Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مسئول پایگاه خبری راه دانا گفت: نمایشگاه مطبوعات ویترین رسانه‌های جمهوری اسلامی ایران در طول یک سال محسوب می‌شود اما نه تنها این اتفاق رخ نداده، بلکه شاهد پس‌رفت و افت کمی و کیفی نمایشگاه امسال بوده‌ایم.

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، مقداد ذکی‌زاده، درباره بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات، گفت: نمایشگاه امسال نسبت به سال‌های گذشته روند نزولی‌تری داشته است و علیرغم اینکه انتظار داشتیم در دوره جدید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تغییر و تحولی در نمایشگاه مطبوعات که ویترین رسانه‌های جمهوری اسلامی ایران در طول یک سال محسوب می‌شود باشیم اما نه تنها این اتفاق رخ نداده بلکه شاهد پس‌رفت و افت کمی و کیفی بوده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بخشی از این موضوع به معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بازمی‌گردد. این در حالی است که تغییری در مدیریت آنها از دولت قبل تاکنون رخ نداده است لذا به نظر می‌رسد که تمامی اقدامات و ایده‌های مدنظر این معاونت اجرایی شده و کار جدیدی ندارد.

مدیر مسئول پایگاه خبری راه دانا تصریح کرد: به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی توصیه می‌کنم فکری به حال معاونت مطبوعاتی خود کند چرا که یکی از ارکان مهم این وزارتخانه محسوب می‌شود و افکار عمومی با آنها ارتباط مستقیمی دارند.

ذکی‌زاده با بیان اینکه از بدو شروع به کار نمایشگاه مطبوعات تاکنون وضعیت نمایشگاه خوب نبوده و حتی استقبال مخاطبان نسبت به سال گذشته بسیار کمتر شده و مسئولان هم برای حضور در نمایشگاه ترغیب نمی‌شوند، خاطرنشان کرد: به لحاظ کمی هم تعدادی از رسانه‌های مختلف 2 جناح اصولگرا و اصلاح‌طلب در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات حضور پیدا نکرده‌اند که نشان‌دهنده آن است فارغ از گرایشات سیاسی و ناظر به وزارت ارشاد رسانه‌ها در نمایشگاه حضور نیافته و توانسته‌اند تأثیر منفی بر روند کار این نمایشگاه بگذارند.

وی خاطرنشان کرد: بی‌نظمی‌ها در طول روز در نمایشگاه باعث سردرگمی مخاطبان شده است و حتی برخی اوقات عملکرد سلیقه‌ای هم باعث بروز کدورت بین بازدیدکنندگان و غرفه‌داران شده است.

مدیر مسئول پایگاه خبری راه دانا در پایان درباره تعیین مکان الکترونیکی غرفه‌ها، افزود: تعیین غرفه‌ها در ظاهر به صورت الکترونیکی و برخط بوده است اما آن چیزی که در نمایشگاه مشاهده شد آن است که رسانه‌های منسوب به دولت غرفه‌های بهتری گرفتند و برخی رسانه‌ها علیرغم درخواست برای ارتقای غرفه‌شان با پاسخ منفی مواجه شدند.

منبع: فارس

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۲۳۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«گزیده نفایس مطبوعات ایران»، پیش روی مخاطبان در کتابخانه مرکزی رضوی

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، اداره مطبوعات سازمان کتابخانه ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی به مناسبت روز جهانی مطبوعات و برای معرفی نفایس مطبوعاتی موجود در آرشیو گنجینه رضوی، نمایشگاه «گزیده نفایس مطبوعات ایران» را در کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی برگزار کرد.    رئیس اداره مطبوعات این سازمان گفت: بیش از ۵۰ عنوان روزنامه، سالنامه و مجله از قدیمی‌ترین و نفیس‌ترین منابع موجود در این نمایشگاه در معرض دید عموم مراجعان، محققان، پژوهشگران و علاقه‌مندان قرار گرفته است.   ابراهیم حافظی تصریح کرد: با توجه به اینکه فرهنگ مکتوب ازدیرباز پایدارترین و ماندگارترین جلوه گاه فکر و دانش بشر بوده، مطبوعات هم از آغاز پیدایش خود بخشی از فرهنگ مکتوب به شمار می‌روند، به طوری که از آن به عنوان یکی از مواد مهم اولیه نگارش تاریخ و بررسی رویداد‌ها نام می‌برند و در اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی و ساختن افکار عمومی نقش مهمی بر عهده دارند.    وی بر این اساس، نشریات قدیمی و نفیس را دارای جایگاهی ویژه برای معرفی میراث مکتوب و ارزشمند تاریخی یک کشور توصیف کرد که شاکله هویت فرهنگی هر جامعه را تشکیل می‌دهد..   کارشناس مطبوعات اداره مطبوعات سازمان کتابخانه ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی هم درباره آثار به نمایش درآمده گفت: «کاغذ اخبار» (اولین نشریه ایران)، «وقایع اتفاقیه» (نخستین روزنامه رسمی ایران)، «زاهریر دباهرا» (به معنای پرتوی روشنایی) نخستین نشریه غیرفارسی ایران و دومین نشریه ایران و قدیمی ترین نشریه آسوری زبان دنیا و چاپ ارومیه، «سالنامه شرق ایران» انتشار در سال ۱۳۱۶ توسط عبدالباقی و قاسم طهرانیان با چاپ سربی، «روزنامه شرف» اولین روزنامه گرافیکی ایران، انتشار در محرم ۱۳۰۰ قمری با چاپ سنگی و «سالنامه تمدن» منتشر در ۱۳۱۴، از جمله مطبوعات به نمایش گذاشته شده در این نمایشگاه است.   جمیله جهانی همچنین «روزنامه صوراسرافیل» در تهران به مدیریت میرزاجهانگیرخان شیرازی و میرزاقاسم خان تبریزی در ربیع الثانی ۱۳۲۵ قمری، «دانش» اولین نشریه آموزشگاهی در رجب ۱۲۹۹ قمری در تهران و مطبعه خصوصی مدرسه دارالفنون، «مکتب تشیع»، «مجله فلاحت و تجارت»، روزنامه «تربیت» و «مجله الکمال» نخستین مجله دینی چاپ مشهد را از دیگر منابع معرفی کرد.   این نمایشگاه در محل کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی از دوم تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ برای بازدید علاقه‌مندان برقرار است.   آرشیو مطبوعات آستان قدس رضوی با موجودی بیش از دو میلیون نسخه روزنامه، مجله و سالنامه، یکی از غنی‌ترین آرشیو‌های ایران محسوب می‌شود که از قدیمی‌ترین روزنامه‌های چاپ شده و نفیس تا منابع روز را در بردارد.

دیگر خبرها

  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • ۱۷ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام خارج شد
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / درباره «اقبال لاهوری» فیلم با کیفیت می‌سازیم
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» می‌سازیم
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: می‌خواهیم فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» بسازیم
  • تحول در بودجه تولید با شاخص‌های کیفی
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  • جبهه ارزشی مطبوعات و رسانه در جنگ با رسانه های ملحد پیروز است
  • «گزیده نفایس مطبوعات ایران»، پیش روی مخاطبان در کتابخانه مرکزی رضوی
  • ریزگردها به ترکیه رسیدند