Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی امتداد نیوز؛ وزیر امور اقتصادی و دارایی در نشست خود با مدیران ارکان بازار سرمایه که عصر روز گذشته در این وزارتخانه برگزار شد، با بیان اینکه نگاه دولت به بازار سهام ناگزیر مثبت است، تصریح کرد: همه در دولت به وحدت نظر رسیده اند که روند بازار سرمایه مثبت و شفاف است و معاملات جاری در آن هم به لحاظ فقهی هیچ‌گونه مشکلی ندارد و با شرع منطبق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به بورس می‌آیم

مسعود کرباسیان با اشاره به این که بازار سرمایه کار خود را به آرامی انجام می دهد و من نگرانی نسبت به این بازار ندارم افزود: از مدت ها پیش می خواستم از سازمان بورس و اوراق بهادار بازدیدی داشته باشم که دغدغه ها و مشکلات سایر بخش های اقتصادی این فرصت را به من نداد، اما در آینده نزدیک حتما در سازمان بورس حضور خواهم یافت تا از نزدیک در جریان فعالیت ها و عملکرد بازار سرمایه قرار بگیرم.

وب در ادامه با بیان این که در شرایطی هستیم که نقش بازارسرمایه بسیار پراهمیت است اذعان داشت: هر زمانی که در کشور بحث از اقتصاد و سرمایه گذاری می شود، تمام توجهات به سمت بازار پول و بانک ها است.

بنگاه‌داری در بانک‌ها

وی تاکید کرد : باید به این نکته توجه کرد که بانک ها بیش از این کشش و توان کمک به تولید کشور را ندارند. از طرفی یکی از اصلی ترین اقداماتی که باید در بانک ها آغاز شود، موضوع حذف بنگاه داری است که در رابطه با این موضوع، اولین تکلیف دولت به وزارت اقتصاد نیز حذف بنگاه داری در بانک ها بوده است.

کرباسیان در این رابطه بر ضرورت خروج هر چه سریع تر بانک ها از بنگاه‌داری و بازگشت به مسوولیت های اصلی خود تاکید کرد و گفت: ابلاغیه رئیس جمهور به وزیر امور اقتصادی و دارایی این است که بانک ها را از حالت بنگاه داری خارج کنیم و لازمه این فرآیند منطقی این است که بازار سرمایه ای کارآمد وجود داشته باشد تا مردم به آن روی آورند.

تمرکز بر بازار سرمایه، راه‌حل کاهش بنگاه‌داری بانک‌ها

وزیر امور اقتصادی و دارایی در ادامه گفت: برای اینکه بتوانیم بنگاه داری را به حداقل برسانیم باید تمرکزمان را بر بازار سرمایه معطوف کنیم. بنابراین در این زمینه توقع داریم بازار سهام کمک های لازم را داشته باشد تا این فرایند به نحو احسنت انجام شود.

وی تاکید کرد: طبق بند ب ماده ۱۶ قانون رفع موانع تولید، بانک ها باید تا خرداد ۹۷ دست از بنگاه داری بردارند .

بازار سرمایه برای تامین مالی پروژه ها و توسعه کشور دست بجنباند

وزیر امور اقتصادی و دارایی همچنین با بیان اینکه بازار سرمایه منابع کشور را به سمت مولد اقتصادی می برد، افزود: توقع جدی من این است که بازار سرمایه نقش اصلی را در تامین مالی پروژه ها و توسعه کشور به عهده داشته باشد.

وی همچنین با اشاره به موضوع حاکمیت شرکتی و بیان این مطلب که اصلی‌ترین محل اجرای حاکمیت شرکتی، شرکت‌های بورسی است اظهار داشت: یکی از اولویت های اصلی رئیس جمهور، بحث حاکمیت شرکتی است و توقع من این است که بازار سرمایه این موضوع را با جدیت تا رسیدن به نتیجه دنبال کند.

موافقت وزارت اقتصاد با عرضه نفت در بورس انرژی

کرباسیان در ادامه از موافقت وزارت اقتصاد با عرضه نفت در بورس انرژی خبر داد و گفت: البته وزیر نفت هم موافقت خود با این موضوع را اعلام کرده و چارچوب ها نیز تعیین شده است و تنها برخی ابهامات در شیوه های اجرایی آن باقی مانده که پس از نهایی شدن آن، این اتفاق رخ خواهد داد.

در پایان وزیر امور اقتصادی و دارایی به تک نرخی شدن ارز اشاره کرد و گفت: دولت به دنبال تکانه های اقتصادی ناشی از قیمت ارز نیست بلکه مسیولیت ما ثبات اقتصادی و تقویت پول ملی است.

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۰۸۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدجواد فرهنگ رئیس مرکز حراست و مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به همراه جمعی از مسئولان ضمن بازدید از امکانات و بخش‌های مختلف اداری واحد رامسر در جلسه هیئت رئیسه این واحد دانشگاهی شرکت کرد.

رئیس مرکز حراست و مشاور ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اهمیت حضور مجموعه حراست در واحد‌های دانشگاهی اظهار کرد: یکی از وظایف جدی مجموعه حراست صیانت و حفظ سرمایه‌های مادی و معنوی واحد‌هاست تا مدیر آن مجموعه بتواند با خیال راحت فعالیت‌های توسعه‌ای و پیشرفتی انجام دهد.

فرهنگ، هدف اصلی دانشگاه را تربیت نیروی متخصص و متعهد برای کشور دانست و عنوان کرد: در دانشگاه دو هدف عمده و چند هدف فرعی تعریف شده و در زمینه‌های تخصصی موضوع تولید علم و پژوهش و در حوزه تعهد هم مسئله رفتار و کردار انسانی است که در یک شخصیت باید متبلور شود.

وی افزود: نباید به دانشگاه به‌عنوان یک بنگاه اقتصادی و به دانشجو به‌عنوان‌ یک مشتری نگاه کرد و نگاه مشتری‌مداری و درآمدزایی نگاه خوبی نیست.

رئیس مرکز حراست و مشاور ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه یک استاد و یک هیئت علمی می‌تواند نظام دانشی را در یک دانشگاه متحول کند، ادامه داد: هدف برای یک‌ مجموعه بسیار مهم است و اگر این هدف برای هرکدام از ارکان مجموعه به درستی تعریف شود ساختار درستی هم متناسب با همان هدف طراحی خواهد شد.

فرهنگ متذکر شد: تولید دانش، تحقیق، پژوهش، انجام طرح پژوهشی و چاپ مقاله توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه به‌عنوان اهداف فرعی در دانشگاه تعریف می‌شوند که در نهایت منجر به دانش‌افزایی در جامعه خواهد شد و هرچه به سمت تولید دانش کاربردی حرکت کنیم آن دانش را تبدیل به سرمایه خواهیم کرد.

همت محمدنژاد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر هم با ارائه گزارشی از این واحد دانشگاهی در ابعاد مختلف فرهنگی، اجتماعی و تربیتی به تشریح استراتژی‌ها و اهداف تدوین شده در آینده از قبیل افزایش تعداد دانشجو، توسعه و گسترش مدارس سما در مقاطع مختلف تحصیلی، تکمیل پروژه سوله ورزشی و احداث کمپ ورزشی و احداث مهمانسرا پرداخت.

دکتر فرهنگ با حضور بر سر مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر ضمن قرائت فاتحه با آرمان‌های امام و شهدا تجدیدپیمان کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • برگزاری اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳
  • جزییات برگزاری اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • مجلس آتش‌بیار معرکه است!
  • کشف بیش از ۲ هزار قوطی نوشیدنی انرژی‌زا قاچاق در هشترود
  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟
  • چه کسانی با مالیات بر عایدی سرمایه مخالف هستند؟