Web Analytics Made Easy - Statcounter

رهبر حزب سوسیال دموکراتیک آلمان گفت، چنانچه مذاکرات برای تشکیل دولت ائتلافی جدید ناکام بماند، باید یک انتخابات جدید پارلمانی برگزار شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ‌حزب سوسیال دموکراتیک آلمان (SPD) در انتخابات پارلمانی سپتامبر متحمل بدترین شکست از زمان جنگ جهانی دوم شد و حال مارتین شولتس،‌ رهبر این حزب مصمم است به جناح اپوزیسیون تبدیل شده و روی اصلاحات درون‌حزبی متمرکز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آلمان ۲۴ سپتامبر انتخابات پارلمانی برگزار کرد اما هیچ حزبی به اکثریت مطلق آراء دست نیافت و به همین دلیل تلاش‌ها برای تشکیل ائتلافی با سایر احزاب برای تشکیل دولت آغاز شد. از آنجا که سوسیال دموکرات‌ها به رهبری شولتس حاضر به شرکت در مذاکرات ائتلاف نیستند، حزب اتحاد دموکرات مسیحی (CDU) متعلق به آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان با شریک کوچکترش از بایرن موسوم به اتحاد سوسیال مسیحی (CSU) چاره دیگری ندارند جز اینکه با حزب سبز و حزب دموکراتیک آزاد (FDP) ائتلاف تشکیل دهند.

حزب جوان و راستگرای آلترناتیو برای آلمان (AfD) هم احتمال مشارکت در مذاکرات ائتلافی را غیر محتمل دانسته است. از سوی دیگر، سایر احزاب هم تمایلی به همکاری با این گروه راست افراطی ندارند و تقریبا در تمامی جنبه‌های برنامه‌های آنها با این حزب مخالف هستند. هنوز فرمول مورد توافق برای تشکیل دولت حاصل نشده است چرا که احزاب مذکور اختلافاتی خصوصا در عرصه سیاستگذاری و بحران مهاجرتی در آلمان دارند. شولتس بار دیگر مخالفت قاطع خود را با شرکت در این مذاکرات اعلام کرد. این رهبر حزب سوسیال دموکراتیک آلمان تاکید کرد که باید دوباره انتخابات پارلمانی برگزار شود.

او در مصاحبه با گروه‌ رسانه‌ای فونکه تاکید کرد، مسوولیت ناکامی در تشکیل دولت بر عهده رهبران اتحاد دموکراتیک مسیحی، اتحاد سوسیال مسیحی، حزب دموکراتیک آزاد و حزب سبز است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۲۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب مسیحی تازیانی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان پیش از ظهر پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه در کارگاه تخصصی آموزشی مدیریت پسماند صنعتی، اظهار داشت: نگاه سازمان محیط‌زیست رسیدن به تولید سبز است و تنها به دنبال اهرم قراردادن قانون نیستیم بلکه رویکردمان این است که با دانش‌های روز دنیا به مدیران صنعتی در راستای ایفای تعهدات زیست محیطی کمک کنیم.

وی افزود: در حال حاضر رویکرد حفاظتی محیط زیست تحقق چرخه حیات در کل صنعت است و تلاش بر این است که تولیدات صنعتی منطبق بر فاکتورهای محیط‌زیستی باشد از این رو مدیران صنایع باید به این درک برسند که وظیفه آن‌ها تنها تولید نیست بلکه باید برای اکوسیستم نیز احترام قائل باشند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان عنوان‌کرد: انتظار ما این است که به موازات توسعه صنعتی در هرمزگان توسعه زیست محیطی نیز اتفاق بیافتد تا منابع متعلق به آیندگان حفظ شود ضمن اینکه تاکید داریم باید دوره‌های توجیهی برای مدیران صنایع و فعالان بخش خصوصی برگزار شود.

مسیحی عنوان‌کرد: در حوزه مدیریت پسماند استان، گام‌های بلندی برداشته شده است اما از جهت ملموس بودن اقدامات انجام شده برای مردم، نتایج مطلوب ارزیابی نمی‌شود.

وی عنوان‌کرد: متأسفانه مدیریت پسماند در استان به صورت سنتی انجام می‌شود هر چند که شاید چند شهر انگشت شمار در استان مدیریت پسماند را بروز رسانی کرده باشند اما مطلوب ما بروز رسانی این امر مهم در تمام شهرهای استان و تفکیک پسماند از مبدا است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان اظهار داشت: بالغ بر ۵۲۰ هزار تن در سال پسماند عادی در روستاها تولید می‌شود که به صورت سنتی مدیریت می‌شود و به همین میزان نیز حجم تولید پسماند شهرهای استان را شاهد هستیم.

وی تاکید کرد: سالیانه بالغ بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن تولید پسماند صنعتی و بالغ بر ۴۰۰ تن روزانه تولید پسماند ویژه داریم از این رو باید مدیریت صحیح پسماند در استان در دستورکار همه بخش‌های تولید کننده زباله و ضایعات قرار گیرد.

مسیحی حجم تولید پسماند پزشکی استان را بالغ بر ۲.۵ تن دانست و گفت: فقط ۵۰ درصد از حجم پسماند پزشکی استان بی‌خطرسازی می‌شود اما بخش دیگر آن به درستی منتقل نمی‌شوند و می‌تواند آثار مخربی به همراه داشته باشد.

وی خاطرنشان‌کرد: در عرصه کشاورزی نیز بالغ بر یک میلیون ۳۰۰ هزار تن در سال ضایعات تولید می‌شود که می‌توان آن را فرآوری کرد اما به نظر می‌رسد متولیان امر برنامه‌ای در این حوزه ندارند.

کد خبر 6088359

دیگر خبرها

  • دولت صنعا از سرگیری مذاکرات با عربستان را تکذیب کرد
  • تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان
  • تصویب تشکیل استان تهران شرقی
  • تشکیل یک استان جدید در کمیسیون سیاسی دولت تصویب شد
  • تصویب تشکیل استان تهرانِ شرقی در کمیسیون سیاسی دولت
  • آلمان حمایت از آنروا را از سرگرفت
  • اعتراض دانشجویان دانشگاه سیستان به انتصاب مجدد مدیر متخلف
  • حماس: ۳۰ افسر اسرائیلی را در اختیار داریم
  • عفو بین‌الملل: آلمان ارسال تسلیحات به اسرائیل را متوقف کند
  • درخواست مجدد برای بازگشایی گوگل پلی توسط وزارت ارتباطات