Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-رئیس پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران از همکاری شرکت های دانش بنیان ایران با شرکت پژو سیتروئن فرانسه برای تولید انواع خاصی از پلیمرهای مورد استفاده در صنعت خودرو سازی خبرداد.

 

 

مهدی نیکو منش گفت : پیرو انعقاد تفاهم نامه ای که بین ایران وفرانسه امضاء شده بود، نمایندگان بخش پلیمر و لاستیک شرکت خودرو سازی فرانسه به زودی با شرکت های دانش بنیان ایرانی قرارداد همکاری امضاء خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بگفته وی درحال حاضر هشت شرکت دانش بنیان که در زمینه تولید پلیمرهای خاص فعالیت دارند با نمایندگان شرکت پژو سیتروئن وارد مذاکره شده اند تا پس از ارزیابی های اولیه مواد اولیه مورد تایید شرکت فرانسوی را در ایران تولید کنند.

رئیس پژوهشگاه پلیمر وپتروشیمی ایران درباره جزئیات این قراردادها گفت: درحال حاضر انواع خاصی از پلیمر به عنوان مواد اولیه ساخت قطعات پلاستیکی خودروها استفاده می شود، که تولید آنها نیازمند دانش فنی خاص است .ازاین رو تاکنون این مواد از خارج از کشور تامین می شد.

وی ادامه داد: اما باتوجه به دستاوردهای علمی شرکت های دانش بنیان ایرانی در زمینه تولید این مواد، شرکت پژو سیتروئن فرانسه به عنوان یکی از بزرگترین خودروسازان اروپا تصمیم گرفته تا این مواد را از شرکت های ایرانی تامین کند.

نیکومنش با اشاره به اینکه درصورت نهایی شدن قرارداد ازاین پس مواد اولیه قطعات پلاستیکی مورد استفاده در تمامی خودروهای شرکت پژو و رنو در داخل ایران تامین می شود گفت: این مسئله علاوه برجلوگیری ازخام فروشی و ایجاد ارزش افزوده چند برابری کمک شایانی به تکمیل چرخه تولید در صنعت پتروشیمی کشور خواهد کرد.

پیش از این برخی ازمواد اولیه پلیمری ایران به خارج از کشور صادر می شد و پس از تبدیل شدن آنها به مواد پلیمری با استانداردهای بالاتر دوباره به کشور بازگشته و در صنایع قطعه سازی مورد استفاده قرار می گرفت.

*نماینده پژو سیتروئن : موتور همکاری ما با ایران، راه افتاده است

نماینده شرکت پژو سیتروئن از همکاری با شرکت های دانش بنیان ایرانی برای تولید پلیمرهای خاص مورد استفاده در قطعات پلاستیکی خودروهای این شرکت خبرداد.

موریس کارفانتان درگفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما گفت: شرکت های ایرانی ظرفیت بسیاربالایی دارند و ما علاقمندیم در زمینه تولید مواد اولیه قطعات پلیمری خودرو با این شرکت ها همکاری کنیم.

نماینده شرکت پژو سیتروئن با بیان اینکه درحال حاضر شرکت متبوعش سهام شرکت خودرو سازی اپل المان را هم خریده گفت: شرکت ما درحال توسعه فعالیت های خود است و دراین زمینه تلاش دارد شریک راهبردی مناسبی در منطقه داشته باشد و فکر می کنیم با توجه به امکانات و ظرفیت ها، شرکت های ایرانی بتوانند به عنوان شریک ما فعالیت کنند.

کارفانتان با بیان اینکه محصولات مشترک شرکت های ایرانی و فرانسوی علاوه بربازار ایران به بازارهای منطقه نیز صادرخواهند شد گفت: نیمی از راه برای آغاز این همکاری ها طی شده و با توجه به اراده موجود در دو طرف باقی مسیر نیز بزودی طی خواهد شد.

نماینده شرکت پژو سیتروئن درخصوص مواضع اخیر آمریکا درمسئله برجام و تاثیر این مواضع برادامه همکارهای اقتصادی با ایران هم گفت: ما خبرهای دنیا را رصد می کنیم و همه چیز را زیرنظر داریم ، اما موتور همکاری ما با ایران راه افتاده و ما نمی خواهیم آن را متوقف کنیم یا به عقب برگردیم ، اکنون اگر بخواهیم هم ،نمی توانیم آن را متوقف کنیم .

وی با اشاره به اینکه طرف فرانسوی به دنبال بازگشتن به سالهای 2012 و اوج همکاری ها با ایران است افزود: هدف ما توسعه همکاری ها با ایران است و این مسیر را تا رسیدن به اوج همکاری ها ادامه خواهیم داد.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۰۶۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی خیام نکویی ظهر پنج شنبه در بازدید از مرکز تحقیقات کشاورزی استان سمنان (شاهرود) ضمن بیان اینکه در تولید انواع محصولات کشاورزی باید از دانش و فناوری‌های جدید بهره گرفت، ابراز داشت: وجود شرکت‌های دانش بنیان و روی آوردن آنها به بخش کشاورزی از جمله نیازهای اساسی است.

وی ضمن بیان اینکه تنها هفت درصد شرکت‌های دانش بنیان معادل ۷۰۰ شرکت در بخش کشاورزی فعال هستند، افزود: با توجه به نیاز کشور این میزان شرکت دانش بنیان باید به ۲۰ درصد افزایش یابد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ضمن بیان اینکه نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است، ابراز داشت: انتظار می‌رود تا شرکت‌های دانش بنیان پا را فراتر نهاده و در این مقوله‌ها ورود کنند.

خیام نکویی ضمن بیان اینکه صنف و صنعت کشور نیز یک و نیم تن گندم نیاز دارند، تصریح کرد: با بهره‌گیری از دانش و فناوری نوین داخلی افزایش تولید گندم در دستور کار است.

وی ضمن بیان اینکه افزایش تولید گندم تا ۱۹ میلیون تن هدف گذاری شده است، افزود: با رشد بهره‌وری در تولید گندم و فناوری‌های جدید معتقدیم این هدف گذاری محقق خواهد شد.

کد خبر 6088589

دیگر خبرها

  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • امضا تفاهم نامه همکاری میان جهاد کشاورزی و شرکت‌های دانش بنیان
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • گامی نو در صنعت راهسازی/توسعه فناوری‌های قیر و آسفالت با مشارکت دانش‌بنیان‌ها
  • عرضه توانمندی‌های صادراتی ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان ایرانی در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»