Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-30@23:14:34 GMT

فلایت چک دوم تا 8 ماه آینده وارد کشور می شود

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۰۳۰۷۰

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با بیان این‌که انتشار اسناد قرارداد خرید فلایت چک اول یک توطئه بود، از ورود فلایت چک دوم تا ۸ ماه آینده به کشور خبر داد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، رحمت‌الله مه‌آبادی گفت:‌ در حال حاضر ۱۰۰۰ میلیارد تومان پروژه توسعه فرودگاهی در کشور در دست اجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها ادامه داد:‌ از زمان لانه تسخیر لانه جاسوسی صنعت هوانوردی کشور تحریم شد و طی چند سال اخیر این حلقه بسیار تنگ‌تر شد.در حوزه ناوبری وضعیت به حدی وخیم بود که تجهیزات ما دچار قطعی های متعدد بود.او با اشاره به این‌که در سیستم های نظارت بر حوزه کمک ناوبری دچار مشکلات عدیده بودیم، افزود: در حوزه راداری هم مشکلات زیادی داشته‌ایم که نمونه آن قطعی 45 روزه خدمات در برخی فرودگاه‌ها بود.
مه آبادی با اشاره به منابع محدود شرکت فرودگاه‌ها، افزود:‌ سالانه 300 تا 400 میلیارد تومان اعتبار داریم که فرودگاه‌ها را اداره کنیم. خوشبختانه همه سامانه‌های مورد نیاز را خریداری و وارد کشور کرده‌ایم و امیدواریم نیمه سال آینده همه سامانه‌های ارتباطی به بهره‌برداری می‌رسد.مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها با اشاره به نوسازی سامانه های نویگیشن، تصریح کرد: چند خط اعتباری برای خریداری سامانه‌های فرودگاهی بازگشایی شده و توافقات اولیه با برخی کشور نیز صورت گرفته است. باید سریعا این سامانه‌ها را نوسازی کنیم.
مه‌آبادی با اشاره به خرید فلایت چک، گفت:‌در قالب یک مناقصه بین المللی قرارداد خرید فلایت چک دوم امضا شده که تا 8 ماه آینده این هواپیما وارد کشور می‌شود.
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها گفت: قرارداد خرید فلایت چک اول محرمانه بود که شخصا آنرا یک توطئه می‌دانم. اما هواپیمای دوم فلایت چک بر اساس یک قرارداد شفاف در قالب مناقصه بین المللی خریداری شده است.
وی ادامه داد: در سه سال اخیر همه حوزه ها در صنعت فرودگاهی دچار تحول شده است و از نوسازی ناوگان هوایی گرفته تا اقدامات انجام شده در شرکت فرودگاه که باعث جهش ترافیک هوایی شده است.
مه آبادی تاکید کرد: بسیاری از مشکلات 2.5 سال قبل را نمی‌بینیم، در حوزه سامانه‌های کمک ناوبری تجهیزات بسیاری وارد کشور شده است.
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها بیان کرد: در حوزه نرم‌افزاری شبکه‌ راه‌های هوایی کشور تغییر کرده است، ایجاد 15 هزار راه هوایی جدید جزیی از این تحولات است.
مه آبادی با اشاره به این‌که دیگر شاهد راه‌های هوایی دو طرفه نیستیم و راه‌های موازی و یکطرفه ایجاد شده است، اظهار کرد: در حوزه خدمات‌رسانی به مردم نیز سعی کرده‌ایم فقط به دانش داخلی اکتفا نکنیم و به سمت استفاده از تجربیات جهانی حرکت کرده‌ایم.
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها با اشاره به 1000 میلیارد تومان طرح فرودگاهی آماده افتتاح است، گفت:‌هم‌اکنون 125 طرح در سطح فرودگاه‌ها در حال اجراست و ساخت و ساز و نوسازی به سرعت در فرودگاه‌ها در حال انجام است. در حوزه مدیریت و کادرسازی اقداماتی انجام شده که به زودی اولین سری مدیران عازم آموزش می‌شوند تا بتوانیم نسل جدید مدیران در لول جهانی را تربیت کنیم.

منبع: شبکه خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۰۳۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، محسن سیفی در دیدار با محمدحسن محمدزاده، مدیرعامل شرکت ایران‌خودرودیزل و همچنین دیدار با علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران‌خودرو، ضمن تشریح توانمندی‌های این بانک در زمینه تجربه موفق همکاری و شیوه‌های تخصصی تأمین مالی صنعت خودرو کشور، برای توسعه همکاری و تحقق اهداف منویات مقام معظم رهبری در «جهش تولید با مشارکت مردم» و همچنین کمک به تعمیق داخلی‌سازی و افزایش تولید محصولات این شرکت‌ها اعلام آمادگی کرد.

او توسعه همکاری، تسریع و تسهیل ارائه خدمات مالی نقدی و غیرنقدی و تجربیات ویژه و الگوی موفق بانک برای حل مشکلات تأمین مالی زنجیره تأمین سایر خودروسازان و قطعه‌سازان کشور در بانک صادرات ایران را تشریح و تبیین و کمک به تولید با استفاده از ظرفیت‌های شعب داخلی و خارجی بانک را مورد تاکید قرار داد.

سیفی گفت: «بانک صادرات ایران به عنوان یکی از بانک‌های اصلی کشور، از سال‌های گذشته در کنار خودروسازان کشور بوده و اکثر خودروسازان کشور با بانک صادرات ایران تعامل مناسبی داشته و دارند.»

مدیرعامل بانک صادرات ایران با تاکید بر اینکه بدنه کارشناسی و ارکان بانک، تجربه و شناخت دقیقی از شرایط فعالیت خودروسازان کشور دارند، افزود: «در بخش‌های اعتباری و طرح و برنامه بانک، برای طراحی محصولات ویژه، تجربه‌های موفقی وجود دارد و این شناخت موجب می‌شود که سرعت و کیفیت ارائه خدمات مالی و بانکی به این صنعت روز به روز بهتر شود و امروز با افتخار، همکاری مطلوبی با خودروسازان و قطعه‌سازان کشور داریم.»

محمدحسن محمدزاده، مدیرعامل ایران‌خودرودیزل در این دیدار با استقبال از توسعه همکاری با بانک صادرات ایران، با ارائه اهداف و برنامه‌های این شرکت در سال جاری به تعدد شرکت‌های زیرمجموعه این شرکت اشاره کرد و گفت: «استفاده از این شرکت‌ها عمق داخلی‌سازی شرکت ایران‌خودرو دیزل را افزایش داده و از این رو میزان ارزبری شرکت نسبت به سایر خودروسازان کمتر است.»

او ویژگی دیگر این شرکت را تنوع محصولات آن برشمرد و افزود: «تنوع محصولات ایران خودرو دیزل از جمله ون، انواع اتوبوس، انواع کشنده، کمپرسی و باری و از جمله بزرگترین سالن تولید اتوبوس خاورمیانه در این شرکت وجود دارد.»

محمدزاده از تولید و فروش اتوبوس برقی داخلی شهری به شهرداری برخی کلان‌شهرهای کشور و همچنین فروش 1000 دستگاه اتوبوس دیزلی به شهرداری‌های کشور خبر داد و بر تداوم تولید و رفع نیازهای مختلف کشور به این محصولات، تاکید کرد.

علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران خودرو نیز در نشستی که با اتفاق مدیران ارشد این شرکت با مدیرعامل و مدیران ارشد بانک صادرات ایران، برگزار شد، از همکاری بانک صادرات ایران طی سال‌های اخیر قدردانی کرد و گفت: باید با تلاش و توسعه همکاری به دنبال حل مشکلات این صنعت و مردم باشیم. او افزود: «بانک صادرات ایران سهم بسزائی در توفیقات مجموعه‌های بزرگ صنعتی دارد و امروز این سهم بیش از سایرین است.»

مدیرعامل ایران‌خودرو با بیان برخی دغدغه‌ها و مشکلات بخش تولید، افزود: «بانک‌ها به ویژه بانک صادرات ایران با وجود محدودیت‌های فراوان، کمک‌های بزرگی و بسیار ارزشمندی به صنعت خودرو کرده‌اند به طوری که اگر این کمک‌ها نباشد، امکان کسب موفقیت‌های بیشتر در این صنعت وجود ندارد.»

محسن سیفی در جریان این دیدارها به اتفاق معاونان شعب، اعتبارات، طرح و برنامه و همچنین مدیران ارشد بانک در حوزه‌های ارز و بانکداری شرکتی، راهکارها و محصولات نوین بانک برای تأمین مالی زنجیره تأمین در صنعت خودرو را ارائه و برای کمک به این صنعت اعلام آمادگی کرد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901281

دیگر خبرها

  • انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌ های هوایی
  • انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌های هوایی
  • انجام تنها ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط یک شرکت هوایی
  • انجام تنها ۱۷ هزار پرواز نوروزی توسط یک شرکت هوایی
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • ایرتاکسی فرصتی برای رونق مسیرهای کم تقاضا
  • تجهیزات VAR از چین وارد می‌شود | مشکلی در قرارداد شمسایی نیست
  • اتصال ۳۴۲ واحد صنعتی تازه همدان به شبکه گاز کشور
  • شوخی مردم با موضوع «جت شخصی»/ کمک «ایر تاکسی» به صنعت هوایی
  • راهبرد جامع بیمه ایران برای سال ۱۴۰۳؛ تمرکز بر دیجیتالیزه کردن و نوآوری در بیمه‌های زندگی