Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز از قم،  سید صدرالدین موسوی ظهر امروز در جلسه کارگروه تنظیم بازار استان که در سالن جلسات معاونت اقتصادی استانداری قم برگزار شد، اظهار داشت: باید نظارت‌های مراجع قانونی برای روزهای پایانی سال و ایام عید قوت و دقت بیشتری داشته باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم با اشاره به افزایش قیمت برخی مرکبات در روزهای اخیر افزود: یکی از دلایل مهم افزایش بیش از ۷۰ درصدی گوجه‌فرنگی، خام‌فروشی‌های فراوان این محصول به کشورهای همسایه  است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با انتقاد از عدم ثبات در قیمت فرآورده‌های گوشتی و پروتئینی گفت: افزایش قیمت گوشت در استان منشأ داخلی دارد که سبب سوءاستفاده برخی افراد سودجو به دلیل عدم نظارت‌های کافی  از سوی مراجع مرتبط است.

موسوی با تأکید بر لزوم تصویب قیمت گوشت در مراکز عرضه، عنوان کرد: هیئت‌مدیره و صنف گوشت و دام علاقه‌ای برای مصوب‌شدن قیمت گوشت و اعلام قیمت نهایی گوشت در مراکز عرضه ندارند که به نظر می‌رسد منافع آن‌ها با این کار گره‌خورده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم خاطرنشان کرد: به‌نظر می‌رسد در زمینهٔ بتن نیز شرکت‌های تولیدکننده پشت‌پرده‌ای عمل می‌کنند که به زیان جامعه تمام می‌شود و دادگاه‌ها هم صلاحیت ورود به مباحث رقابتی را ندارند بنابراین باید بازرسی و نظارت بر این واحدها نیز بسیار جدی پیگیری شود همچنین کیفیت بتن‌های عرضه‌شده به جامعه نیز به خاطر وجود همین مسائل مناسب نیست.

موسوی با تأکید بر اهمیت و لزوم افزایش نظارت و بازرسی از مراکز عرضه کالا و خدمات به جامعه تصریح کرد: باید نظارت‌ها در گران‌فروشی و تحمیل بر مصرف‌کننده در زمینه‌های مختلف بیشتر شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم  با اشاره به لزوم اندیشیده شدن تمهیدات لازم برای دسترسی راحت مردم به میوه و کالاهای موردنیاز در ایام عید عنوان کرد: میوه شب عید هم باید از همین اکنون کنترل‌شده و نظارت‌های لازم بر ذخیره‌سازی و کنترل قیمت آن اندیشیده شود، همچنین  لازم بوده که در این زمینه نیز اولویت با تولیدات و محصولات داخلی باشد.

وی ادامه داد: اداره‌کل غله استان نیز  بیش از ۵۰ تن آرد در اختیار موکب‌های اربعین قرار داده که امیدواریم در توزیع آن‌هم مدیریت کامل و جامعی انجام  شود همچنین در مورد  عرضه و قیمت گوشت مرغ  و تخم‌مرغ هم باید برنامه‌ریزی‌های مناسبی صورت گیرد.

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۳۷۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسان‌های غارنشین گیاهخوار بودند

ایتنا - برنامه غذایی پرطرفدار پارینه‌سنگی یا پالئو به افراد توصیه می‌کند با اولویت دادن به گوشت، وزن کم کنند تا از سلامتی مشابه اجداد غارنشین انسان برخوردار شوند.
 پژوهشی جدید خط بطلان بر این تصور کشیده است و یافته‌ها نشان می‌دهد که انسان‌های عصر حجر در واقع بیشتر سبزیجات می‌خوردند تا گوشت.

بررسی استخوان‌ها و دندان‌های کشف‌شده در غاری در مراکش که انسان‌ها حدود ۱۵ هزار سال پیش در آن سکونت داشتند، نشان می‌دهد که برنامه غذایی عصر حجر به‌وضوح گیاهی بوده است.

به نوشته پژوهشگران، این الگوی غذایی مشخص تصور رایج در مورد اتکای انسان‌ عصر پیشاکشاورزی به پروتئین‌های حیوانی را به چالش می‌کشد.

دانشمندان موسسه انسان‌شناسی تکاملی مکس پلانک در آلمان می‌گویند بخش قابل‌ملاحظه‌ای از برنامه غذایی جامعه انسان‌های ماقبل تاریخ متشکل از بلوط، دانه کاج و حبوبات وحشی بود.

تجزیه و تحلیل ایزوتوپی بقایا به دانشمندان امکان می‌دهد مشخص کنند افراد غذایشان را از کجا تهیه می‌کردند و در طول عمرشان در معرض چه محیطی قرار داشتند.

ترکیب انواع خاصی از روی، استرانسیم، کربن، نیتروژن و گوگرد نشان می‌دهد که در زندگی این مردم غذاهای گیاهی سهم بزرگی داشته است.

بررسی سطح نیتروژن نشان می‌دهد ۸۰ درصد غذایی که ساکنان غار تافورالت می‌خوردند گیاهی بود.

زینب مبتهج، نویسنده اصلی این پژوهش، به نشریه تلگراف گفت: «من نمی‌گویم که این گروه در اصل گیاهخوار بودند، زیرا افراد گوشت هم مصرف می‌کردند. اما منبع غذایی اصلی برای دریافت پروتئین نبوده است.»

او در ادامه افزود که این پژوهش تصورهای پیشین در مورد عادت‌های غذایی انسان‌های باستان را به چالش می‌کشد.

این دانشجوی دوره دکتری گفت: «تصور رایج این است که برنامه غذایی دوره پارینه‌سنگی گوشت‌محور بوده، و شکار نقشی عمده داشته است. اما یافته‌‌ها از تافورالت شناختی دقیق‌تر به دست می‌دهد، که اتکا به میزان قابل‌ملاحظه‌ای روی منابع گیاهی خوراکی وحشی بوده است.»

یافته‌ها همچنین حاکی از آن است که غذاهای گیاهی در برنامه غذایی نوزادان نیز وجود داشته و شاید غذایی برای گرفتنشان از شیر بوده است.

این مقاله پژوهشی در نشریه بوم‌شناسی و تکامل نیچر (Nature Ecology & Evolution) منتشر شده است.

دیگر خبرها

  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • شاوردیان: بعد از عملیات وعده صادق سودجویان به دنبال ایجاد بحران اقتصادی در کشور بودند
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • انسان‌های غارنشین گیاهخوار بودند