Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید زرگوشی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: طبق آخرین آمار دریافتی از پایانه مرزی شهرستان مهران، تاکنون حدود 250 هزار نفر زائر از این پایانه مرزی به کشور عراق تردد داشته‌اند.

زرگوشی افزود: هرچه به روز اربعین نزدیک‌تر می‌شویم بر تعداد زائران افزوده می‌شود و در یکی دو روز مانده به اربعین روزانه حدود 200 هزار نفر از مرز مهران تردد خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: با بسته شدن مرز خسروی بر تعداد زائرانی که از مرز مهران وارد خاک عراق می شوند، افزایش یافته و بر تراکم زائرین این مرز افزوده شده است.

زرگوشی در بخش دیگری از سخنان در مورد وضعیت زائرینی که با خودروهای شخصی به مرز مهران مراجعه می کنند، گفت: تاکنون در پارکینگ اربعین حدود 7 هزار خودرو مستقر شده و ظرفیت این پارکینک 55 تا 60 هزار خودرو است و بزرگترین پارکینگ در خاورمیانه شناخته شده است.

وی ادامه داد: به جز پارکینگ اربعین، پارکینگ مرزی برکت نیز برای پارک اتوبوس‌هایی که زائران را از استان‌های دیگر به این شهرستان منتقل می کنند،پیش بینی شده و ظرفیت این پارکینگ نیز حدود 25 هزار خودرو است. در سطح شهرستان مهران نیز پارکینگ‌های چند هزارمتری وجود دارد که مردم شهرستان با مجوز از شهرداری برای موارد ضروری آنها را در اختیار زائران قرار خواهند داد.

زرگوشی درباره پیش بینی امکانات اورژانسی برای امدادرسانی به زائرین، تصریح کرد: علاوه بر آمبولانس، حدود 20 بالگرد از سوی ارگان‌های سپاه، ارتش، ناجا و هلال احمر در مرکز استان و شهرستان مهران برای موارد اورژانسی در وضعیت آماده باش قرار دارند.

وی با اشاره به پیش بینی اسکان موقت زائران گفت: به کمک سپاه و هلال احمر موکب هایی برای زائران در شهرستان مهران و پایانه مرزی این شهرستان به ظرفیت 7 الی 8 هزار نفر  برپاشده تا در مواقع ضروری به سرویس دهی و خدمات رسانی به زائران بپردازند.

معاون سیاسی، اجتماعی فرمانداری مهران در پایان گفت: مرز مهران نزدیکترین و امن ترین مرز با کشور عراق برای تردد زائران عتبات و عالیات است که بر اساس تقسیمات صورت گرفته زائران شهرهای تهران، گیلان، مازندران، ایلام، همدان، مرکزی، قزوین و لرستان از این مرز به خاک عراق عزیمت می کنند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۴۱۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲ وسیله ضروری برای زائران حج تمتع

در سفر حج تمتع به همراه داشتن برخی وسایل ضروری و حائز اهمیت است که در این مطلب فهرستی از آنها به زائران پیشنهاد می‌شود. - اخبار ویژه نامه‌ها -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، امسال 87 هزار و 550 زائر حج در قالب 622 کاروان، از 23 اردیبهشت ماه عازم سرزمین وحی خواهند شد که در این بین بیش از 15 هزار زائر از استان تهران در قالب 62 کاروان مدینه قبل و 44 کاروان مدینه بعد است.

زائران پیش از عزیمت به این سفر معنوی در کلاس‌های آموزشی شرکت خواهند کرد و بسیاری از نکات لازم به آنها گوشزد خواهد شد اما از آنجایی که سفر زائران حدود یک به طول می‌انجامد، همراه داشتن برخی وسایل اهمیت زیادی دارد از این رو پیشنهاد می‌شود برای بهره‌مندی از آنها از فهرست زیر استفاده کنند.

1. پتوی مسافرتی یا ملحفه

2. قمقمه آب

3.  شارژر موبایل به همراه دوشاخه برق به پریز سه‌راه

4. کلاه معمولی یا آفتابگیر و چتر

5. دمپایی روباز پلاستیکی

6. کتانی یا کفش راحتی

7. کیسه سنگ ریزه

8. تسبیح هفت عددی برای طواف

9. قیچی کوچک تاشو و ناخن‌گیر

10. ماشین اصلاح یا ژیلت

11. نخ، سوزن و سنجاق

12. ماسک بدون دوخت (پرسی)

13. دستمال مرطوب

14. سوابق پزشکی

15. داروها همراه با نسخه انگلیسی

16. گذرنامه و کارت شناسایی

17. کیف دوشی

18. مقداری آجیل  و خشکبار

19. لباس خنک و راحت به تعداد کافی

20. جوراب سفید

21. کرم‌های ضروری یا ضدآفتاب

22. عینک اضافه و بند عینک

زائران ایرانی آماده حج تمتع شدند + تصاویر

به گزارش تسنیم، سال گذشته عملیات اعزام زائران حدود 28 روز به طول انجامید، اما با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری تلاش مسئولان سازمان حج و زیارت بر این است که 2 روز از عملیات رفت و 2 روز از عملیات بازگشت کاهش یابد بنابراین اگر سال گذشته مدت زمان اعزام 43 روز بود سال جاری به 39 روز خواهد رسید.

همچنین اگر میانگین سفر 35 روز بوده احتمالا در سال جاری به 32 روز کاهش می‌یابد البته ممکن است سفر یک زائر 30 روز و زائر دیگر 35 روز به طول بینجامد در عین حال اگر فردی به دلایل خاصی مجبور به کاهش بیشتر مدت سفر باشد، شرایط را برایش فراهم می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • تعیین‌تکلیف ۱۷۰ خودروی توقیفی ‌مبارزه با مواد مخدر در اصفهان
  • ۲۲ وسیله ضروری برای زائران حج تمتع
  • ۱۵۰۰ زائر عمره‌گزار وارد کشور شدند
  • ۱۵۰۰ زائر عمره‌گزار وارد کشور شدند           
  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد
  • روز های پرکار نیروهای امدادی چهارمحال و بختیاری
  • زائران ایرانی آماده حج تمتع شدند + تصاویر
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • مرز خسروی روز به روز مورد استقبال بیشتر زائران قرار می‌گیرد