Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بولتن نیوز»
2024-05-03@14:50:27 GMT

دنیای رنگارنگ بچه‌های مهد‌کودک درختی

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۱۲۲۱۸

دنیای رنگارنگ بچه‌های مهد‌کودک درختی

به گزارش بولتن نیوز، اصلا چرا راه دور برویم؟ در باغچه انیمیشن ایران هم شخصیت‌های کارتونی، رنگ و بوی متفاوتی پیدا کرده‌اند. خرسی، خرگوشی، موش‌موشی، عقابک، کلاغک، لاکی لاک‌پشته، زرافه، شیرشیرک، جوجه تیغی و جوجو قهرمان‌های سریال فینگیلیا هر کدام مشکل یا ضعفی دارند. یکی چشم‌هایش خوب نمی‌بیند، دیگری از تاریکی می‌ترسد و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. این سریال که قرار است بزودی از شبکه پویا به نمایش درآید، ماجراهای این شخصیت‌ها و خانم درنای مربی را در یک مهد‌کودک درختی روایت می‌کند.

مهد‌کودک درختی و درس زندگی

کاوه کنعانی یک تنه به عنوان تهیه‌کننده، کارگردان، طراح شخصیت، استوری بورد و طراح آکساسوار و فضا سریال فینگیلیا را کارگردانی کرده است.

کنعانی درباره شخصیت‌های این سریال به جام‌جم می‌گوید: هیچ کدام از بچه‌های مهد‌کودک درختی کامل نیستند و همه با راهنمایی‌های خانم درنا یاد می‌گیرند چطور به کمک هم مشکلات را حل کنند.

این انیمیشن‌ساز معتقد است: هر کودکی می‌تواند با یکی از شخصیت‌های این مجموعه همذات‌پنداری یا خودش را با یکی از آنها مقایسه کند و ببیند که لازم نیست به خاطر عیب‌ها و ضعف‌هایش شرمنده باشد یا دست از تلاش بکشد. به اعتقاد کنعانی، این سریال می‌توانست شخصیت‌های بیشتری داشته باشد و مشکلات متعددی را مطرح کند. او درباره تاثیر شخصیت‌های متعدد و فضای شلوغ ذهن کودکان می‌گوید: به نظر می‌رسد بچه‌ها به این نوع آثار علاقه داشته‌ باشند. از نمونه‌های موفق در دنیا می‌توان سریال بره ناقلا را نام برد که فضایی شلوغ و تعداد زیادی شخصیت دارد.

انیمیشن‌سازی با نگاه به آینده

کنعانی برای تولید این سریال انیمیشنی، تکنیک کات اوت را انتخاب کرده که هم سریع‌تر تولید بشود و هم با وضعیت مالی مرکز صبا متناسب‌تر باشد. فینگیلیا در 18 قسمت برای گروه سنی خردسال و کودک ساخته شده و هر قسمت از آن حدود هفت دقیقه زمان دارد.

این انیمیشن‌ساز درباره انتخاب تکنیک، فضاسازی و طراحی شخصیت‌های این سریال می‌گوید: تولید محصولات جانبی از جمله مواردی بود که از همان ابتدا در طراحی فضا و شخصیت‌ها مد نظر قرار دادیم. مثلا شخصیت‌ها طوری طراحی شده‌اند که اگر قرار شد عروسکی از آنها ساخته شود، برای کودکان جذاب و دیدنی باشد.

براساس توضیحات این تهیه‌کننده و کارگردان انیمیشن، برای این که عروسک شخصیت‌های سریال فینگیلیا برای بچه‌ها ملموس و شبیه دیگر عروسک‌های موجود در بازار باشد، دست‌های کوتاه برای آنها طراحی شده است.

کنعانی می‌گوید: دست‌های کوتاه، کار انیماتور‌ها را در حرکت‌دادن شخصیت‌ها بسیار دشوار می‌کرد، اما ترجیح دادیم کار سخت را انجام بدهیم و نتیجه مورد توجه قرار بگیرد.

کارگردان فینگیلیا از مذاکره با یک شرکت تولیدکننده محصولات جانبی خبر داد و گفت: سازندگان انیمیشن در کشور ما و حتی تولیدکنندگان لوازم جانبی و سرگرمی در این زمینه تجربه زیادی ندارند و احتمالا همان‌طور که کنعانی به آن اشاره می‌کند، راه درازی در پیش خواهند داشت.

به گفته کنعانی در طراحی این انیمیشن به عرضه بین‌المللی آن هم فکر شده اما بی‌تردید فروش این سریال به دیگر کشورها و نیز استقبال از محصولات جانبی، به نظر بچه‌ها درباره این سریال و میزان استقبال و علاقه آنها بستگی دارد.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۲۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی

به گزارش قدس آنلاین،‌ انیمیشن «پر» به کارگردانی صادق جوادی، «فهمیدم چکار کنم» از ریحانه کاوش، «ارئه» ساخته فریبا عبدالخانی، «بالاتر از نور» ساخته سمیه نیلی، «ملودی» به کارگردانی احمد عربانی، «مسافری از گانورا» ساخته سید احمد علمدار، «وارونه» از فهیمه قائدی، «متورم» به کارگردانی زهرا خورشیدی، «بازنشستگی» از سارا حنیف و «سفر» به کارگردانی ناهید الهامی، آثار ایرانی راه یافته به این جشنواره پویانمایی هستند.

جشنواره ورونژ روسیه از  ۳۰ می تا دوم آوریل (۱۰ تا ۱۳ خردادماه) امسال برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • رنگارنگ‌ترین محله‌های شهری جهان
  • انیمیشن‌هایی متفاوت برای بزرگترها ؛ انیمیشن‌هایی مفرح برای بچه‌ها
  • تونی کروس تحت هر شرایطی، پاس خود را به مقصد می رساند! / انیمیشن عمر مومنی
  • خنثی‌سازی امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ و خرابکاری صنعتی سرویس اطلاعاتی موساد در ایران روی آنتن شبکه یک سیما
  • «رخنه» سریالی درباره امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ
  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • از فصل دوم جایگزین نقش کژال شدم/ پیشنهادات کاری دیگری دارم اما تصمیم نگرفته‌ام
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟/ معرفی چهره‌های جدید
  • شخصیت‌های ماندگار در دنیای انیمیشن‌های نوستالژیک