Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه ناحیه گرگان گفت: دو مرحله اعزام راهیان نور در شهرستان گرگان خواهیم داشت و در طی امسال 725 نفر به مناطق عملیاتی غرب و جنوب اعزام می شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کلاس بیست؛ "سید علی مهاجر"  امروز در حاشیه اعزام کاروان راهیان نور دانش آموزی دختران شهرستان گرگان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز دومین کاروان راهیان نور دانش آموزی به  تعداد 180 دانش آموز دختر به مناطق عملیاتی کربلای ایران در منطقه غرب  اعزام می شوند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این نوجوانان برای زیارت قبور شهدا و تجدید میثاق با آرمان‎های مقدس شهدا و امام خمینی(ره) راهی مناطق عملیاتی غرب در کرمانشاه بازی‎دراز، پاوه و منطقه عملیاتی مرصاد شده اند.

فرمانده سپاه ناحیه گرگان  با بیان اینکه دانش آموزان در سفر راهیان نور توشه خود را از ایثار و شهادت پر می‎کنند، افزود:  دو مرحله اعزام راهیان نور در شهرستان گرگان خواهیم داشت و در طی امسال 725 نفر به مناطق عملیاتی غرب و جنوب اعزام شدند.

مهاجربا بیان اینکه  امید داریم در راهی که پیش گرفته‎ایم پیرو راه شهدا باشیم، یادآورشد: در این ایام عزاداری  آل الله  هستیم و حضور شهید غواص تفحص شده  شهید مهدی آقا شریعتی را با اعزام این کاروان‎ها به فال نیک می‎گیریم.

وی  تاکید کرد: شهر گرگان متاثر از حضور این شهید است و دانش‎آموزان شهرستان گرگان راه این شهید و شهدای مدافع حرم را با بهره‎گیری از فرهنگ ایثار و شهادت در راهیان نور ادامه دهند.

این مقام مسئول با بیان اینکه اعزام بسیجیان حوزه محلات به راهیان نور از اواخر اسفند ماه آغاز می‎شود، افزود: مطمئنا یکی از برنامه های موثر در انتقال فرهنگ ایثار و شهادت حضور در منطقه عملیاتی است که در قالب کاروان راهیان نور این مهم اتفاق می افتد.

مهاجر افزود: در قالب کاوران راهیان نور دانش آموزی، راهیان نور دانشجویی، محلات بسیجیان حضور می‎شوند و هر چه این برنامه از ابعاد فرهنگی زائر بهره‎بری بیشتری می‎برند.

فرمانده سپاه ناحیه گرگان در خاتمه گفت: در انتقال فرهنگ ایثار و شهادت و مجموعه مسئولان دانش آموزی از مجموعه ترابری و جوان  تشکر می‎کنم و امید داریم در ایام سوگواری ابا عبد الله حسین (ع) در کربلای ایران بتوانیم فرهنگ حسینی را ترویج کنیم.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۷۷۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند

محمد مهدی اعلایی استاندار قزوین در نخستین نشست شورای آموزش و پرورش استان گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به مداخلات مردمی و گروه‌های جهادی در رابطه با پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی بین دانش آموزان داریم.

وی با اشاره به طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) تصریح کرد: اجرای این طرح در قزوین اتفاق خوبی است، اما باید از ظرفیت مردمی بیشتری برای این طرح استفاده کرد.

اعلایی با اشاره به گروه‌های دانشجویی و یا اعضای انجمن اولیا و مربیان، تصریح کرد: این اقشار می‌توانند در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی ورود کنند و تشکیل تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد می‌تواند در این زمینه موثر باشد.

در ادامه استاندار قزوین با اشاره به نزدیک شدن به ایام گرامیداشت معلم اظهار کرد: همه مدیران استان باید با حضور در مدارس و جمع معلمان از زحمات آنان قدردانی کنند.

طرح نماد از آسیب‌های بزرگتر در جامعه پیشگیری می‌کند

نقی سیاهکالی مرادی مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین نیز در این نشست گفت: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان که با عنوان اختصاری نماد خوانده می‌شود، طرحی در راستای کمک به آموزش و پرورش برای توانمندسازی دانش آموزان است.

سیاهکالی مرادی در این راستا با اشاره به راه اندازی خط تلفن ۱۵۷۰ افزود: کارشناسان از ساعت هشت تا ۲۰ توسط این شماره به سوالات دانش آموزان، والدین و عموم جامعه پاسخ می‌دهند.

وی اهداف راه اندازی این طرح را شناسایی به موقع دانش آموزان در معرض خطر و توانمندسازی معلمان دانست و ادامه داد: با اجرای این طرح می‌توان با مداخله سریع و به هنگام برای دانش آموزان آسیب دیده از بسیاری آسیب‌های بزرگتر پیشگیری کرد.

سیاهکالی مرادی همچنین کنترل و کاهش عوامل مخاطره آمیز و ارائه خدمات تخصصی و به موقع و رصد و پیگیری مستمر را از دیگر دستاورد‌های اجرای این طرح نامید.

این نظام با هدف هم افزایی ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی برای پیشگیری و شناسایی، ارجاع، توانمندسازی، درمان و مددکاری اجتماعی برای دانش آموزان در معرض خطر، پرخطر، و دارای فوریت روانی و اجتماعی اجرایی می‌شود.

استان قزوین دارای ۲۵۰ هزار دانش آموز است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی
  • اعزام ۳۰۰۰ نفر از استان همدان به مناطق عملیاتی غرب کشور
  • مسابقات فوتسال دانش آموزان ابتدایی جنوب فارس
  • اعزام ۳ هزار زائر از استان همدان در قالب کاروان راهیان نور
  • اعزام ۳۰ هزار نفر از استان همدان به اردوی راهیان نور
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • اعزام ۲۵ هزار همدانی به مناطق عملیاتی غرب و جنوب کشور
  • ساز هنرمندان جنوب کرمان بر سکوهای بین‌المللی کوک می‌شود
  • اجرای طرح وارگه دانایی در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری