Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز مطالعات سازمان پدافند غیر عامل کشور گفت:تقویت توان ارضی و دفاعی نیروهای مسلح و بالابردن سطح مقاومت کشور از اهداف پدافند غیر عامل است.

به گزارش خبرنگار ایلنا از ساری،هوشنگ حاتمی در همایش استانی پدافند غیر عامل اظهار داشت:حفظ جان مردم،حفظ تمامیت ارضی،حفظ سیستم اقتصادی ،سیاسی و همچنین حفظ استقلال و حاکمیت از مولفه های پدافند غیر عامل در امنیت ملی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تقویت توان ارضی و دفاعی نیروهای مسلح و بالابردن سطح مقاومت کشور از اهداف پدافند غیر عامل است.

رئیس مرکز مطالعات سازمان پدافند غیر عامل کشور گفت:رعایت الزامات پدافندی در طراحی سازه ها به ویژه در بخش های تاسیسات انرژی به افزایش امنیت پایدار و کاهش خسارت ها و تلفات هنگام بروز انواع بحران ها منجر می شود.

وی  با بیان این‌که در پدافند غیرعامل باید طوری باشیم که اگر شناسایی شدیم دشمن نتواند در ما نفوذ کند، افزود: مفهوم دفاع غیرعامل این است که در مقابل پیشرفت علمی و نظامی دنیا دارای قدرت شناسایی و فناوری باشیم.

حاتمی افزود:باید فرهنگ‌سازی و تولید باور عمومی نسبت به پدافند غیرعامل در سطح گسترده صورت بگیرد کما اینکه مردم داری و مردم بانی در پدافند غیر عامل باید از اهداف مهم مسئولین باشد.

رئیس مرکز مطالعات سازمان پدافند غیرعامل با بیان این‌که پنج وزیر نیرو، نفت، دفاع، علوم و کشور عضو کمیته پدافند غیرعامل هستند، گفت: زنده ماندن و ادامه حیات و بقای نیروی انسانی، صرفه‌جویی کلان اقتصادی و حفظ تجهیزات سازه‌های گران‌قیمت از اهداف پدافند غیرعامل است.

وی با بیان این‌که در پدافند غیرعامل باید نسبت به آمادگی روحی و معنوی افراد به‌عنوان یک اقدام اساسی توجه شود، افزود: پدافند غیرعامل تهدیدهای انسان‌ساز را مدیریت می‌کند.

حاتمی به انواع تهدیداتی که علیه کشور وجود دارد اشاره کرد و اظهار داشت: این تهدیدات به طور عمده ایدئولوژیکی، اقتصادی، امنیتی، نظامی و سایبری هستند.

رئیس مرکز مطالعات راهبردی پدافند غیر عامل کشور با اعلام اینکه روزانه 10 هزار بار فضای سایبری ما هک می شود ادامه داد: با تشکیل قرارگاه سایبری در کشور، موفق شده ایم بسیاری از هکرهای دشمن را شناسایی کنیم.

حاتمی با یادآوری این موضوع که قرارگاه های اقتصادی، امنیتی، سایبری و ... کشور شبانه روز در حال فعالیت هستند افزود: ما باید فناوری های دشمن را به خوبی بشناسیم تا در راستای خنثی سازی آن ها گام برداریم.

حاتمی به اهداف دفاع غیر عامل اشاره کرد و گفت: صرفه جویی کلان اقتصادی، تحمیل هزینه بیشتر به دشمن، حفظ مراکز حیاتی مانند (مراکز اقتصادی، سیاسی، نظامی، ارتباطی و ...)، حفظ نیروها برای ضربه زدن در زمان و مکان مناسب به دشمن و سبک ابتکار عمل از دشمن از اهداف پدافند غیر عامل هستند.

وی به تهدید زیستی اشاره کرد و گفت :تهدید زیستی هر نشانه یا رویداد یا اتفاق زیستی است که به صورت طبیعی و غیر طبیعی منجر به تضعیف و نابودی زیستی می شود.

حاتمی ضرورت توجه به تهدیدات زیستی را امری مهم دانست و گفت:چرا که بالا بودن قدرت آسیب رسانی عوامل زیستی نسبت به سایر تهدیدات ناهمطراز،سابقه بکارگیری عوامل زیستی توسط دشمنان در کشورهای مختلف در طول تاریخ زیاد بوده است.

رئیس مرکز مطالعات راهبردی پدافند غیر عامل کشور  به بیوتروریسم دشمن با اهداف اقتصادی اشاره کرد و گفت:در این نوع از بیو تروریسم هدف نابود کردن پایه های اقتصادی کشور یا منطقه است. 

 

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۲۵۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمنان در اجرای سازوکار اجرایی پدافند غیرعامل نیازمند خودمراقبتی است

استاندار سمنان گفت: استان سمنان به واسطه وجود تاسیسات و زیرساخت‌های حساس، در بحث اجرای سازوکار اجرایی پدافند غیرعامل نیازمند خودمراقبتی، حفاظت و حراست است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سمنان،سیدمحمدرضا هاشمی، امروز_ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در نشست مشترک با جانشین پدافند غیرعامل کشور اظهار کرد: استان سمنان در حوزه سایبری، زیستی، امنیت غذایی، زیرساخت و فناوری نوین، استان حساس در بخش پدافند غیرعامل است.

وی افزود: استان سمنان به واسطه وجود تاسیسات و زیرساخت‌های حساس، در بحث اجرای سازوکار اجرایی پدافند غیرعامل نیازمند خودمراقبتی، حفاظت و حراست است.

استاندار سمنان اظهار کرد: استان سمنان دارای واحدهای تولیدی مواد غذایی و همچنین واحدهای صنعتی بسیاری است که مرتبط با سلامت مردم است و باید مراقبت‌ها در این خصوص در بخش پدافند غیرعامل اندیشیده شود.

استاندار سمنان تصریح کرد: وجود دو نیروگاه بسیار مهم در حوزه تولید برق از دیگر مواردی است که اجرای مطلوب سازوکارهای اجرایی پدافند غیرعامل برای حفاظت و حراست از این تاسیسات را حائز اهمیت می‌سازد.

وی ادامه داد: پراکندگی روستاها، راه‌های مواصلاتی مهم، شبکه‌های زیرساختی و پهناور بودن استان از دیگر مواردی است که استان سمنان را از لحاظ موارد پدافند غیرعامل مهم می‌سازد.

هاشمی گفت: در بحث انتخابات سال گذشته با اقدامات صورت گرفته و تمهیدات پدافندی اندیشیده شده، ضمن محافظت از زیرساخت‌ها، در اولین لحظات برگزاری انتخابات ارتباط تمام شعبات اخذ رأی برقرار و روند رای‌گیری انتخابات بدون تاخیر آغاز شد.

استاندار سمنان در ادامه اظهار کرد: حداقل ۳۰ درصد خبازی‌های سطح استان طی مدت زمان تعیین شده در راستای اجرای مطلوب مراقبت‌های پدافند غیرعامل باید نسبت به دوگانه‌ساز کردن اقدام کنند.

وی افزود: تقویت و نظارت بیش از پیش در امر حفاظت از تاسیسات و اماکن حساس در سطح استان و همچنین تقویت پایش تصویری در جای جای استان از دیگر مواردی است که باید در بخش پدافند غیرعامل در دستور کار باشد.

کد خبر 749311

دیگر خبرها

  • قطب‌نمای «بصیرت» کشور را در برابر تهدیدات بیمه می‌کند
  • دوگانه‌سوز کردن یک‌سوم خبازی‌های سمنان / لزوم حفاظت از زیرساخت‌های حساس
  • ۳۰ درصد نانوایی‌های سمنان دوگانه‌سوز شود
  • سمنان در اجرای سازوکار اجرایی پدافند غیرعامل نیازمند خودمراقبتی است
  • تکالیف کارگروه پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • ۳۰ درصد نانوایی‌های استان سمنان دوگانه سوز می‌شوند
  • تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور
  • سرلشکر باقری مصوبات کارگروه پدافند غیرعامل را ابلاغ کرد
  • تکالیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی