Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسلام آباد - ایرنا - سفیر جمهوری اسلامی ایران در اسلام آباد با تشریح روند صدور ویزا برای زائران پاکستانی اربعین و گردشگران مذهبی این کشور، گفت:حذف ارائه گواهی سلامت برای اتباع پاکستانی و الکترونیکی شدن امور، صدور ویزای زائران اربعین را سرعت بخشید.

به گزارش ایرنا، فرهنگ غنی و عشق و علاقه مردم ایران زمین به سرور و سالار شهیدان سبب شده تا مردم ایران از کاروان های زائران اربعین از پاکستان همچون برادر و میهمانی عزیز پذیرایی کنند تا احساس غربت نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته مسئولان ایرانی، سال گذشته 42 هزار زائر پاکستانی برای شرکت در مراسم محرم و اربعین از طریق مرز میرجاوه وارد ایران شدند که امسال پیش بینی می شود این آمار افزایش یابد.
'مهدی هنردوست' سفیر ایران در پاکستان روز شنبه در گفت و گو با ایرنا با تشریح اقدامات ایران برای سرعت بخشی و ارائه تسهیلات صدور وزیرا برای زائران پاکستانی اربعین حسینی، گفت: با اقدامات انجام شده پیش بینی می شود، در سال جاری بیش از 200 هزار ویزا برای زائران پاکستانی اربعین در سفارت ایران و چهار سرکنسولگری این کشور صادر شود.
وی حذف ارائه گواهی سلامت برای اتباع پاکستانی، افزایش ساعات کار بخش کنسولی سفارت برای رسیدگی به درخواست های اتباع پاکستانی و الکترونیکی شدن روندها را گامی موثر در مدیریت زمان، کاهش مدت زمان صدور وزیرا و کوتاه شدن دست واسطه ها خواند و افزود:حذف سودجویان و واسطه گری که هزینه زیادی به متقاضایان تحمیل می کرد از دیگر دستآوردهای اقدام اخیر ایران در آسان سازی روند صدور ویزا می باشد.
هنردوست تصریح کرد:با شیوه جدید، متقاضیان صدور ویزا در این کشور با دسترسی به اینترنت و ثبت اینترنتی درخواست ویزا و دریافت نوبت، در تاریخ و ساعت مقرر که سیستم به آنها ارائه می دهد به کنسولگری مراجعه کرده و حداکثر پس از دو روز از تحویل مدارک، ویزای خود را دریافت می کنند.
وی گفت:سفارت ایران در پاکستان با اجرای اقداماتی نظیر حذف ارائه گواهی سلامت برای اتباع پاکستانی و دریافت درخواست های الکترونیک، تسهیلات فراوانی برای عزیمت زائران عتبات عالیات و مشهد مقدس از این کشور فراهم کرده و در این راستا با پیگیری انجام شده و اخذ مجوزهای لازم از تهران، یکی از موانع جدی صدور ویزا که ارائه گواهی بهداشتی و سلامت بود از مدارک مورد نیاز صدور ویزا حذف شد.
سفیر ایران رد پاکستان در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه همه ساله در ایام محرم و صفر با افزایش درخواست های مردم پامستان برای عزیمت به اماکن زیارتی ایران و سفر به عتبات عالیات افزایش می یابدف ادامه داد:صدور ویزا تابع مقررات و قوانین ابلاغی از مرکز است و سفارت ایران در پاکستان و چهار کنسولگری در شهرهای پیشاور، کراچی، لاهور و کویته با شبانه روزی کردن فعالیت خود، مدت زمان صدور ویزا را به دو روز کاری کاهش داده اند.
سفیر ایران در پاکستان تاکید کرد:در روزهای اوج کار، روزانه حدود 400 تا 450 ویزا از سوی بخش کنسولی سفارت ایران در اسلام آباد برای زائران پاکستانی اربعین امسال صادر می شود.
هنردوست تصریح کرد:سفارت و نمایندگی های تابعه در چهار سرکنسولگری ایران در پاکستان، دو سال قبل، یکصد هزار ویزا و سال گذشته 150 هزار برای زائران اربعینی صادر کردند و پیش بینی می شود امسال با اقدامات انجام شده این تعداد به 200 هزار فقره افزایش یابد.
وی در پایان سخنانش همچنین الکترونیکی شدن درخواست های صدور ویزا را گام موثر در کاهش مدت زمان صدور ویزا و صرفه جویی در وقت اتباع پاکستانی عنوان کرد.
به گزارش ایرنا و بر اساس اعلام مسئولان سفارت ایران در پاکستان، از هفته گذشته تاکنون حدود 36 هزار ویزا برای زائران پاکستانی که می خواهند در ایان اربعین به عتبات عالیات سفر کنند صادر شده است که این تعداد از سوی سرکنسولگری ایران در پیشاور 13 هزار و 500، کراچی 10 هزار و 500، لاهور 5 هزار، کویته دو هزار و 500 و اسلام آباد چهار هزار فقره بوده است.
بر اساس آمار، 18 هزار و 500 زائر پاکستانی عتبات عالیات از 24 شهریور امسال تا سی ام مهرماه از طریق پایانه مرزی میرجاوه این استان وارد خاک جمهوری اسلامی ایران شدند.
ورود این زائران پاکستانی به خاک ایران اسلامی در این مدت با اتوبوس و پای پیاده انجام شده است و امکانات لازم برای استراحت این زائران در پایانه مرزی میرجاوه پیش بینی شده است.
هفت هزار و 744 زائر با 176 دستگاه اتوبوس پاکستانی و افزون بر 10 هزار زائر به صورت پیاده در این مدت از مرز میرجاوه وارد سیستان و بلوچستان شدند.
سیستان و بلوچستان تنها راه ارتباطی پاکستان به حوزه آسیای میانه، اروپا و نیز کشور عراق و قلب آن یعنی کربلا است که مرز این استان پس از پیروزی انقلاب اسلامی به روی زوار پاکستانی برای رسیدن به این قلب زمین باز شده است و زائران پاکستانی در راه رسیدن به سر مقصد معشوق پا بر خاک سیستان و بلوچستان گذاشته و گاه شبی را در این استان سپری می کنند.
آساق**6125** سیدبهادر حسینی**انتشار دهنده: وحیده دینداری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۷۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران ظرفیت‌های خوبی برای صدور خدمات فنی-مهندسی دارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سید ابراهیم رئیسی بامداد پنجشنبه پس از بازگشت از سفر رسمی به دو کشور پاکستان و سریلانکا، در گفتگویی درباره نتایج و دستاورد‌های این سفر گفت: بخش اول سفر ما به پاکستان بود که مردم آن علاقه بسیاری به انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی دارند.

رئیس جمهور با بیان اینکه شور و شوق و نشاط مردم پاکستان نسبت به مردم ایران بالاست، افزود: علیرغم برخی محدودیت‌های امنیتی برای حضور در اجتماعات، اما در آن بخش از اجتماعات نخبگان علمی و فرهنگی که حضور یافتیم، با استقبال و شور و نشاط بالای مردم پاکستان مواجه شدیم که این مقدار ابراز علاقه به امام راحل، رهبری معظم انقلاب، انقلاب شکوهمند اسلامی و مواضع جمهوری اسلامی طبیعی بود.

رئیسی دیدار‌های صورت گرفته با مسئولان عالی پاکستان را هم عمدتا ناظر به کارها، همکاری‌ها و مسائلی دانست که در گذشته با پاکستانی‌ها دنبال می‌شد و به هر دلیلی دچار وقفه شده بود و اظهار داشت: از جمله درباره همکاری‌ها در حوزه انرژی تصمیماتی اتخاذ و مقرر شد این همکاری‌ها با قوت ادامه پیدا کند. همچنین در حوزه همکاری‌های تجاری و اقتصادی، با موافقت دو کشور رسیدن حجم مبادلات به ۱۰ میلیارد دلار در گام اول هدف‌گذاری شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه در دیدار‌هایی که با فعالان اقتصادی پاکستانی داشتیم آنها مصمم بودند کار را به نحوی دنبال کنند که در زمان کوتاهی به حجم تجارت ۱۰ میلیارد دلاری برسیم، تصریح کرد: در حوزه کار فرهنگی نیز به دلیل قرابت‌های فرهنگی و ارتباطات همسایگی قلبی و قبلی تصمیمات خوبی اتخاذ شد و در مجموع آنچه ضرورت داشت میان دو کشور در جلوه اسناد همکاری متجلی شود، انجام شد. همچنین در مذاکرات صورت گرفته با مسئولان عالی دو ایالت پنجاب و سند نیز که همکاری‌های فرهنگی و اقتصادی زیادی با ایران دارند، توافق شد موانع گسترش همکاری‌ها رفع و کار با قوت دنبال شود.

رئیسی با اشاره به بخش دوم سفرش به سریلانکا، خاطرنشان کرد: اولین موضوع سفر به سریلانکا که ارتباطات خوبی با ما دارد، افتتاح طرح بزرگ و چند منظوره برق‌آبی در این کشور بود که از سوی شرکت ایرانی فرآب با تکنولوژی کاملا به‌روز و سطح بالا و پیچیده و کار علمی قابل توجه اجرا شده بود. بهره‌برداری از این سد خبر خوبی برای مردم سریلانکا بود و قرار شد نسبت به صدور خدمات فنی و مهندسی از ایران به سریلانکا کار با قوت دنبال شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران ظرفیت‌های خوبی در عرصه‌های مختلف از جمله صدور خدمات فنی-مهندسی دارد که می‌توانیم بر اساس آنها همکاری‌های خوبی با کشور‌های همسو، همسایه و آسیایی داشته باشیم، گفت: موضوع دوم سفر به سریلانکا گسترش تجارت و همکاری اقتصادی با این کشور بود که تصمیمات خوبی درباره آنها اتخاذ شد.

رئیسی با اظهار امیدواری نسبت به اینکه ارتباط با کشور‌های آسیایی به ویژه پاکستان و سریلانکا در حوزه همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی بیش از پیش گسترش یابد، افزود: این سفر در مقطع فعلی می‌تواند گام مثبتی در جهت توسعه روابط سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، تجاری، علمی و فناوری با همسایگان و کشور‌های همسو و مستقل باشد.

رئیس جمهور همچنین در پاسخ به این سوال که با توجه به شرایط منطقه، تحولات اخیر و نیز مسئله غزه نَفس برگزاری این سفر چه دستاورد‌هایی داشت؟ گفت: این سفر از قبل برنامه‌ریزی شده بود، اما انجام آن در این مقطع نشان دهنده اقتدار، عزت و عزم جمهوری اسلامی برای توسعه روابط با همسایگان و کشور‌های همسو و مستقل بود. منطقه و جهان این پیام را از این سفر دریافت کردند که جمهوری اسلامی ایران کشور قدرتمندی است که هم می‌تواند از جایگاه اقتدار و عزت سخن خود را با دشمنان بیان کند و هم ارتباط خود را با دوستان تداوم و تحکیم بخشد.

دیگر خبرها

  • درانی: پاکستان بیشتر از هند از ناحیه افغانستان آسیب دیده است
  • مهاجرت با ویزای جعلی
  • صدور ویزای زائران حج تمتع در حال پیگیری است
  • روایت رسانه‌های پاکستانی از دستاورد‌های اولین سفر رئیس جمهور به اسلام آباد
  • بازار سیاه مهاجرت با ویزای جعلی
  • نماینده ویژه پاکستان درامور افغانستان: ایران و چین شرکای معتمد ما هستند
  • ایران ظرفیت‌های خوبی برای صدور خدمات فنی-مهندسی دارد
  • تجارت آزاد با پاکستان در انتظار پاسخ طرف پاکستانی/ واردات گوشت گرم از آفریقا
  • پاکستان؛ فرصتی طلایی برای اکران و تولیدات مشترک سینمایی
  • کمبود ناوگان اتوبوسرانی در ایام اربعین رفع شود