Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکتی دانش بنیان در اصفهان با ساخت مخازن دوجداره کرایوژنیک که می تواند مایعات بسیار سرد را دخیره کند ،موفق به کسب جایزه برتر پارک‌های علمی آسیا شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز اصفهان؛ مدیر عامل شرکت دانش بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان  گفت: این شرکت با ارائه فناوری ساخت مخازن دو جداره کرایوژنیک ، جایزه برتر پارک‌های علمی آسیا در سال 2017 را به خود اختصاص داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمدرضا محمودیان افزود:مخازن کرایوژنیک به منظور ذخیره‌سازی مایعات بسیار سرد از قبیل اکسیژن مایع، نیتروژن مایع و گاز طبیعی استفاده می‌شود.
وی درجه دمایی نگهداری این مایعات را محدوده منهای 150تا 196 عنوان کرد و افزود: برای حفظ این سرمای بسیار شدیدبه مخزن دو جداره با عایق مناسب نیاز است.
محمودیان ، اضافه کرد: پژوهشگران این شرکت تا کنون موفق به ساخت مخازن کرایوژنیک تا قطر سه و ارتفاع حدود 20 متر شده اند که می تواند 75هزار لیتر نیتروژن مایع را در فشار 17بار در خود نگهداری کند.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان ،کاهش صرفه جویی 30درصدی مصرف انرژی،کاهش 80درصدی نگهدارنده ها در صنایع غذایی، افزایش سطح ایمنی مصرف اکسیژن در مراکز درمانی ، قابلیت ذخیره سازی نیتروژن با حجم بالا در پالایشگا ه ها و صرفه جویی 80درصدی در مصرف آب شیرین مزارع پرورش ماهی را از مهمترین ویژگی ها و مزایای استفاده از این مخازن برشمرد.
محمودیان اضافه کرد:پیش از دستیابی پژوهشگران ایرانی به این فناوری، مخازن دو جداره کرایوژنیک از کشورهای چین، هند، ترکیه و آلمان با هزینه هر مخزن 300 میلیون تومان وارد کشور می شد که در حال حاضر این فناوری با نصف قیمت نمونه خارجی در حال ساخت است.
پژوهشگران این شرکت دانش بنیان با 9 سال فعالیت تحقیقاتی به این فناوری دست یافتند.
مخازن کرایوژنیک با شماره 61403 در اداره کل ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی ثبت شده است.
نیاز صنایع کشور به این فناوری سالانه بیش از 500 دستگاه است و این شرکت توانایی ساخت 30 دستگاه را در سال دارد.
با بومی سازی دانش ساخت مخازن دو جداره کرایوژنیک سالانه بیش از 15 میلیون یورو صرفه جویی ارزی برای کشور حاصل می شود.
جایزه برتر پارک‌های علمی آسیا ˈASPAˈ هرسال با هدف تشویق شرکت‌های دانش‌بنیان و فن‌آفرین برای دستیابی به روحیه تجاری‌سازی دستاوردهای فناورانه، ایجاد فرصت‌های مناسب در راستای یافتن شریک تجاری و معرفی مدل‌های شرکت‌های موفق برگزار می‌شود.
بیست و یکمین کنفرانس پارک‌های علمی آسیا ۱۹ تا ۲۱ اکتبر در کشور ویتنام برگزار شد.

دانلود دانلود  

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۳۰۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، باقر قانع، مدیر فنی یک شرکت دانش بنیان فنرسازی درباره فعالیت این مجموعه فناور توضیح داد: در حال حاضر این شرکت فنر سازی، تأمین کننده بخش عمده‌ای از نیازهای شرکت‌های خودرو ساز، خطوط ریلی و همچنین بخش عمده‌ای از نیازهای بازار لوازم یدکی انواع کامیون و سایر خودروهای داخلی و خارجی است.

این فعال حوزه پژوهش و فناوری ادامه داد: این شرکت با استقرار سیستم‌های مدیریت کیفیت و برخورداری از واحد تحقیق و توسعه پیشرفته و فعال، رصد بازار و پایش نیاز مشتریان و تأمین نیاز وسایل نقلیه جدید را همواره مورد توجه قرار داده و انجام تحقیقات در خصوص جدیدترین فناوری‌های تولید و روش‌های تست آزمایشگاهی را در دستور کار مداوم و پیوسته خود دارد.

قانع به برخی از خدمات آزمایشگاهی و روش آزمون‌های این مجموعه فناوری و صنعتی اشاره کرد و افزود: این مجموعه تولیدی، با راه‌اندازی خط کامل خودکار نورد پارابولیک با کنترل CNC و رایانه و دارا بودن دستگاه‌های تست‌های نیرو، جابجایی و خستگی از امکان تست انواع فنرها برخوردار است.

این فعال فناور به صرفه‌جویی بالغ بر ۱۰ میلیون دلار سالیانه حاصل از فروش تولیدات این شرکت گفت و ادامه داد: بالغ بر ۵۰ نفر نیرو به صورت تخصصی در این شرکت در حال فعالیت هستند در حالی که به طور غیر مستقیم بیش از ۲۰۰ اشتغال ایجاد شده است.

وی افزود: در این مجموعه، دستگاه‌های سختی‌سنج فلزات و فنرها به روش‌های ویکرز، برینل وراکول و تجهیزات آزمون سختی سنجی، براقیت، چسبندگی، سالت اسپری، غوطه‌وری در آب و روغن و ضخامت‌سنجی رنگ فنرها ودستگاه‌های ترکیابی شمش و میلگرد ورودی و فنرهای تخت، لول و میل تعادل و پابند فنری و سیستم کامل چاپ دیجیتال شماره‌زنی و قید مشخصات بر روی فنرها جهت پایش محصول از کارخانه تا محل مصرف و خدمات پس از فروش، وجود دارد.

قانع با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی عمومی و تخصصی عنوان کرد: مخاطبان دوره‌های آموزشی فنرسازی بازرسان کنترل کیفیت، کارشناسان آزمایشگاه و اپراتورهای تولید هستند. این دوره‌ها با عناوینی همچون سختی‌سنجی، تست‌های رنگ، سختی سنجی رنگ، براقیت سنجی و متالوگرافی برگزار می‌شوند.

این فعال حوزه پژوهش و فناوری بیان کرد: تخصیص مزایای علمی و حمایت‌های تحقیقاتی به شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور و همچنین معرفی پروژه‌ها و مستندات مربوط به پروژه‌های فناورانه مختلف، کمک زیادی توسعه محصولات دانش‌بنیان و فناور می‌کند

کد خبر 6099082

دیگر خبرها

  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد