Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-01@03:55:51 GMT

سود میلیاردی و وعده ی بازگشت هزینه ها

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۴۲۷۳۱

با توجه به اینکه مبلغ دیه در سال گذشته 193 میلیون تومان بوده است بیمه دانا حدود20 میلیارد تومان هزینه کرده و با همه این تفاسیر حدود 21 میلیارد تومان از پول واریزی مردم دست نخورده است.

به گزارش شریان نیوز، زوار اربعین در سامانه سماح برای دریافت ویزای خود، هزینه 199 هزار و 500  تومانی  پرداخت می کنند که شامل 170 هزار تومان ویزا و 18هزار و 800 تومان حق بیمه و شش هزار و 200 تومان برای هزینه های هلال احمر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  شرکت  بیمه ایران در اطلاعیه ای ضمن تکذیب درنظر گرفتن سود خود از اربعین و با هدف اعتماد مسافران عتبات عالیات، مبلغ بیمه را به 16 هزار تومان  کاهش داده  که این حق بیمه  با توجه به ماه های دیگرسال ،با کاهش 55 درصدی مواجه است.   این شرکت در ادعایی جالب! تاکید کرده است اگر از هزینه های اربعین ،مبلغی باقی ماند، با حضور نهادهای نظارتی آن را به مردم برمی گرداند.   بیمه ایران اذعان می کند که درطول سال از زائرین عتبات عالیات 28 هزار و 800 تومان حق بیمه اخذ می کند که شامل خیلی موارد  اربعین مانند حادثه تروریستی نمی شود!    با این تفاسیر، با یک حساب سر انگشتی و ساده می توان به برخی تناقض گویی ها در این مورد دست یافت .
تعداد زوار اربعین  در سال گذشته دومیلیون و 200 هزار نفر اعلام شده که با حساب اینکه  هر نفر هجده هزار و 800 تومان به بیمه پرداخت کرده باشد در مجموع، زوار اربعین 41 میلیارد و 360 میلیون تومان به جیب بیمه ها واریز کرده بودند .
در این رابطه مدیر عامل بیمه دانا بهمن ماه سال گذشته تصریح کرد: "بیش از ۱۰۰ نفر از هموطنان در ایام منتهی به اربعین سال 95 در عراق به شهادت رسیدند و یا در حوادث رانندگی و به صورت عادی فوت شدند که خسارت افراد بیمه شده، پرداخت شده است."
حال با توجه به اینکه مبلغ دیه در سال گذشته 193 میلیون تومان بوده است بیمه دانا حدود20 میلیارد تومان هزینه کرده و با همه این تفاسیر حدود 21 میلیارد تومان از پول واریزی مردم دست نخورده است.
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال‌احمر در این باره می گوید: کل مبلغ دریافتی جهت بیمه زائران 25هزار تومان است که 18 هزار و 800 تومان سهم بیمه‌ها و 6 هزار و 200 تومان سهم هلال‌احمراست .
سید علی مرعشی با تشریح وظایف این دو سازمان تاکید کرد: "هلال‌احمر با ارسال 60 تن دارو، آمبولانس، اتوبوس آمبولانس، ایجاد چادرهای درمان و غیره  بدون دریافت ریالی حق درمان 6 هزار و 200 تومان دریافت می‌کند ولی بیمه‌ها که فقط در زمان فوت یا ادامه درمان در داخل کشور به تقبل هزینه‌ها ورود می‌کنند، 18 هزار و 800 تومان دریافتی دارند."
وی  تصریح کرد: "این مقدار دریافتی برای هلال‌احمر هزینه زیادی نیست اما دریافتی بیمه‌ها با مقدار خدماتی که ارائه می‌دهند، حداقل 80 درصد ذخیره و سود مالی دارد."   با محاسبات صورت گرفته و با کنار هم قرار دادن اظهارات مدیران مربوطه در بیمه و هلال احمر، به راحتی می توان دریافت که کاسبی شرکت های بیمه از اربعین چه میزان خواهد بود . به نظر می رسد شرکت های  بیمه ای  نه تنها باید  منت کاهش سود خود را برای زوار اربعین نکشد بلکه  به سمت فراگیرشدن موارد بیمه ای  خود برای زائر امام حسین(ع) در طول سال نیز  قدم بردارد، زیرا اعتماد مردم با دادن بیانیه و بخشش مقداری از سود جلب نمی شود!   منبع:صراط

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۴۲۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمهیدات لازم از هم اکنون برای مواکب اربعین اندیشیده شود

استاندار سمنان بر ضرورت اتخاذ تمهیدات لازم از هم اکنون برای اسکان مواکب اربعین اندیشیده شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سیدمحمدرضا هاشمی عصر امروز در جلسه ستاد اربعین حسینی استان که در محل سالن جلسات غدیر استانداری سمنان برگزار شد، اظهار داشت: از هم اکنون تمهیدات لازم برای تسهیل در عبور کامیون‌ها و همچنین اسکان مواکب چه در خاک عراق و چه در مرز مهران اندیشیده شود.

وی خاطرنشان کرد: اربعین یکی از بزرگترین همایش‌های جهان اسلام است و همگان به عشق و ارادت آقا اباعبدالله الحسین(ع) در این مسیر قرار می‌گیرند.

استاندار سمنان با اشاره به اتخاذ تمهیدات لازم برای پذیرایی از زائران اربعین حسینی در این استان افزود: در استان سمنان در ایام اربعین حسینی اقدامات و تمهیدات برای پذیرایی از زائران امام حسین(ع) اندیشیده می‌شود. همچنین در ایام صفر و در مناسبت‌های شهادتی این ماه نیز برپایی موکب‌های اسکان و پذیرایی در دستور کار است.

شناسنامه دار کردن مواکب استان سمنان در دستور کار قرار گیرد

استاندار سمنان بر ضرورت شناسنامه دار کردن مواکب این استان تأکید کرد.

هاشمی افزود: شناسنامه دار کردن مواکب استان و همچنین به‌کارگیری اقدامات و امکانات در راستای تقویت موکب‌داران به منظور حضور پررنگ و موفق در پیاده‌روی اربعین حسینی در دستور کار باشد. برنامه‌ها و همچنین اقدامات در خصوص تسهیل هرچه بهتر حضور عاشقان اباعبدالله الحسین(ع) در اربعین حسینی، بر پایه مشارکت مردم اجرایی شود.

انتهای پیام/361

دیگر خبرها

  • توسعه پارکینگ اربعین در شلمچه
  • بازگشت ۸۵ میلیون ریال به حساب زائران حج
  • مجید اکبرشاهی «دبیر ستاد اربعین» سیما شد
  • مجید اکبرشاهی «دبیر ستاد اربعین سیما» شد
  • انواع خدمات پذیرایی هتل‌ ها و تورها | از ‌‌‌BB تا UALL
  • ویزیت‌های نجومی روانشناسان؛ ۴۵ دقیقه ۲ میلیون تومان!
  • تمهیدات لازم از هم اکنون برای مواکب اربعین اندیشیده شود
  • بهره برداری از جاده پدافندی اربعین در دستور کار
  • وعده صادق نمایشی از قدرت مکتب کربلا بود
  • کم‌کاری‌ شهرداری موجب خسارت ۲۰۰ میلیاردی در پروژه شهربازی شد