Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، منصور غلامی، رئیس سابق دانشگاه همدان، امروز در جلسه رای اعتماد وزیران توانست با کسب با ۱۸۰ رای موافق، ۸۲ رای مخالف و ۱۴ رای ممتنع، به عنوان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری انتخاب شود.
بنا بر اعلام روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، غلامی کار خود را در این وزارتخانه از صبح فردا آغاز خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منصور غلامی در سال ۱۳۳۲ در شهر همدان، متولد شد، وی استاد تمام دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا است. غلامی ریاست این دانشگاه را در دولت‌های هفتم و هشتم و دولت‌های یازدهم و دوازدهم بر عهده داشته ‌است.

وی تحصیلات خود را در استرالیا به پایان رسانده و دارای مدرک دکتری علوم باغبانی از دانشگاه آدلاید استرالیا است. وی مدرک کارشناسی خود را در سال ۱۳۵۵ در رشته ترویج و آموزش کشاورزی از مدرسه عالی کشاورزی همدان گرفت.

غلامی در سال ۱۳۶۴ مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته علوم باغبانی از دانشگاه تربیت مدرس اخذ کرد و در همان سال تا سال ۱۳۶۷ ریاست دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا را عهده‌دار بود.

 او در سال ۱۳۷۰ برای تحصیل در مقطع دکتری به دانشگاه آدلاید استرالیا رفت و در سال ۱۳۷۴ در مقطع دکترای رشته علوم باغبانی از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شد و به ایران بازگشت.

از سوابق و فعالیت های وی می توان به این موارد اشاره کرد: عضو جهاد سازندگی همدان از سال ۱۳۵۹ تا ۱۳۶۰ و مسئول اردوگاه روستایی، سرپرست دانشکده کشاورزی شهرکرد وابسته به دانشگاه اصفهان از سال ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۲ و عضو جهاد دانشگاهی اصفهان، رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا از ۱۳۶۴ تا ۱۳۶۷.
معاون اداری و مالی دانشگاه بوعلی سینا از سال ۱۳۶۷ تا ۱۳۶۹، رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا از ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۰، معاون اداری و مالی دانشگاه بوعلی سینا از سال ۱۳۷۵ تا ۱۳۷۶، رئیس دانشگاه بوعلی سینا از سال ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۳، رئیس مؤسسه آموزش عالی عمران و توسعه۱۳۹۰–۱۳۹۳.

دبیر هیئت امنای دانشگاه بوعلی سینا و دانشگاه‌های منطقه غرب کشور از سال ۱۳۷۶ تا سال ۱۳۸۳ و از ۱۳۹۳ تاکنون، رئیس هیات ممیزه دانشگاه بوعلی سینا از ۱۳۷۶ لغایت ۱۳۸۴ و از ۱۳۹۳ تا کنون، مدیر مسئول مجله پژوهش کشاورزی و سر دبیر مجله تا ۱۳۹۳.

عضو هیئت امنای دانشگاه کردستان، عضو هیئت امنای پارک علم و فناوری همدان، عضو هیئت امنای دانشگاه لرستان، رئیس کمیسیون دائمی هیئت امنای دانشگاه لرستان

عضو هیئت امنای مؤسسه آموزش عالی نور دانش، عضو هیئت ممیزه دانشگاه بوعلی سینا از سال ۱۳۹۳ تا کنون، رئیس دانشگاه بوعلی سینا از سال ۱۳۹۳ تا کنون، راه اندازی و عضویت در بخش امور فرهنگی بنیاد امور مهاجرین جنگ تحمیلی در سال ۱۳۵۹، عضویت و همکاری در جهاد دانشگاهی دانشگاه اصفهان ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۲.

عضو انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌های کشور از ابتدای تأسیس، عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان ایرانی در آدلاید استرالیا در دوره تحصیل دکتری، عضویت در شوراها و کارگروه‌های مختلف در دانشگاه بوعلی سینا و استان همدان در دوره‌های متوالی مسئولیت‌های اجرایی.

غلامی دارای بیش از 30 عنوان مقاله چاپ شده در مجلات خارجی و بیش از سی عنوان مقاله چاپ شده در مجلات داخلی و همچنین بیش از بیست عنوان مقاله ارائه شده در کنفرانس‌های داخلی و دارای چهار عنوان ترجمه و تألیف کتاب است.

وی در کارنامه علمی خود بررسی و همکاری در ۱۷ طرح پژوهشی را نیز دارد و استاد مشاور و راهنمای بیش از چهل پایان‌نامه دکتری بوده‌ است.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۲۵۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل انتقاد‌ها به رئیس دانشگاه کلمبیا به‌دلیل سرکوب معترضان

رئیس دانشگاه کلمبیا، به‌دلیل سرکوب معترضان به جنگ غزه، از سوی هیئت نظارت این دانشگاه مورد انتقاد شدید قرار گرفت.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، هیئت نظارت دانشگاه کلمبیای آمریکا، رئیس این دانشگاه را به‌دلیل تحت فشار قرار دادن و ایجاد محدودیت در اعتراضات حامیان فلسطین و سرکوب معترضان به جنگ غزه در مدرسه آیوی لیگ، مورد انتقاد شدید قرار داد.

براساس این گزارش، نعمت مینوشه شفیق، به‌دلیل درخواست کمک از پلیس نیویورک برای جمع‌آوری چادر معترضان به جنگ غزه و سیاست‌های رژیم صهیونیستی در قبال مردم بی‌گناه این منطقه، با اعتراض گسترده بسیاری از دانشجویان، هئیت نظارت دانشگاه و هیئت نظارتی از بیرون دانشگاه روبه‌رو شده است.

بر این اساس، سنای دانشگاه کلمبیا پس از یک جلسه دوساعته، قطعنامه‌ای صادر و اعلام کرد: خانم شفیق آزادی آکادمیک را نقض کرده و سیاست حریم خصوصی و حقوق دادرسی دانشجویان و اعضای دانشگاه را با تماس با پلیس و سرکوب اعتراضات نادیده گرفته است.

در این قطعنامه آمده است: این تصمیم نگرانی‌های جدی را درباره ادای احترام هیئت مدیره این دانشگاه به مدیریت مشترک و موضوع شفافیت در فرآیند تصمیم‌گیری در این دانشگاه ایجاد کرده است.

در همین حال سنای این دانشگاه که اغلب از اعضای هیئت علمی این دانشگاه و کارکنان دیگر به‌علاوه برخی دانشجویان تشکیل شده، از خانم شفیق در قطعنامه خود نامی نبرده و از زبان تندتر برای نکوهش وی خودداری کرده است.

همچنین در این قطعنامه آمده است: هیئت نظارت اقدامات اصلاحی موردنظر سنای دانشگاه در قبال معترضان به جنگ غزه را با دقت ارزیابی می‌کند.

این در حالی است که خانم شفیق که خود عضوی از سنای دانشگاه است، تاکنون پاسخی به این قطعنامه نشان نداده، اما در جلسه روز گذشته نیز شرکت نکرده است. بن پانگ سخنگوی دانشگاه نیز اظهار کرد اهداف هیئت مدیره برای برگرداندن آرامش به دانشگاه، مشابه اهداف سنای دانشگاه و متعهد به گفتگو‌های ادامه‌دار و سازنده است.

هفته گذشته، در جریان اعتراضات دانشجویان دانشگاه کلمبیا به ادامه جنگ در غزه و نسل‌کشی مردم این منطقه در محوطه دانشگاه، با دخالت نیرو‌های پلیس بیش از ۱۰۰ نفر بازداشت شدند و پلیس چادر‌های برپاشده معترضان در میدان اصلی محوطه دانشگاه منهتن را جمع‌آوری کرد، اما معترضان به‌سرعت بازگشته بار دیگر چادر‌های خود را برپا کردند.

از آن زمان تاکنون صد‌ها معترض در دانشگاه‌های مختلف آمریکا از کالیفرنیا تا بوستون دستگیر شدند و خواستار مستقل شدن دانشگاه‌های خود از شرکت‌های درگیر در صنایع نظامی اسرائیل شدند.

روز گذشته نیز در ادامه خیزش دانشگاه‌های آمریکا علیه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، صد‌ها دانشجو در ایالت‌های مختلف به‌دست نیرو‌های پلیس دستگیر شدند.

شبکه ان‌بی‌سی نیوز از جمعیت گسترده معترض در دانشگاه تگزاس در آستین یک روز پس از بازداشت دانشجویان خبر داد.

شبکه سی ان‌ان نیز خبر داد که پلیس آمریکا حدود ۱۰۰ دانشجو را در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی و ده‌ها تن دیگر را در دانشگاه تگزاس در آستین بازداشت کرده است. در دانشگاه اموری در ایالت جورجیا نیز دو استاد دانشگاه بازداشت شدند.

همزمان دانشجویان دانشگاه پنسیلوانیا در حمایت از مردم غزه در محیط دانشگاه اقدام به برپایی چادر و تحصن کردند. نشریه دانشجویی «دیلی پنسیلوانیا» نوشت که دانشجویان تحصن‌کننده خواستار خروج سرمایه‌گذاری‌های این دانشگاه از فلسطین اشغالی هستند.

در این میان دادستان ایالت جورجیا دانشجویان را همچون دیگر مقامات آمریکایی به «یهودستیزی» متهم کرد و مدعی شد: «هیچ کس از نظر قانونی حق تعطیلی دانشگاه‌ها از طریق چادر زدن و تحصن و تهدیدات ضدیهودی را ندارد».

«گرگ ابوت» فرمانده تگزاس نیز روز گذشته گفته بود که باید تمامی دانشجویان ضداسرائیلی بازداشت شوند. او نیز اعتراضات ضدجنگ در غزه را به «یهودستیزی» تعبیر کرد.

اتحادیه «آزادی‌های مدنی آمریکا» در ایالت جورجیا نیز در بیانیه‌ای گفت: «آتلانتا همواره مکانی برای آزادی اعتراضات بود، اما اکنون شاهد سرکوب خلاف قانون اساسی هستیم».

دیگر خبرها

  • وزیر علوم : موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • سیل انتقاد‌ها به رئیس دانشگاه کلمبیا به‌دلیل سرکوب معترضان
  • وزیر علوم از دلیل اخراج استادان دانشگاه پرده برداشت
  • ایران اکسپو رسما آغاز به کار کرد
  • ایران اکسپو رسما آغاز به کار کرد/ میزبانی از ۲ هزار تاجر خارجی
  • زمان آغاز به کار مجلس ششم خبرگان رهبری اعلام شد
  • همایش پیاده‌روی خانوادگی فردا در یاسوج برگزارمی شود
  • آغاز ماراتن آزمون سراسری در لرستان
  • پیش بینی سود پتروشیمی بوعلی سینا در سال ۱۴۰۳/ بوعلی در سال ۱۴۰۲ چقدر سود ساخت؟
  • مژده رئیس رسانه ملی پیرامون حق پخش فوتبال