Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج در همدان، محمدعلی بادامی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در سالن اجتماعات مجتمع فرهنگی ولیعصر اظهار داشت: حرکت زائرین از سراسر کشور به سمت مرزهای مشترک آغاز شده است.

وی گفت: عبور زائرین استان همدان و استان‌های همجوار از طریق مرز مهران صورت می‌گیرد و احتمال می رود با این روندی که وجود دارد به سمت مرزهای چزابه و شلمچه نیز کشیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات همدان در خصوص ماموریت‌های اصلی ستاد بیان کرد: در این راستا ستاد بازسازی عتبات دو ماموریت اصلی را در طی سال انجام می دهد یکی از این ماموریت ها برنامه همایش پیاده روی اربعین است.

وی ابراز داشت: مأموریت دیگر نیز جمع آوری نذورات مردمی و هدایت آن به سمت حرم‌های مطهر در شهرهای نجف، کربلا، کاظمین و سامرا است.

بادامی تصریح کرد: ستاد عتبات یک سازمان مردم نهاد است که قریب ۱۰ سال در استان همدان و ستاد مرکزی کشور قریب ۱۴ سال عمر خود را سپری کرده است و بر اساس منویات مقام معظم رهبری در طول این مدت توانسته منشأ خدمات خیرین در کشور عراق برای بازسازی و توسعه حرم‌های مطهر باشیم.

وی در مورد عملکرد کمیته‌های ۱۱ گانه گفت: از بین کمیته های ۱۱گانه، کمیته مردمی و کمیته جذب مشارکت‌های مردمی در خصوص تغذیه و اسکان در استان فعال شده است.

مسئول ستاد اربعین استان همدان با اشاره به دیگر ماموریت‌های این کمیته ابراز داشت: تعدادی از موکب‌ها در داخل استان از طریق ستاد مردمی اربعین در حال هدایت و حمایت است و خود ستاد بازسازی نیز پذیرش ۲۰ هزار نفر را تقبل کرده است.

وی خاطرنشان کرد: اسکان و تغذیه و مبادی عبور از سمت ملایر، رزن، فامنین، کبودراهنگ است که در نهایت اسکان و پذیرش و برنامه های فرهنگی نیز انجام می شود و خروجی نیز از سمت میدان کربلا به سمت بهار، اسدآباد و جنت آباد و به سمت کرمانشاه است.

بادامی گفت: در مسیر حرکت زائرین بیش از ۱۱ موکب(ایستگاه صلواتی) توسط این ستاد پیش بینی شده که ۵ موکب در همدان و مابقی در شهرستان‌ها فعال هستند.

وی یادآور شد: علاوه بر این ۵ موکب حدود ۲۴ موکب نیز از طریق ستاد مردمی برگزار شده که در پارک الغدیر روبروی جورقان بلوار شهید مدنی جنب تالار مجلل، شهر مریانج میدان شهید بهشتی، کیلومتر ۵ جاده کرمانشاه روبروی پادگان قهرمان و جنب دانشگاه پیام نور فرهنگسرای راه کربلا فعال هستند.

وی در ادامه افزود: تمامی کمک ها به صورت مردمی است و زیرساخت ها از طریق این ستاد برنامه ریزی شده است و این ۵ مرکز زیر نظر ستاد استان فعالیت می کنند و تاکنون روزانه ۲۰ هزار نفر پیش بینی شده که در رفت و برگشت در خدمت زائرین خواهیم بود.

مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات همدان به ارائه آمار خدمات طی ۲۴ ساعت گذشته پرداخت و گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۶ موکب فعال داشتیم و تعداد ۳۸۰ نفر اسکان داشتیم و تا ۲۳ گاه صفر این خدمات ادامه دارد و تاکنون ۲ هزار و ۳۰۰ پرس صبحانه،  ۴ هزار و ۵۰۰ پرس ناهار، چهار هزار و  ۵۰۰ پرس شام، ۵۵۰ میان وعده، حمام و سرویس ها فعال هستند و بیش از یک هزار و ۶۰۰ قرص نان توسط خیرین توزیع شده است.

انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۴۴۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «رازهای زیارت اربعین» اثر محمد سند با تحقیق ابراهیم حسین بغدادی و ترجمه محمد خنیفرزاده در ۱۷۶ صفحه در مجتمع فرهنگی فاطمیه اصفهان تهیه و به همت مؤسسه بوستان کتاب به چاپ رسید.

نویسنده اثر حاضر مطالب ارزنده‌ای درباره فلسفه زیارت اربعین و وسعت انعکاس آن بر روح و روانِ بشر بیان کرده است. کشش و شیفتگی شدیدی که این شعیره مقدس به حضرت اباعبدالله الحسین (ع) به طور ویژه و به دیگر شهدای کربلا به طور عام در وجود ما می‌دواند، کانون توجه ما در این کتاب است؛ چیزی که موجب می‌شود روحیه باصفای انسان با ایمان در جامعه‌ای که در آن به سر می‌برد، ممتاز و برجسته کند و نمونه فاخری از همزیستی بر پایه عشق و محبت الهی را در میان همنوعان خود رقم زند.

ساختار اثر

این کتاب در سه فصل تألیف شده است؛ فصل اول با عنوان «زیارت اربعین، تعالی‌بخش فطرت انسانی» نیروی محرک در زیارت اربعین، مهدویت در امتداد عاشورا و شعائر حسینی و نظارت مداوم کشورها بر زیارت اربعین را بررسی کرده و حرمت مناسبت و موسم اربعین، سکولاریسم نوین و زیارت امام حسین (ع) و دلیل تمرکز بر زیارت امام حسین (ع) را شرح داده و گنبد حسینیِ آسمان و تربت روحانی آن، حورالعین، پرتوی از نور حسین (ع) و دیدار امام حسین (ع) و فراموشی حوریان را به نگارش درآورده است.

نویسنده در فصل دوم با عنوان «زیارت اربعین، تمدن یا حکومت» ابعاد زیارت اربعین امام حسین (ع)، قرآن کریم و فرهنگ و تمدن و قواعد جهانی نظام اهل بیت (ع) را بیان کرده و جایگاه علمی نظام حوزه در پژوهش‌های غربیان، راز موفقیت نظام تشیع و رازهای قواعد حاکم بر نظام اهل بیت (ع) را مورد تأکید قرار داده است.

«فلسفه شعائر حسینی» عنوان سومین و آخرین فصل از کتاب حاضر است که در آن یعقوب و گریه او بر یوسف (ع)، شعار حضرت مهدی (عج) و اهل بیت (ع) قطب و محور مودت تبیین شده و تفاوت‌های اسلام عمومی با اسلام ایمانی، فلسفه ولایت و رجعت سران عدالت الهی به رشته تحریر درآمده است.

کد خبر 6089496 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • تمهیدات لازم از هم اکنون برای مواکب اربعین اندیشیده شود
  • روزانه ۱۵۰ تن گوشت مرغ در مازندران خریداری می شود
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • ثبت نام طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین آغاز شد
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • اعزام ۳ هزار زائر از استان همدان در قالب کاروان راهیان نور
  • مواکب اربعینی استان سمنان تجمیع می‌شوند
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد