Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-29@16:44:19 GMT

افزایش 2 برابری نرخ پوشش تحصیلی دوره پیش‌دبستانی

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۴۵۶۵۱

افزایش 2 برابری نرخ پوشش تحصیلی دوره پیش‌دبستانی

مدیرکل دفتر آموزش پیش‌دبستانی وزارت آموزش و پرورش از افزایش نرخ پوشش کودکان دوره پیش‌دبستانی خبر داد و گفت: طی سال‌های 92 تا 93 نرخ پوشش پیش‌دبستانی 2 برابر افزایش پیدا کرده است.

رخساره فضلی، مدیرکل دفتر آموزش پیش‌دبستانی وزارت آموزش و پرورش با حضور در غرفه خبرگزاری آنا و در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی، در انتقاد به اجرای یک شبه پایه ششم گفت: قرار بود در ابتدا یکسال به پایه دبستان به عنوان پیش‌دبستانی به صورت اجباری و سراسری افزوده و پایه پیش‌دبستانی حذف شود، اما بنا به دلایلی این طرح در شورای عالی انقلاب فرهنگی مورد تصویب قرار نگرفت و بنا شد شیوه دیگری در نظام تعلیم و تربیت کشور اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در شیوه جدید قرار بود دوره دبستان به 2 دوره 3 ساله تقسیم شود و پیش‌دبستانی طبق روال سابق به فعالیت خود ادامه دهد و پایه پیش‌دانشگاهی نیز حذف شود که سال آینده دوره پیش‌دانشگاهی کاملا حذف خواهد شد.

مدیرکل دفتر آموزش پیش‌دبستانی وزارت آموزش و پرورش در ادامه با توجه به عملکرد دولت یازدهم در حوزه پیش‌دبستانی گفت: تقریبا در سال‌های اخیر به خصوص دولت یازدهم اتفاق بسیار خوبی در حوزه پیش‌دبستانی رخ داد و نرخ پوشش این دوره به دو برابر افزایش پیدا کرد.

فضلی یادآور شد: در سال 92 تقریبا 38 درصد کودکان 6 تا 7 سال تحت پوشش پیش‌دبستانی بودند، اما آمارهای سال 95 و 96 نشان می‌دهد میزان پوشش به 67درصد افزایش پیدا کرده است.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۴۵۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟

محسن زارعی؛ درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار کرد: این موضوع  نباید به صورت مقطعی بررسی شود، پس از اعلام میانگین نمرات امتحانات نهایی پایه دوازدهم در خرداد ۱۴۰۲ برداشت جامعه این بود که این میانگین بیانگر اُفت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش تصمیم دارد مبتنی بر شفافیت نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی شود.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش وپرورش گفت: نمرات امتحانات نهایی را شفاف اعلام کردیم تا برنامه‌ریزی مناسبی صورت گیرد و معلمان برای ارتقای کیفیت آموزشی تلاش کنند. در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود چراکه این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

زارعی درباره تاثیر دشواری سؤالات امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان گفت: در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سؤالات نبودیم. در طراحی سؤالات مبنا توجه به ارزشیابی از یادگیری است به گونه‌ای که دانش‌آموزان از حفظیات و محفوظات دور باشند بنابراین جمع‌بندی این نیست که سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده، اما قبول دارم که سؤالات مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • نوسازی ۷ برابری اتوبوس های پایتخت نسبت به دوره قبل مدیریت شهری
  • مدارک تحصیلی مورد پذیرش در آزمون دکتری علوم پزشکی ۱۴۰۳ اعلام شد
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • افزایش ۲ برابری سطح پوشش گیاهی در مراتع گنبدکاووس؛ مانعی برای ریزگرد‌ها و غذایی برای دام‌ها
  • سنجش سلامت بیش از ۱۸ هزار نوآموز استان همدان
  • گذر زمان بر پل زمانخان سامان
  • سنجش کلاس اولی‌ها و پیش‌دبستانی‌ها تا پایان اردیبهشت ادامه دارد
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند