Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان گفت: مدیریت موفق در شهرداری‌ها حتما مستلزم داشتن اختیارات کافی، منابع مالی قوی و مشارکت عمومی شهروندان است و شهرداریها و شوراها باید زمینه این مهم را فراهم کنند.

به گزارش ایلنا، امیر قادری روز دوشنبه در مراسم تکریم و معارفه شهردار سابق و فعلی شهر بانه اظهار کرد: شهرداری عرصه بسیار مهمی است و با توجه به ماهیت و ذاتی که دارد و نهادی عمومی محسوب می شود، لذا کار کردن در آن بسیار مهم و حساس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با باین اینکه امروزه شهرها با گذشته تفاوت اساسی یافته اند و اکنون مدیریت شهری از پیچیدگی خاصی برخوردار است، دلیل آن را وجود شهروندان با فرهنگهای مختلف عنوان کرد و گفت: این ساکنان با این فرهنگ های گوناگون در یک سکونتگاه به نام شهر زندگی می کنند و این کار مدیریت شهری را دشوار می کند.

وی با بیان اینکه در برخی موارد نیز نیازمند تغییر قانون هستیم، تأکید کرد: اگر در کشور شوراهای شهر یکپارچه و موفق عمل کنند، اختیاراتی که از شهرداریها جدا و به سایر دستگاه ها واگذار شده است، در دل شهرداری و مدیریت شهری قرار خواهد گرفت و عرصه مدیریت شهری در شهرداریها متمرکز خواهد شد.

معاون عمرانی استاندار کردستان با اشاره به اینکه عرصه مدیریت شهر ارتباط مستقیمی با مردم دارد، افزود: زمانی جمعیت شهرنشین 30 درصد و روستانشین 70 درصد بود و امروز این نسبت بالعکس شده است.

قادری ادامه داد: اگرچه هنوز به نسبت کشوری، جمعیت روستایی کردستان بیشتر است، اما روند شهرنشینی در حال افزایش است و لذا باید مدیریت شهری را دچار تغییرات اساسی کنیم.

وی در ادامه شهر بانه را دارای شرایط خاصی عنوان کرد و گفت: ساخت و ساز غیرمجاز امروزه در برخی شهرها وجود دارد و حریم شهرها و اراضی کشاورزی که نقش مهمی در تولید دارند، در معرض تهدید قرار گرفته اند، لذا برای جلوگیری از این خطر و حفظ این منابع برای نسلهای آینده باید با ساخت و سازهای غیرمجاز مقابله شود.

معاون عمرانی استاندار کردستان با تأکید بر اینکه قانون، جلوگیری از ساخت وساز غیرمجاز را جزو وظایف شهرداری قرار داده است، گفت: اما مدیریت جامع و کامل این مسئله نیازمند یکپارچگی و همکاری همه دستگاه ها است.

قادری تأکید کرد: دولت آماده حمایت همه جانبه از شهرداریها و شوراهای اسلامی است. 

در این مراسم وریا وثوقی به عنوان شهردار جدید بانه معرفی و جایگزین بابک رستم پور شد.

 

 

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۳۷۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم الصاق پیوست‌های فرهنگی و امنیتی در طرح تفصیلی شهری

به گزارش خبرنگار مهر، سیدهادی مصطفوی شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران در خصوص تشریح جرم شناسی در طرح جامع شهری، عنوان کرد: یکی از موضوعات در حوزه پیشگیری، بحث محلات بی‌دفاع است؛ برای مثال در بحث نورپردازی زمانی که معبر یا پارکی از لحاظ نورپردازی ضعیف باشد آن محل مستعد وقوع بزه سرقت و سایر جرایم می‌گردد.

وی افزود: در صورت بروز یک جرم باید سریع‌ترین اقدامات در جهت تصحیح فرآیندهای منجر به وقوع آن صورت پذیرد و طبق «نظریه پنجره‌های شکسته» وقوع جرم مانند شکستن پنجره در یک محیط است و در صورتی که اقدامی درخصوص تعویض پنجره شکسته صورت نگیرد، سایر پنجره‌ها نیز مستعد شکستن می‌شوند.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان با اشاره به طرح شهرسازی و طرح جامع شهری، گفت: یکی از مسائل و آسیب‌ها این است که در تثبیت طرح جامع در کمیسیون ماده ۵، نظر مجموعه قضائی و انتظامی کسب نمی‌شود و یا در منطقه‌ای احداثِ واحدهای مسکونی دو طبقه مصوب می‌شود اما بعد از آن پروانه ساختِ واحدِ چند طبقه صادر می‌شود.

مصطفوی ابراز کرد: در حالی که در طرح اولیه مستحدثات با توجه به کوچه ۶ یا ۸ متری لحاظ گردیده بوده که تغییرات بعدی منجر به تراکم جمعیتی و تعارض منافع می‌شود و این مسئله خود زمینه‌ساز بروز جرایم گوناگونی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه طرح جامع همدان به تصویب رسیده و ما قرار نیست آن را تغییر دهیم، عنوان کرد: در طرح تفصیلی لازم است، پیوست‌های فرهنگی، انتظامی و امنیتی رعایت شود؛ لذا هدف کنونی این است که آسیب‌شناسی‌های لازم صورت پذیرد و نظر نیروی انتظامی در خصوص شناسایی‌های صورت گرفته از سوی این نهاد درخصوص جرایم شایع در هر منطقه استفاده شود، تا در طرح تفصیلی اقدامات مناسبی در جهت کاهش چالش‌های هرمنطقه انجام پذیرد.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان بیان کرد: با یک نگاه جرم‌شناسانه و فنی باید دید در یک منطقه که قرار است طرح تفصیلی و جامع انجام شود، قرار است رفاه را برای شهروندان و ساکنان آن منطقه به ارمغان بیاورد؟ یا اینکه منجر به مشکلات و تعارض منافع شود؟ از همه مهمتر باید به پیوست‌های فرهنگی مورد تأکید رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) توجه شود.

مصطفوی عنوان کرد: اساساً در برخی از مناطق همدان طرح جامع و تفصیلی انجام نشده و در این مناطق براساس همین کمبودها و نقصان‌ها نرخ جرایم بالا است.

وی گفت: دستگاه قضائی و انتظامی این آمادگی را دارد که نقطه نظرات خود را در طرح فوق در جلساتی که با این موضوع برگزار می‌شود اعلام دارد تا کار به صورت بهتری پیش برود.

در ادامه جلسه نمایندگان مسکن و شهرسازی به توضیح طرح جامع و تفصیلی پرداختند و نمایندگان نیروی انتظامی نیز جرایم و آسیب‌های شناسایی شده در هر منطقه را بصورت نقطه‌ای تشریح کردند.

کد خبر 6094803

دیگر خبرها

  • کارگران مهم‌ترین رکن مدیریت شهری هستند
  • مطالبات اراضی شهری شهرداری پرداخت شود
  • کمتر از ۳ درصد لوایح شهرداری قزوین عودت داده شد
  • لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان
  • لزوم الصاق پیوست‌های فرهنگی و امنیتی در طرح تفصیلی شهری
  • شهرداری اصفهان باید فصل وصل سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد
  • انتصابات جدید در مناطق یک و چهار همچنین سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه
  • ظرفیت تمامی ادارات برای کاهش فقر در جامعه به کار گرفته شود
  • احداث بوستان «کرامت» نیازمند بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار است
  • ارتقای شاخص‌های عمران شهری بجنورد نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار