Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مرکز ماهر در خصوص نوع جدیدی از باج افزار ایرانی روسی با نام زئوس هشدار داد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان،باج افزار اندرویدی جدیدی که گونه ای از باج افزار زئوس به حساب می آید درحال گسترش با سرعت بالایی در پیام رسان تلگرام و وب سایت ها می باشد.

تاکنون نسخه اولیه این بدافزار منتشر شده است که در آن عبارت رمز درخواستی در کد قرار گرفته است و می توان آن را با تحلیل کد به دست آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عدم وجود نظارت درست روی کانال ها و برنامه های منتشر شده در تلگرام باعث به وجود آمدن بازارهای سیاهی شده است که بدافزارهای مختلف از هکرهای روسی خریداری شده و با کمی تغییر در شکل آن و ترجمه برخی عبارات به فارسی به طور عمومی تحت عناوینی فریبنده منتشر می شوند.

براساس تحقیقات انجام شده، کانال ها و گروه هایی ایجاد شده است که در آنها بدافزارها به فروش می رسند. رایج ترین این برنامه ها، بدافزارهای روسی هستند که کد آن ها به افراد مختلف فروخته میشود و آن ها نیز با داشتن اندک دانش برنامه نویسی قادرند برنامه را تغییر داده و به صورت بدافزار ایرانی، تحت عناوین مختلفی از کاربران سوءاستفاده کنند.

بررسی های مرکز ماهر نشان می دهد باج افزار موردنظر نیز، که خود را نوعی از باج افزار زئوس معرفی کرده، در کانال های تلگرامی در حال فعالیت می باشد.

برخی از نمونه های یافت شده از برنامه های دارای باج افزار زئوس در لیست زیر آورده شده است. بدیهی است کاربران محترم با دیدن این عناوین در کانالهای تلگرام و وب سایت های موجود از دانلود و نصب این برنامه ها اکیدا خودداری فرمایند.

در ادامه جدولی از لیست برنامه های دارای باج افزار را ببینید.

 

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۲۰۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در دانشگاه شریف

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حضور ۲۱۵۰ دانش‌آموز در گروه‌های مختلف از جمله اسکرچ جونیور، اسکرچ، برنامه سازی، طراحی وبگاه و برنامه نویسی بر روی سخت افزار (IOT)، گروه‌های خلاقیت، ربات‌های جنگجو، مسیریاب، نوریاب، فوتبالیست و گروه جهانی WRO رقابت جذابی را به نمایش گذاشته اند. این رویداد یک سکو برای کشف استعداد‌های نوجوان در عرصه برنامه‌نویسی نرم افزار و سخت افزار است.

رویداد برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در محل دانشگاه صنعتی شریف و با هدف ایجاد فرهنگ عمومی برنامه‌نویسی و کشف و پرورش استعداد‌های دانش آموزان در زمینه فناوری‌های پیشرفته برگزار شد.

دانش آموزان برتر، سهمیه حضور در مسابقات جهانی و هزینه مرکز نوآوری دانش آموزی لنسر شریف را دریافت خواهند کرد. (به گفته برگزارکننده مسابقه لنسر به جنگجویان نوک پیکان حمله می‌گویند)

دیگر خبرها

  • مسابقات برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در دانشگاه شریف
  • هشدار پلیس فتا نسبت به شایعات انتخاباتی در خوزستان
  • لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • قابلیت جدید واتساپ که حتی تلگرام هم آن را ندارد!
  • ۶ سال زندان برای هکری که اطلاعات ۳۳ هزار بیمار را سرقت کرد
  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • چند ترفند ساده برای آن‌که هوش مصنوعی، اطلاعات شما را ندزدد
  • چطور از دسترسی هوش مصنوعی به اطلاعات حساس جلوگیری کنیم؟
  • اذعان بی‌بی‌سی به ساختگی بودن اسناد درباره نیکا شاکرمی