Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از فعالیت حدود ۵۰ شرکت دانش بنیان در زمینه‌های مختلف دریایی خبر داد.

سورنا ستاری در حاشیه دیدار از سومین نمایشگاه ملی دریا مسیر پیشرفت در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، گفت: تلاش ما افزایش فعالیت بخش خصوصی در زمینه دریاست.

وی افزود: افزایش تعداد شرکت‌های دانش بنیان در این زمینه و فعالیت بخش خصوصی از اولویت‌های ماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ستاری با بیان اینکه ۳۲۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور فعال است تصریح کرد: باید تعداد شرکت‌های دانش بنیان در حوزه دریایی افزایش یابد چرا که در مقایسه با دیگر حوزه‌ها تعداد این شرکت‌ها کافی نیست.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به نقش چشم گیر بخش دولتی و نظامی در حوزه دریا گفت: باید دولت در این زمینه نقش سیاستگذاری و نظارت را برعهده داشته باشد و بخش خصوصی در زمینه دریایی مجری باشد.

وی افزود: حوزه دریایی مورد تاکید بیشتر مقامات کشور است، اما از لحاظ تاریخی هر جا به دریا رسیده عقب نشینی کرده ایم به گونه‌ای که حوزه دریا تا حدودی به فراموشی سپرده شده است.

ستاری گفت: حوزه دریایی از حوزه‌های ثروت زاست که در تمام بخش‌های آن از شیلات تا تولید تجهیزات امکان فعالیت شرکت‌های دانش بنیان وجود دارد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۵۹۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و برخی مسئولان و معاونان این وزارتخانه برای دیدار و گفتگوی چهره به چهره با مردم در مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری حاضر شدند.

حیدر محمدی، رئیس سازمان غذا و دارو در این دیدار، از تولید داروی بیماران اس ام اِی (SMA) در یک شرکت دانش‌بنیان خبر داد و گفت: این دارو در سطح آزمایشگاهی تولید شده است و اگر نتایج نهایی آن اثربخش باشد، وارد مرحله تولید صنعتی می‌شود. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان