Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@22:41:46 GMT

وضعیت آموزش عالی دانشگاه‌های فرانسه بررسی شد

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۶۲۳۳۲

وضعیت آموزش عالی دانشگاه‌های فرانسه بررسی شد

نشست «بررسی وضعیت آموزش عالی دانشگاه‌های فرانسه» در پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، پروفسور فیلیپ باربه و دکتر دانیل وربا، معاونان دانشگاه پاریس ۱۳، با حضور در پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به بحث و تبادل نظر درباره وضعیت آموزش عالی در فرانسه پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست دکتر دانیل وربا به سخنرانی با موضوع «سیاست‌های دانشگاه‌های فرانسوی در عرصه بین‌الملل، مطالعه نمونه‌ای دانشگاه پاریس ۱۳» پرداخت.

وی در ابتدا با اشاره به داده‌های آماری موجود از ۸۰ دانشگاه فرانسوی و مراکز تحقیقاتی موجود در خصوص بودجه اختصاص یافته به آموزش عالی در این کشور و تعداد دو میلیون و ۶۰۰ هزار نفر دانشجو در مقاطع تحصیلی مختلف اشاره کرد.

وربا با بررسی سیستم‌های متفاوت در دانشگاه‌های فرانسه به بررسی چگونگی مدیریت این دانشگاه‌ها نیز پرداخت.

معاون بین‌الملل دانشگاه پاریس ۱۳ در ادامه برخی سیاست‌های اعمالی برای تسهیل تحرک بین‌المللی دانشجویان فرانسوی را بیان کرد.

بر این اساس مدارج دانشگاهی در سه سطح اصلی، لیسانس، کارشناسی ارشد، دکتری یا (LMD لیسانس ۳ سال تحصیل پس از دیپلم متوسطه)، مستر (۵ سال تحصیل پس از دیپلم متوسطه)، دکتری (۸ سال تحصیل پس از دیپلم متوسطه) تعریف می شود.

 هم اکنون، دو سوم دانشگاه‌های فرانسوی فرمول LMD را به کار گرفته اند.

وی خاطرنشان کرد: در فرانسه دو نوع مدرک کارشناسی‌ارشد به صورت حرفه‌ای و پژوهشی وجود دارد.

معاون بین‌الملل دانشگاه پاریس گفت: دانشگاه پاریس ۱۳ در حدود ۵۶۷ توافقنامه با دانشگاه‌های اتحادیه اروپا و ۹۵ توافقنامه با دانشگاه‌های خارج از اتحادیه منعقد کرده است که از این مناطق ۲۵۰ دانشجوی فارغ‌التحصیل و ۱۵۴ دانشجوی شاغل به تحصیل وجود دارد.

وی در ادامه ضمن بررسی دلایل آمار بالای شکست تحصیلی در سال اول و ...، به تبیین استراتژی‌ها و سیاست‌های این دانشگاه برای بین‌المللی شدن آموزش عالی در ۶ سرفصل استراتژی و سیاست، انجام اقدامات، آموزش، ایجاد انگیزش برای فارغ‌التحصیلی و ایجاد انگیزش برای ورود دانشجویان و ارزیابی پرداخت.

وربا همچنین به قدمت ۴۷ ساله دانشگاه پاریس ۱۳، دانشکده‌های موجود، خوابگاه‌ها، تعداد دانشجویان، کادر اداری و اجرایی، سخنرانی‌ها و همایش‌های برگزار شده، آزمایشگاه‌ها، کتابخانه‌ها و در مجموع امکانات دانشگاه اشاره و خاطرنشان کرد: آموزش زبان فرانسه نیز با یادگیری تمام مهارت‌ها در برنامه این دانشگاه گنجانده شده است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۶۲۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ / تکلیف نیروهای شرکتی چه می‌شود؟

بعد از این رایزنی‌ها قرار شد با سپری شدن تعطیلی هفته آینده جلسات صحن مجلس، دو هفته بعد که جلسات صحن مجددا برقرار است ما طرح را به کمیسیون بیاوریم و اگر در مواردی نیاز به اصرار بر مصوبه وجود داشت، بر آنها اصرار کنیم.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس آخرین وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت را تشریح کرد و از تلاش‌ها برای تصویب طرح مذکور تا قبل از پایان عمر مجلس یازدهم خبر داد.

سیدکریم حسینی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، درخصوص آخرین وضعیت رسیدگی به طرح ساماندهی و رفع ایرادات آن، گفت: بعد از ایراداتی که هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام نسبت به این مصوبه داشتند قرار شد که آقای اسماعیلی رییس کمیسیون مذاکراتی با اعضای هیات عالی نظارت مجمع داشته باشند و همچنین آقای قالیباف به عنوان رییس مجلس هم رایزنی‌هایی با اعضای هیات عالی و مجمع داشته باشند.

وی ادامه داد: بعد از این رایزنی‌ها قرار شد با سپری شدن تعطیلی هفته آینده جلسات صحن مجلس، دو هفته بعد که جلسات صحن مجددا برقرار است ما طرح را به کمیسیون بیاوریم و اگر در مواردی نیاز به اصرار بر مصوبه وجود داشت، بر آنها اصرار کنیم.

حسینی در پاسخ به این سوال که «فکر می‌کنید با توجه به روند پیش‌رو این مصوبه به عمر این مجلس برسد یا زمان‌بر شود؟»، اظهار داشت: ما به برخی از مصوبات این طرح اصرار داریم که اگر آقایان هیات عالی نظارت به اقناع نرسند و اصرار کمیسیون را قبول نکنند امکان به نتیجه رسیدن در این مجلس بعید است، اما در صورت اقناع عزیزان و همکاری آنها این اقدام شدنی است.

وی گفت: رییس مجلس هم پیگیر این مساله است تا بتوانیم این طرح را به عنوان یکی از گام‌های مهم مجلس یازدهم به نتیجه برسانیم.

با این اوصاف، ظاهراً تعیین تکلیف طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت به مجلس دوازدهم موکول شده است که علت آن با توجه به عدم رسیدن به توافق با شورای نگهبان و هیات عالی نظارت و به دلیل رای نیاوردن بعضی از نمایندگان پیگیر طرح، تلاش جهت به دست آوردن نظر مثبت هیأت نظارت و رفع ابهامات به مجلس دوازدهم موکول شده است.

به این ترتیب، فعلاً پیمانکاران در عرصه روابط کار کشور با قدرت ماندگارند و قرارداد‌های مناقصه جدید پیاپی برگزار می‌شود.

منبع: ایلنا

tags # حقوق کارمندان سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • پلیس فرانسه با هدف پاکسازی دانشگاه علوم‌سیاسی پاریس از دانشجویان تحصن کننده حامی فلسطین وارد عمل شد
  • انتفاضه دانشجویان فرانسوی در حمایت از فلسطین
  • فیلم/ یورش پلیس فرانسه به دانشگاه ساینس پو پاریس
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • پلیس فرانسه وارد دانشگاه «ساینس‌پو» شد
  • حمله پلیس فرانسه به حامیان فلسطین در دانشگاه «ساینس پو»
  • تعطیلی دانشگاهی در فرانسه در پی اعتراض دانشجویان حامی فلسطین
  • وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ / تکلیف نیروهای شرکتی چه می‌شود؟
  • تعطیلی یک دانشگاه در فرانسه به دنبال اعتراضات
  • تعطیلی یک دانشگاه در فرانسه بدلیل اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین