خسته و افسرده و ناتوان کنیم.

وی با تاکید بر این که ما در یک جنگ تمام عیار به سر می‌بریم افزود: عقربه‌های این جنگ مثل عقربه‌های ساعت در هر مقطع در یک مساله ما را با دشمن درگیر می‌کند. یکروز جنگ اقتصادی محور شرارت‌های دشمن می شود، یکروز نبردهای تکفیری اوج می‌گیرد، یک روز فتنه داخلی مشتعل می‌شود که همه اینها ظهور اجزا و ارکان متنوع انبان و ذخایر راهبردهایی است که دشمن اندوخته است و حسب تجربه و براساس قدرت و دانش، ما هم در مقابل چنین دشمنی با تجربه و با دانش و ابزار و تعریف روش‌ها در میدان حاضر باشیم.

سردار سلامی ادامه داد: راز موفقیت‌های سپاه در گسترش قدرت، در ابتکارات راهبردی در نوآوری‌ها و خلاقیت‌های میدانی همین است که در سه سطح جنگ، سپاه درگیر است. همه در سطح راهبرد، هم عملیات و هم تاکتیک.

فرمانده کل سپاه گفت: ما محکوم به این هستیم که آگاهانه با بینش عمیق ، دانش قوی، ابزار پیشرفته ، روش های نو، دانش های جدید از انقلاب اسلامی حراست کنیم. حراست از انقلاب اسلامی همه ابعاد زندگی ما را در بر می‌گیرد چرا که تمام ابعاد زندگی ما را دشمن به جنگ تبدیل کرده است. از دانش ، اقتصاد، فرهنگ، سیاست، امنیت، معیشت همه آنها را به میدان جنگ تبدیل کرده است بنابراین آموزش ها در سپاه باید با این تنوع گسترده موضوعات رشد کند. سپاه باید در بعد ساختن کشور زیرساختها را با مدرن ترین ابزارها و پیچیده ترین فنون و تکنیک ها و با نوین ترین دانش ها کشور را بسازد.

وی با بیان این که ما دائم در حال مقایسه شدن هستیم افزود: ما را همیشه مقایسه می‌کنند آیا ما پیشرفت کرده‌ایم یا عقب مانده‌ایم؟ افتخار امروز انقلاب این است که به برکت هنرنمایی نایب امام زمان (ع) ما هم به دشمنانمان حمله کردیم و دست های ما به اندازه باز بوده است. ولی امر ما دست‌های دشمن را بسته است و هم کشور را ساخته است و هم قدرت دفاع از انقلاب و کشور را نوسازی کرده است. با این همه بحران پیچیده و درهم تنیده در وسط یک میدان سخت ایستاده با حکمت و منطق وحی و آگاهی عمیق از سنت‌های الهی و نهراسیدن از شکوه ظاهری دشمن و نفوذ بر قلب مومنان و هدایت صحیح در لحظه‌های سخت و بخشیدن آرامش در میان امواج التهاب یک جامعه سرافراز و سربلند و پرآوازه به نام ایران اسلامی ساخته است.

سردار سلامی ادامه داد: ده‌ها مجاهدت، پذیرش سختی‌ها و ملامت‌ها، ملامت‌هایی که از تیرها و کمان‌ها از میان زبان‌های ناآگاه و از بغض متراکم دشمن همواره نقطه مرکزی هدایت نظام را نشانه گرفته تا این قائمه پایدار و این استوانه استوار و این رکن وثیق غلبه اسلام را تضعیف کنند. این که خداوند در چند دهه در تمام میدان‌های کثیر سخاوتمندانه نصرت خویش را بر قلب مومنان و ولی امر ما جاری کرده است و به قلوب استحکام بخشیده است.در ماجرای وعده صادق کامل دیدید که هیچ ایرانی از این که دشمن چه واکنشی نشان دهد نترسید. هیچ کس از دشمن نترسید با این که همه فکر می‌کردند این دشمن عکس العمل نشان می دهد.

فرمانده کل سپاه با تاکید بر این که هر ملتی پژواک و بازتاب شخصیت رهبر خود است گفت: خصوصیات رهبری و امامت این است که شخصیت و هویت و خصوصیات او درپیکره جامعه تکثیر و جاری می شود که این فرصت الهی است. در این ماجرا این استثنایی ترین تصمیم یک نظام بود. ممکن نیست هیچ رهبری و نظامی در نقطه‌ای از عالم چنین تصمیمی را بگیرد. تصمیمی که از یک طرف بر یک شجاعت عظیم و از سوی دیگر بر یک حکمت عمیق تکیه دارد. وسعت این تصمیم و شجاعت آن شگفتی ساز این ماجرا بود. بخش مهم قدرت ما تجلی این اراده بود.

وی افزود: ما که اجرا کننده هستیم کار سختی انجام نمی دهیم او که تصمیم می گیرد و مسوولیت این عمل را بر عهده می‌گیرد و در میان فشرده ترین صف آرایی جهانی در قلب این صف آرایی فرود می رود و دشمن را از میانه می گسلد او منبع اصلی قدرت ما است.

سردار سلامی ادامه داد: این عملیات از این طرف روی یک نقطه انجام شد با همان تعبیر همان هندسی نقطه روی صفحه کاغذ، اما از آن طرف یک جهان پاسخ داد. جغرافیای آن طرف یونان، مدیترانه، دریای سرخ، حجاز، عراق، اردن، فلسطین، ترکیه این جغرافیایی جنگی بود که دشمن به کار برد. این طرف یک عمل محدود کسر فوق العاده از یک قدرت عظیم کسر بسیار کوچکی از یک قدرت بزرگ اما آن طرف همه ظرفیت‌های یک جنگ بزرگ همزمان بدون غافلگیری بکار گرفته شد.

فرمانده کل سپاه اضافه کرد: تقریبا ۹۰ درصد غافلگیری ما گرفته شده بود و دشمن شاید لحظه دقیق و هدف دقیق را نمی داند. اما این جغرافیای صهیون آنقدر کوچک است که همه نقاط به هم مرتبط هستند اما فرانسه، اردن، انگلیس، آمریکا و اسراییل و دیگران در شعاعی وسیع تر همه با تمام قدرت بودند و همه عمل کردند و در مقابل یک عمل کوچک یک جنگ بزرگ را انجام دادند که البته فقط یکبار می توانستند این عمل را انجام دهند. اگر موج دوم حملات سر می گرفت کارایی این سیستم یکپارچه دفاعی حداقل ۵۰ درصد کاهش پیدا می کرد و در موج سوم ۵۰ درصد موج دوم و به همین نسبت.

وی گفت: این که این تصمیم گرفته شود که با وجود اعلام بزرگترین قدرت تاریخ بشر که ما در کنار اسراییل با اراده آهنین ایستاده ایم. در این نقطه کوچک پرتراکم پدافندی همه آمدند و همه می گویند واکنش نشان می دهیم با این فرض با چنین دشمنی مستقیم و رسمی با پذیرش مسوولیت صدها فروند موشک و پهپاد پرواز می کنند، چه اتفاقی صورت گرفته است، جنگ به سرزمین صهیونیست‌ها کشیده شده است و همه می بینند و برای اولین بار پس از دهه ها یک قدرت جنگ را در سرزمین و فضای صهیونیست‌ها کشیده است. هشت ساعت دلهره آشفتگی، ترس، اضطراب این اراده شلیک قدرت بی نظیری است و همه می دانند این قابل تکرار است و این معادله ما است.

سردار سلامی افزود: این عملیات همه جهان را آرام کرد حتی دشمنان ما آرام شدند. این کسانی هم که در شمال و غرب و جاهای دیگر ژست اقتدار می‌گرفتند همه خاموش شدند.

وی ادامه داد: رژیم صهیونیستی اصلا جنگ را در سرزمین خود نمی پذیرد. در دکترین دفاعی اسراییل جنگ در خارج از مرزها است. برای صهیونیست ها بازدارندگی به مفهوم عدم وجود اراده شلیک است نه اصابت. هیچ کس نباید اراده شلیک داشته باشد که همه اینها شکسته شد. جنگ پیش دستانه باطل شد. ما رسما اعلام کردیم که می زنیم و همه می دانستند. این عظمت است که رسما اعلام می کند می زنیم. سیلی می زنیم. می زند و نمی ترسد و به خدا توکل می کند. آخرین عبارتی که رهبری به ما فرمودند این بود که بر خداوند توکل کنید. توکل توام با تدبیر و حکمت و اراده و قدرت.

فرمانده کل سپاه گفت: باید سپاه را در حد و اندازه‌های این عملیات ها دید. البته این عملیات کوچک بود. سپاه را باید قوی کنید که البته قوی است اما قدرت مانند موجود زنده دائما باید در رشد و کمال و نوسازی باشد. اگر در رشد و قدرت متوقف شویم از دشمن عقب می مانیم. در دیدار با رهبر معظم انقلاب ایشان فرمودند که سپاه در بحث آموزش همه جانبه مجاهدت کند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229164 برچسب‌ها حسین سلامی

دیگر خبرها

  • فرمانده سپاه: رسما اعلام کردیم که می‌زنیم و همه می‌دانستند؛ این عملیات قابل تکرار است
  • عملیات وعده صادق ظهور قدرت اراده ملت ایران بود
  • فرمانده کل سپاه: «وعده صادق» استثنایی‌ترین تصمیم نظام بود
  • سردار سلامی: عملیات وعده صادق استثنایی ترین تصمیم نظام بود
  • «وعده صادق» استثنایی‌ترین تصمیم نظام بود
  • استثنایی‌ترین تصمیم نظام با حمله به اسرائیل به روایت فرمانده کل سپاه /این عملیات قابل تکرار است /رسما اعلام کردیم که می زنیم و همه می دانستند
  • توانمندی دفاعی ایران از نگاه غرب؛ از فتوشاپ تا تغییر محاسبات
  • جمهوری اسلامی با جنگ‌ها و تحریم‌ها قوی‌تر می‌شود | حمله به اسرائیل همه جهان را آرام کرد | در عملیات وعده صادق هیچ ایرانی از واکنش دشمن نترسید
  • زحمات کارگران در حوزه اقتصادی پشتوانه ایران در حوزه امنیتی و دفاعی خواهد بود
  • از وابستگی مطلق دفاعی به توان دفاعی و بازدارندگی رسیدیم