Web Analytics Made Easy - Statcounter

لنجان_نائب رئیس شورای اسلامی زرین شهر گفت: کمیته مشورتی بانوان حلقه واسطه‌ای می‌تواند بانوان اهل تفکر را دور هم جمع کند و از این طریق مشکلات و مسائل زنان را پیگیری و برای حل آن چاره‌ای اندیشی کند و قطعا با ایجا چنین کمیته در زرین شهر بهای زیادی به بانوان داده خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان لنجان، سودابه باقری در نشست، بانوان فعال زرین شهر در زمینه های مختلف فرهنگی، ادبی، علمی، دینی، هنری، اجتماعی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. با شهردار این شهر، با اشاره به آیات قرآن و داستان ملکه سبا اظهار کرد: یکی از مهمترین معیارها جهت سنجش درجه توسعه یافتگی یک کشور میزان اهمیت و اعتباری است که زنان... در آن کشور دارا هستند و هر چه حضور زنان در اجتماع، فعالتر و مؤثرتر باشد کشور پیشرفته تر و توسعه یافته تر خواهد شد.

وی افزود: ذکر رخدادهای گذشتگان در قرآن کریم به منظور تاریخ نگاری نبوده است بلکه اهداف خاصی را داشته و  داستان ملکه ی سبأ از جمله بیانات تاریخی قرآن است که در کتب تفسیری و تاریخی نیز به آن پرداخته شده است.

نائب رئیس شورای اسلامی زرین شهر تصریح کرد: با بررسی این داستان و دقّت در آیات بخوبی روشن است که قرآن کریم در بیان این تاریخ به جنبه معنوی که در متن حادثه تاریخی رخ داده است توجّه دارد و در این واقعه به داستان ایمان آوردن یک ملکه ی کافر در پناه اقتدار حکومت الهی سلیمان می پردازد.

وی ادامه داد: بطور خلاصه از برخورد سلیمان با ملکه سبأ می تواند قواعدی مشخصی را در رابطه با هدف اصلی حکومت دینی و حکمرانی و ولایت زن و... را جستجو و رصد کرد.

باقری اضافه کرد: باید توجه داشت در قرآن کریم، درباره فعالیت‌های زنان، بحث‌های متعددی شده و یکی از نمونه‌های بارز این زنان، ملکه سباست؛ که او را سیاستمداری مدیر و هوشمند یاد کرده است چراکه وی که در موارد خاص و حاد، مردم مملکت خود را از خطرها نجات می‌داد، در تصمیم گیری‌های مهم از مشورت با بزرگان بهره می‌جست و در سطوح کلان، به ویژه روابط بین‌المللی با درایت کامل رفتار می‌ کرد و جهت برقراری ارتباط، گام به گام عمل می‌کرد.

وی عنوان کرد:باید گفت اسلام می خواهد که رشد فکری و علمی و اجتماعی و سیاسی و بالاتر از همه فضیلتی و معنوی زنان، به حد اعلی برسد و وجودشان برای جامعه و خانواده ی بشری به عنوان یک عضو حد اعلای فایده و ثمره را داشته باشد.

نائب رئیس شورای اسلامی زرین شهر با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی ما حقوق زنان را احیاء کرد و به آنها شان و منزلت بخشید، بیان کرد: زنان ما در کشور با حضور در عرصه‌های مختلف نشان داده‌اند که توانایی فعالیت در همه عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی را دارند و حضور آنها در سمت های مختلف بیانگر جایگاه و منزلت آنان است و امام خمینی (ره) نیز فرموده اند: نقش زن در جامعه بالاتر از نقش مرد است. برای اینکه زنان، علاوه بر اینکه خودشان یک قشر فعال در همه ابعاد هستند. قشر فعال را در دامن خودشان تربیت می کنند.

وی با ارائه پیشنهاد تشکیل کمیته مشورتی بانوان در زرین شهر، خاطرنشان کرد: با تشکیل این کمیته می توان نیاز و مشکلات زنان و بانوان شهر را شناسایی و راهکارهای عملی را ارائه داد از سوی دیگر کمیته مشورتی بانوان می تواند در زمینه علمی، پژوهشی، هنری و … نیاز شهر و جامعه بانوان را برآورده کند.

باقری اذعان کرد: باید توجه داشت کمیته مشورتی بانوان به عنوان حلقه واسطه‌ای می‌تواند بانوان اهل تفکر را دور هم جمع کند و از این طریق مشکلات و مسائل زنان را پیگیری و برای حل آن چاره‌ای اندیشی کند چراکه مشورت کردن در جامعه می تواند خیلی از مشکلات را حل کند و قطعا با ایجا چنین کمیته در زرین شهر بهای زیادی به بانوان داده خواهد شد و بانوان با جرأت بیشتر و اطمینان رو به جلو قدم بر می دارند و مشکلات زیادی از آنان حل خواهد شد.

در ادامه این نشست مهناز ملکی هنرمند و فعال اجتماعی گفت: یکی از شاخص های بارز نهضت امام خمینی(ره) توجه به کرامت انسانی است و در جریان شکل گیری انقلاب اسلامی بانوان با الگو گرفتن از ویژگی های اسلامی و طی یک اقدام فرهنگی عظیم توانستند نقش پویای خود را در جامعه احیا کنند که این بینش ناشی از دیدگاه های اسلام، امام خمینی(ره) و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی است.

وی با اشاره به جایگاه زنان در صدر اسلام و نگاه فراجنسیتی قرآن افزود : طبق قوانین اسلامی و آیات قرآن کریم هیچ تفاوتی بین زن و مرد وجود ندارد بلکه هر یک بنا به اهداف الهی خود وظایفی دارند که باید در کنار یکدیگر و همسو با هم به این وظایف عمل کنند.

این هنرمند لنجانی تصریح کرد: با مرور جایگاه و اهمیت منزلت زن در زمان حیات پیامبر گرامی اسلام می توان دید که دین اسلام از آغاز تاکنون دین محدود کننده نبوده است از این رو با نگاه کلان می توان دریافت که حضور بانوان در حوزه های اجتماعی، فرهنگی، علمی و آموزشی باعث توسعه و پیشرفت بوده و امروزه پیشرفت و توسعه در عرصه های مختلف اجتماع با میزان مشارکت و فعالیت بانوان سنجیده می شود.

وی ادامه داد: باید گفت بازداشتن زن از کوشش هایی که آفرینش به او امکان داده، نه تنها ستم به زن بلکه خیانت به اجتماع بوده از این رو هر عاملی که سبب شود قوای طبیعی و خدادادی انسان معطل و بی اثر بماند به زیان اجتماع است چراکه عامل انسانی بزرگترین سرمایه اجتماع است.

ملکی یاداورشد: شعرا و هنرمندان می توانند با تفکر و ایده های خود شهرداری را در جهت پیشبرد و اجرای فعالیت های فرهنگی شهرداری را یاری دهند و تشکیل میته بانوان بسیار مهم و تاثیرگذار است.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۵۷۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت همراهی اوقاف برای بازگشایی دروازه ری در قم

محسن محرری،رئیس شورای اسلامی شهر قم، برنامه مدیریت شهری برای بازگشایی خیابان دروازه ری را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: خیابان دروازه ری در کنار قبرستان نو و وادی‌السلام از طرح‌های بازآفرینی شهری است که تسریع در عملیات اجرایی و بازگشایی کامل آنها در گرو همراهی اداره کل اوقاف و امور خیریه به‌عنوان بخشی از متولی بقاع موجود در مجموعه‌های فوق است.

محرری  با بیان اینکه تملک و بازگشایی خیابان دروازه ری به‌عنوان یکی از ۱۶ خیابان بن‌بست قم تا پایان امسال نهایی می‌شود، گفت: ساماندهی و بازگشایی کامل  این محور نیازمند همراهی اوقاف و امور خیریه است.

وی با اشاره به پیش‌بینی احداث ۲ پارکینگ در طرح بازگشایی و ساماندهی خیابان دروازه ری، ابراز کرد: طی چند سال گذشته برخی از خیابان‌های بن‌بست شهری مانند خیابان شهیدان صادقی، برقعی، خسرو بیگی، بلوار جمهوری اسلامی و عمار یاسر بازگشایی شده‌اند.

محور دروازه ری به طول یک‌هزار و ۳۰۰ متر است و در آخرین طرح تفصیلی شهر قم که در اسفندماه ۱۳۹۸ به تصویب شورای عالی معماری و شهرسازی رسیده و پس از ابلاغ به استاندار به شهرداری اعلام شده‌است.

وی همچنین با بیان اینکه تبدیل قبرستان نو در هسته مرکزی شهر و در جوار حرم حضرت معصومه (س) به باغ مزار در مساحت ۵ هکتاری جزء طرح‌های جاری مدیریت شهری است، گفت: تملک پلاک مغازه‌های پیرامون این قبرستان در مراحل پایانی خود قرار دارد.

قبرستان نو یکی از آرامستان‌های قدیمی شهر قم است که در محدود خیابان امیرکبیر در نزدیکی حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) واقع شده‌است.

رئیس شورای اسلامی شهر قم همچنین با اشاره به عملکرد شورای ششم، گفت: طی نزدیک به سه سال از فعالیت این شورا ۱۲۴ جلسه رسمی برگزار و ۸۲۰ مورد لوایح و ۷۸ طرح مورد بررسی قرار گرفته است.

محرری برخی اختلاف‌نظر‌ها در بین اعضای شورای اسلامی شهر را مورد توجه قرار داد و افزود: اختلاف‌نظر و دیدگاه در بین افراد عادی است؛ ولی رسانه‌ای شدن این مباحث و کشیده‌شدن آنها به کف جامعه می‌تواند آثار منفی در عملکرد شورا داشته‌باشد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • ضرورت همراهی اوقاف برای بازگشایی دروازه ری در قم
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • تشکیل مجمع مشورتی شورای ادوار بندرعباس
  • ضرورت تشکیل کمیسیون مشترک برای پیگیری موافقتنامه‌های دوجانبه بین ایران و اوگاندا
  • کمیته همکاری‌های کشاورزی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • ظرفیت‌های یک نمایشگاه در احیای قرآن/ «حراج باران» برگزار می‌شود
  • تشکیل شورای راهبردی مدیریت شهری شیراز با چند حوزه خدمات‌رسان
  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها