Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

رئیس پلیس راهور گلستان گفت: 39 درصد فقره فوتی و 38 درصد جانباختگان و 50 درصد کل تصادفات درون شهری در کل استان گلستان مربوط به شهرستان گرگان است.

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، ایوب شرافتی شامگاه گذشته در پانزدهمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر گرگان اظهار کرد: خوشبختانه شیب ملایم کاهشی تصادفات در شهرهای استان گلستان روند مناسبی را از عملکرد همکارانم در پلیس راهور استان و همراهی مردم در پیشگیری از سوانح رانندگی نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در سال 1391، 115 نفر در شهرهای استان جان خود را بر اثر سوانح رانندگی از دست دادند و در سال گذشته این آمار به 85 نفر رسیده است.

رئیس پلیس راهور گلستان خاطرنشان کرد: در هفت ماه نخست سال جاری در کل شهرهای استان 47 نفر جان خود را بر اثر سوانح رانندگی از دست دادند که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 18 درصد کاهش داشته است.

شرافتی تاکید کرد: در آمار مقایسه‌ای تصادفات شهرهای استان، شهرستان کلاله بیشترین کاهش سوانح رانندگی درون شهرهای استان را داشته و شهرستان رامیان 100 درصد افزایش سوانح رانندگی درون شهر را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به اینکه وقوع سوانح رانندگی در شهرستان گرگان در این مدت 50 درصد افزایش داشته است، گفت: 39 درصد فقره فوتی و 38 درصد جانباختگان و 50 درصد کل تصادفات درون شهری در کل استان گلستان مربوط به شهرستان گرگان است.

رئیس پلیس راهور گلستان تصریح کرد: از مجموع جانباختگان حوادث رانندگی در شهرستان گرگان 62 درصد عابران پیاده ،33 درصد راکب و ترک نشین و پنج درصد سرنشینان خودرو بوده است.

شرافتی گفت: از مجموع علت‌های وقوع سوانح رانندگی در شهرستان گرگان 40 درصد به دلیل عدم توجه به جلو و 22 درصد به دلیل عدم رعایت حق تقدم بوده که این دو عامل بیشترین علت‌های وقوع سوانح در گرگان بوده است.

وی افزود: 81 درصد رانندگان مقصر در سوانح رانندگی در گرگان بین 15 تا 45 سال سن دارند که بیشترین تصادفات نیز در روز چهارشنبه و به دلیل برپا بودن بازار هفتگی چهارشنبه بازار در گرگان است.

شرافتی تاکید کرد: بیشترین زمان وقوع سوانح رانندگی در گرگان بین ساعت 15 الی 21 است که 50 درصد جانباختگان سوانح رانندگی در گرگان، در سوانح رانندگی کمربندی گرگان جان خود را از دست داده‌اند.

وی اضافه کرد: نبود پارکینگ عمومی مناسب در سطح شهر باعث توقف‌های دوبل و افزایش حجم ترافیک خودروها در سطح معابر شهر گرگان می‌شود.

رئیس پلیس راهور گلستان گفت: پیک‌های موتورسوار در گرگان در حال تبدیل شدن به معضلی جدی در شهر هستند که بیشتر آنها از کلاه ایمنی استفاده نمی‌کنند.

شرافتی با انتقاد از تجهیزات الکترونیکی موجود در شهر گرگان، گفت: امروز نصب دوربین‌های پلاک‌خوان و کاملا هوشمند مورد تاکید پلیس راهور است تا دوربین‌ها به صورت هوشمند بدون دخالت نیروی انسانی اقدامات نظارتی و ترافیکی را اجرا کند.

وی تاکید کرد: نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی در شهر از جمله موضوعات بسیار مهم و مورد تاکید پلیس است که متاسفانه مدتی است این ناوگان به هیچ عنوان نوسازی نشده است.

رئیس پلیس راهور گلستان تصریح کرد: با نصب سرعت‌گیر در معابر داخل شهر به شدت مخالفیم زیرا نصب سرعت‌گیر معرف فرهنگ نادرست رانندگی شهروندان یک شهر است.

شرافتی تاکید کرد: اقدامات فرهنگی، اصلاح معابر، فراهم کردن ناوگان حمل و نقل عموی مناسب بیشترین تاثیر را در اصلاح فرهنگ رانندگی رانندگان و کاربران ترافیک در یک شهر را دارد.

وی گفت: متاسفانه رانندگان تاکسی در گرگان به راحتی به خودشان اجازه می‌دهند هر گونه که دوست دارند اقدام به رانندگی کنند و در هر جایی از خیابان که مسافر می‌بینند بدون در نظر گرفتن وضعیت ترافیکی و قوانین راهنمایی و رانندگی توقف کرده و اقدام به جابجایی مسافر می‌کنند.

شرافتی تاکید کرد: متاسفانه این رانندگان تاکسی از رافت و مهربانی پلیس راهور گرگان که به دلیل همکاری و نگاه ارشادانه بوده است، سوء استفاده کرده و حتی جریمه نشدن را حق خود می‌دانند که در صورت جریمه شدن برخوردهای نامناسبی را حتی با همکارانم در پلیس راهور گرگان دارند.

وی گفت: حضور ما برای مردم است و امنیت ترافیکی و تردد مردم بر عهده پلیس راهور است و ما در این راستا با هیچ فردی تعارف نداریم و به طور قطع اقامات قانونی خود را اجرایی خواهیم کرد.

رئیس پلیس راهور گلستان خطاب به انتقاد یکی از اعضای شورای اسلامی شهر گرگان مبنی اینکه اولویت پلیس راهور اعمال قانون و جریمه کردن رانندگان است، خاطرنشان کرد: جریمه رانندگان متخلف یک خواسته مردمی است و اعمال قانون یکی از راه‌های بازدارندگی وقوع سوانح رانندگی است.

شرافتی گفت: به هیچ عنوان اعمال قانون پلیس با نگاه درآمدزایی نبوده، نیست و نخواهد بود زیرا این جرائم به خزانه دولت واریز می‌شود و سهم بازگشتی به بودجه پلیس آنقدر ناچیز است که غیرقابل بیان محسوب می‌شود و اعتقادی به کسب درآمد با جریمه کردن رانندگان نداریم.

وی گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون اعمال قانون رانندگان متخلف در شهرستان گرگان 40 درصد کاهش داشته است و این نشان می‌دهد پلیس به دنبال درآمدزایی از طریق جریمه رانندگی نیست و نگاه ارشاد و راهنمایی و فرهنگ‌سازی پلیس قوت بیشتری دارد.

 

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۳۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری رخ می‌دهد

ایسنا/زنجان رئیس اداره کنترل و نظارت بر عملیات جاده‌ای پلیس راه زنجان گفت: رغبت مردم به استفاده از موتورسیکلت بیش از گذشته افزایش یافته و همین مساله موجب بروز تصادفات در جاده‌ها به ویژه شهرها شده است و طبق آمارها ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری رخ می دهد.

سرهنگ مهدی میناخانی امروز (شنبه ۸ اردیبهشت ماه) در مراسم گرامی‌داشت روز ایمنی و حمل نقل استان، اظهار کرد: استفاده از موتورسیکلت به دلیل مزیت‌ به ویژه سهولت دسترسی آن بیش از گذشته است و کارخانه‌های تولیدکننده موتورسیکلت نیز موتورسیکلت‌های متنوعی را تولید می‌کنند که در مقایسه با خودرو قیمت پایین‌تری دارد.

رئیس اداره کنترل و نظارت بر عملیات جاده‌ای پلیس راه زنجان با بیان اینکه در بررسی پرونده‌های پزشکی قانونی نیز صدمات وارده به سر در فوتی‌های تصادفات موتورسیکلت بیش از گذشته است، گفت: باید برنامه‌های پیشگیرانه در این خصوص عملیاتی شود.

وی با بیان اینکه جمعیت راکبان در روستاها بیشتر است و به همین دلیل فرهنگ‌سازی برای گروه‌های هدف انجام می‌شود، گفت: کلاه ایمنی در حدود ۷۵ درصد از صدمات سنگین در تصادفات پیشگیری می‌کند و امیدواریم شاهد رعایت نکات ایمنی از سوی کاربران جاده‌ای باشیم.

میناخانی با اشاره به اینکه طی سال گذشته چهار درصد از مجموع تصادفات کل استان در جاده‌ها مربوط به موتوسواران بود که اغلب این تصادفات نسبت به داخل شهر به فوت راکبان منجر شد، افزود: یکی از وسائلی که در کاهش صدماتهنگام تصادفات نقش اساسی دارد، استفاده از کلاه ایمنی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمبود پارکینگ یکی از معضلات استان قم است
  • اجرای طرح ایمن‌سازی مناطق حادثه‌خیز تهران
  • ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری رخ می‌دهد
  • سوانح رانندگی در مشهد ۵۰ نفر را مصدوم کرد
  • ایمن‌سازی ۲۱۲ نقطه حادثه‌خیز در معابر پایتخت/ نصب ۲۰۰ تابلوی جدید هدایت مسیر
  • بیشترین علت تصادفات درون‌شهری کردستان اعلام شد
  • هشدار پلیس راهور استان قم به موتورسواران متخلف
  • هشدار پلیس راهور قم به موتورسواران متخلف
  • ترکمنستان مقصد۴۸ درصد صادرات گلستان/ خبری از یُد در ۱۰ کالای اول صادرات نیست!
  • برخورد با مزاحمت‌های مشاغل سیار در ۱۲ منطقه تهران