Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - وزير اطلاعات دولت دهم گفت: فشار سياسي، متهم سازي نظام به فساد و تشديد شکافهاي داخلي از سناريوهاي دشمن عليه ايران است.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، حيدر مصلحي وزير اطلاعات دولت دهم در همايش «وابستگي، بازگشت از نيمه راه» که از سوي بسيج دانشجويي دانشگاه شهيدرجايي برگزار شد، با اشاره به ماجراي 13 آبان و تسخير لانه جاسوسي گفت: امروز علم تاريخ و فلسفه تاريخ در مباحث علمي جايگاه بلندي دارد، حتي دنياي غرب که به اصطلاح ادعاي پيشرفت علمي هم يکي از مباحث جديشان توجه به بحث تاريخ است و براي تاريخ سرمايه گذاري ويژه و قابل توجهي کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: امروز به ما گفته مي شود امريکا و اروپا از نظر علمي جز کشورهاي پيشرفته دنيا هستندحال سوال اينجاست که آنچه در آمريکا و اروپا داره رخ مي دهد پيشرفت علم يا تکرار علم است؟ اين قابل توجه است قطعا براي شمايي که در فضاي علمي قرار مي گيريد بايد اين مسئله سوال باشد.
مصلحي تاکيد کرد: آنچه که درکشورهاي اروپايي دارد اتفاق مي افتد 80 درصد تکرار علم و 20 درصد پيشرفت علم است. اين تکرار چگونه انقاق افتاده در مقطعي کشورهاي اسلامي مستمره کشورهاي اروپايي از جمله انگليس بوده در اون مقطع اتفاقي مي افتد که اين اتفاق برمي‌گردد به غلفت و بي توجهي مسلمانان.
وزير سابق اطلاعات ادامه داد: مسلمانان سرمايه بزرگي در اختيار داشتند و غافل از اين سرمايه بودند و اين غفلت آنها موجب شد کشورهاي استعماري اين سرمايه به راحتي انتقال بدهند در بين خودشان و امروز به رخ من و شما مي‌کشند.
وي کتاب‌هاي مسلمانان را از سرمايه‌هاي مهم دانست و افزود: يکي از بحث‌هاي که «همکر» در کتاب خاطرت خود مي‌نويسد اين است که ما متوجه شديم در خانه مسلمانان سرمايه‌اي هست که از آن بي خبر هستند. وي مي‌گويد ما الاغ‌هايمان را در کوچه پس کوچه‌ها انداختيم و اين سرمايه را با کمترين قيمت خريداري کرديم و منتقل کرديم به هند. بخشي از آن را قبل از مستمري هند منتقل کرديم به اروپا به خصوص انگليس و آن سرمايه باعث پيشرفت علمي ما شد و آن سرمايه کتاب‌هاي مسلمانان است.
مصلحي افزود: با اين حال بسياري از اساتيد دانشگاه‌ها و حوزه علميه ما کتابهايي در رابطه با علوم مختلف نوشته اند و نتوانسته اند به چاپ برسانند يا در اختبار کسي قرار دهند. بسياري از اساتيد دانشگاه‌هاي ما که از دنيارفته‌اند کتاب‌هايشان در دست خانواده‌هايشان است و مورد استفاده قرار نمي‌گيرد و در مجامع علمي به آن توجه نمي شود و اين قابل توجه است.
وي افزود: نکته قبل توجه اين است که امروز تاريخ در علوم مختلف بشر، جايگاه قابل توجهي دارد استکبار از اين تاريخ بهر برداي فراوان مي کند و علوم شده ابزاري براي نظام سرمايه داري.
وي در ادامه با اشاره به تاکيد قران بر تاريخ و استفاده از تجريبات تاريخي گفت: يکي از نکته هايش بحث اقتصاد مقاومتي که مقام معظم رهبري مطرح فرمودند. در سوره يوسف يکي از حرکتهايش اقتصاد مقاومتي است.
مصلحي ادامه داد: چرا به 13 آبان و حادثه کربلا پرداخته مي شود؟ چرا تجزيه تحليل مي شود براي اينکه نقاط مثبت و منفي را ببينم و از آن استفاده شود. 13 آبان چه اتفاقي افتاد؟ اگر بخواهيم مقايسه کنيم وضعيتي که امروز در کشور ما حاکم است 13 در آبان همين وضعيت بود.
وي تصريح کرد: يک عده در آن زمان حرفشان اين بود ما نمي توانيم با استکبار بجنگيم امروزه در داخل کشور شبکه ماهواره فضاي مجازي دارند جا ميندازند که دنيا يک کدخدا دارد آن هم امريکاست و بايد تسليم شويم.
وي افزود: در برجام حرکتهاي که صورت گرفت دقيقا در اين راستا بود با کمال تاسف عده اي در داخل کشور دنبال اين هستند اين را جا بياندازند که دنيا کدخدا دارد و ما با کد خدا کنار مي‌آئيم.
وزير اطلاعات دولت دهم تاکيد کرد: يکي از کساني که در اين مباحث دخيل بود مي‌گفت ما هرچه با کشورهاي مختلف مذاکره کرديم و حرف بزنيم مي ديديديم نگاهشان به سمت امريکاست و ما به جمع بندي رسيديدم که با خود آمريکا حرف بزنيم.
وي گفت: در مذاکره 5+1 چه اتقاقي افتاد؟ آقاي ظريف با آقاي کري مذاکره مي کرد, در حالي که مذاکره 5+1 بود. دقيقا در آن زمان اين وضعيت داشتيم و اينگونه القا مي کردند که ما بايد در برابر امريکا کوتاه بياييم چون کدخداست.
وي ادامه داد: نکته قابل توجهي که در تسخير لانه جاسوسي وجود دارد اين است که امريکايي‌ها طراحي‌هايي کرده اند و در اين طراحي سرمايه گذاري سنگيني در بحث نفوذ انجام دادند. در قسمت‌هاي مختلف نظام آدم جذب کردند. دقيقا امروزهم آمريکا و دشمن دارد همان مسير را ادامه مي‌دهد، بايد اسناد لانه جاسوسي را بخوانيد تا متوجه اصل موضوع شويد.
ادامه دارد...

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۴۵۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خلیج‌فارس؛ نامی به بلندای تاریخ و شکوه ایران است

 دهم اردیبهشت هم‌زمان با سالـروز اخراج پرتغالـی‌ها از تنگـه هرمـز و خلیج‌فارس، روز ملی خلیج‌فارس نام‌گذاری شده است؛ این روز یادآور عزم و اراده یک ملــتِ بزرگ، شریـف و آزاده است.
 
 روز ملی خلیج‌فارس امتداد هویت تاریخی و تمدن دیرپای ایران‌زمین است، تمدنی که بر شالوده مستحکم فرهنگ و هنر بنیان نهاده شده تا خلیج نیلگون همیشه فارس آن غیر قابل انکارترین سند هویتی در جهان باشد.
 
 کرانه‌های این مرز نیلگون از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب متأثر از فرهنگ عمیق و اصیل برخاسته از این خطه است، اشتراکات فرهنگی بسیار در تجارت و دادوستد تا عرصه‌های متنوع هنر از معماری تا موسیقی و حوزه گردشگری و خوراک و پوشاک شواهدی بر این واقعیت هستند.
 
 بزرگ‌ترین عامل اهمیت خلیج‌فارس وجود معادن سرشار نفت و گاز در کف بستر و سواحل آن است به‌طوری‌که این منطقه را مخزن نفت جهان نام نهاده‌اند.
 
 احمدرضا طاهری، عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان  با گرامی داشت دهم اردیبهشت‌ماه روز ملی خلیج‌فارس بیان کرد: امتداد هویت تاریخی و تمدن دیرپای ایران‌زمین است.
 
 وی با بیان اینکه سالروز اخراج پرتغالی‌ها از تنگه هرمز و خلیج‌فارس، در ایران روز ملی خلیج‌فارس نام‌گذاری شده است، افزود: در سال ۱۳۸۹ این مناسبت به‌عنوان میراث معنوی ثبت شده است.
 
 عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان تصریح کرد: علت برجسته‌کردن این جریان در ایران، به تصمیم اتحادیه عرب در اواسط دهه ۱۹۶۰ میلادی که استفاده از نام خلیج‌فارس را برای عرب‌زبانان ممنوع اعلام کرد، و ازآن‌پس گاهی رسانه‌های دنیا بجای نام خلیج‌فارس خلیج عربی را بکار می‌برند.
 
 وی ادامه داد: این مسئله مخصوصاً از دهه هشتاد به بعد با اعتراض گسترده ایرانیان بازتاب جهانی پیدا کرده و در نتیجه در سال ۱۳۸۹ این نام‌گذاری در ایران به‌عنوان میراث معنوی ثبت شد، این اقدام در واقع واکنشی نسبت به تصمیم اعراب در خصوص تغییر نام خلیج‌فارس  بود.
 
 طاهری با اشاره به اینکه از گذشته‌های بسیار دور اسم این خلیج‌فارس بوده است، اظهار کرد: حکام کشورهای عربی با حمایت انگلیسی‌ها و آمریکایی‌ها درصدد گذاشتن اسم جعلی روی آن هستند و توجیهشان این است که آن زمان که نام این خلیج، فارس بوده دولت‌های مهم عرب وجود نداشته‌اند، اما امروز کشورهای عربی بزرگی پیرامون این دریا هستند و جمعیت عرب پیرامون این دریا از فارس‌ها بیشتر است. یا مثلاً معتقدند که سواحل خلیج‌فارس تابع دولت ایران نیستند. یا اینکه تغییر نام مکان‌ها امری طبیعی محسوب می‌شود و موضع‌گیری ایرانی‌ها قانع‌کننده به نظر نمی‌رسد.
 
 وی خاطرنشان کرد: بیشتر اسناد تاریخی از جمله اسناد سازمان ملل و دیگر کشورها و نقشه‌های رسمی و نیمه‌رسمی از اسم خلیج‌فارس استفاده کرده‌اند، ازاین‌رو تاریخ پشتیبان ماست.
 
 طاهری ادامه داد: گذشته از آن، تقریباً نیمی از سواحل خلیج‌فارس در اختیار ایران است و حتی امروز نیز در مکاتبات جهانی هنوز از عنوان خلیج‌فارس استفاده می‌شود. تغییر چنین اسمی علمی نمی‌باشد و پشتوانه ندارد.

 آنچه که برای ما ایرانی‌ها اهمیت دارد همبستگی و اتحاد دراین‌خصوص است که جای تقدیر و تبریک دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • حماس : پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی معادله جدیدی ایجاد کرد
  • حمدان: پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی معادله جدیدی ایجاد کرد
  • استثنایی‌ترین تصمیم نظام با حمله به اسرائیل به روایت فرمانده کل سپاه /این عملیات قابل تکرار است /رسما اعلام کردیم که می زنیم و همه می دانستند
  • هشدار انصارالله به آمریکا درباره تشدید تنش نظامی علیه یمن
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • خلیج‌فارس؛ نامی به بلندای تاریخ و شکوه ایران است
  • نسبت به تنش‌زایی آمریکا علیه امنیت و ثبات یمن هشدار می‌دهیم
  • امضای قرارداد ساخت تجهیزات سکوهای فشار افزا به زودی
  • تشدید نگرانی صهیونیست‌ها از بایکوت علمی اسرائیل در جهان
  • مهدی نصیری و توهم اتحاد