Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره حوادث و مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص آمادگی اورژانس ۱۱۵ دانشگاه در ایام دهه پایانی صفر، گفت: تمامی پرسنل و پایگاه های اورژانس ۱۱۵ در شهر مشهد و در مسیرهای منتهی به شهر در آماده باش کامل قرار دارند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شهرام طاهر زاده در خصوص آمادگی اورژانس ۱۱۵ دانشگاه در ایام دهه پایانی صفر، گفت: تمامی پرسنل و پایگاه های اورژانس ۱۱۵ در شهر مشهد و در مسیرهای منتهی به شهر در آماده باش کامل قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این راستا کلیه اورژانس های پیش بیمارستانی و کلیه پایگاه های اورژانس ۱۱۵ جاده ای در حاشیه جاده ها و مسیرهای حرکتی کاروان های زائران پیاده در حالت آماده باش قرار دارند تا در صورت بروز مشکلی به ارائه خدمت به مردم بپردازند.

رئیس اداره حوادث و مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: در این میان آمبولانس های اورژانس ۱۱۵ در مبادی ورودی حرم مطهر رضوی در ایام شلوغ و پر ازدحام ماه صفر بخصوص در دهه پایانی ماه صفر مستقر خواهند بود.

طاهر زاده از استقرار پرسنل آمبولانس های اورژانس ۱۱۵ در حاشیه خیابان ها و میادین اصلی شهر مشهد خبر داد و تاکید کرد: مردم در طی مدت حضور خود در شهر مشهد از این نظر که در صورت بروز مشکل جسمانی خاص رسیدگی لازم را دریافت کنند نگرانی نداشته باشند.

اورژانس مشهد در آماده باش ۱۰۰ درصدی قرار دارند

وی از آماده باش ۱۰۰ درصدی اورژانس ۱۱۵ مشهد خبر داد و گفت: اتاق هدایت بحران دانشگاه در این مدت تمام تلاش خود را جهت ارائه خدمات بهتر ارائه می دهد و کارشناس اورژانس پیش بیمارستانی نیز در مرکز کنترل ترافیک شهر مشهد مستقر خواهد بود.

رییس اداره حوادث و مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی مشهد، یادآور شد: ستاد هدایت درمان و مرکز فرماندهی و عملیات اورژانس ۱۱۵ مشهد نیز در این مدت در آماده باش کامل قرار دارد و هماهنگی های لازم با سایر دستگاه های اجرایی مانند هلال احمر، آتش نشانی، پلیس راهنمایی و رانندگی و... جهت ارائه پاسخ مناسب در حوادث و سوانح صورت گرفته است.

وی اعلام مشکلات و سوانح جاده ای توسط شماره تلفن های ۱۱۵ و ۱۱۰ را از مردم خواستار شد و ابراز کرد: برای ارائه مناسب ترین خدمات در کوتاه ترین زمان باید مردم نیز از لحاظ فرهنگی همکاری لازم را با ما داشته باشند.

طاهر زاده به رسیدگی سامانۀ ۱۹۰ به صورت شبانه روزی نسبت به شکایات مردمی اشاره کرد و گفت: هرگونه پخت و پز بايد در مكان های دارای شرايط بهداشتي صورت پذيرد و كليه افراد درگير در توزيع آب، چاي و غذا بايد داراي كارت بهداشت معتبر باشند.


منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۵۲۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از پیشگیری ۴۰ درصدی پوسیدگی دندان دانش‌آموزان با ماده وارنیش فلوراید خبر داد.

حامد جز جلالیان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • خرید ۵۰۰ دستگاه آمبولانس جدید و پیشرفته
  • پایگاه اتوبوس آمبولانس در بویراحمد کلنگ‌زنی شد
  • آغاز ساخت پایگاه اورژانس ۱۱۵ در دهستان شلیل
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • واژگونی خودرو در باشت ۲ کشته برجا گذاشت
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم