Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهنام سعیدی روز سه شنبه در حاشیه آئین آغازین دوره آموزشی مدیریت بحران در همدان، بیان کرد: اقدامات اولیه برای گنجاندن درس مدیریت بحران در دروس مقطع ابتدایی و متوسطه صورت گرفته است و به زودی این درس جزء درس های دانش آموزان قرار می گیرد تا دانش اموزان از سنین پایه با این مولفه و اهمیت آن آشنا شوند.
وی یادآوری کرد: هم اینک 2 واحد درسی در دروس دانشگاهی مقطع کارشناسی قرار گرفته است و از امسال این درس به صورت اختیاری در دانشگاه ها ارائه و تدریس می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون مدیریت بحران کشور گفت: آموزش مردم در دستور کار مدیریت بحران قرار دارد چون معتقدیم اولین امدادگران که پیش از هر نیروی امدادی در صحنه حاضر می شوند مردم هستند بنابراین می توانند تاثیر مثبتی در امداد و نجات داشته باشند.
سعیدی افزود: در این راستا تمامی استان ها مکلف به تهیه سند آموزشی خود در زمینه نحوه آشنا کردن مردم با مدیریت بحران هستند.
وی ادامه داد: هم اینک استان یزد به عنوان آزمونه این طرح انتخاب شده که در بازه زمانی چهار ساله باید مردم را آموزش دهد.
معاون مدیریت بحران کشور اضافه کرد: طبق آخرین آمار دریافتی، از ابتدای امسال تاکنون 250 هزار نفر از مردم این استان در حوزه مدیریت بحران آموزش دیدند.

** ایران جزو 10 کشور حادثه خیر جهان است
سعیدی گفت: ایران از نظر سیل، زلزله، خشکسالی یک منطقه مخاطره خیز محسوب می شود بنابراین سازمان مدیریت بحران برای پیشگیری از آثار زیابنبار این مخاطرات اقدام به برگزاری دوره های آموزشی در سطوح مختلف کرده است.
وی یادآوری کرد: نخستین دوره آموزشی برای مدیران 31 استان کشور برگزار شد و همه اعضای شورای مدیریت بحران استان ها در این دوره حضور داشتند تا بتوانند مسائلی را که فرا می گیرند در عرصه عمل بکار بندند.
معاون مدیریت بحران کشور افزود: مرحله دوم، آموزش اعضای مدیریت بحران شهرستان ها است که تاکنون در 17استان این آموزش ها برگزار شده و هم اینک این دوره در همدان در حال برگزاری است.
سعیدی اضافه کرد: مرحله سوم آموزش در سطح بخشداران، دهیاران و اعضای شورهای اسلامی شهر و روستا است که این دوره آموزشی نیز به زودی آغاز می شود.
وی ادامه داد: آموزش کادر و پرسنل نظامی و انتظامی با شعار 'هر نظامی یک امدادگر' نیز در دستور کار است که امید می رود با برگزاری دوره های آموزشی برای اقشار مختلف میزان آثار تلفات و خسارت های ناشی از حوادث غیر مترقبه را کاهش داد.
به گزارش ایرنا، گردهمایی سه روزه 270 تن از مدیران شهرستان های همدان با محوریت آموزش مدیریت بحران روز سه شنبه در مرکز آموزش و پژوهش همدان آغاز شد.
خبرنگار: علیرضا جهانگیری**انتشار دهنده: سعید زارع کندجانی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۶۸۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور

محمدحسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در نشست ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، از حادثه‌خیز بودن کشور ایران و به تبع آن استان‌های کشور یاد کرد و گفت : از ۶۶ مخاطره طبیعی و ساخته دست انسان که در جهان شناسایی شده، ۴۴ مورد آن در کشور ما نیز رخ می‌دهد.

وی سیلاب، زلزله، فرونشست زمین، آتش‌سوزی، سرمازدگی، خشکسالی، رانش زمین و ریزگرد‌ها را چند مخاطره اصلی و مهم در کشور اعلام کرد که از بین آنها سیل و زلزله اهمیت دو چندانی دارد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور یاد کرد که حدود یک پنجم آنها بزرگی بیش از چهار ریشتر دارد و افزود: در برخی سال‌ها که شاهد وقوع زلزله‌های بزرگی مثل زلزله بم، زلزله کرمانشاه و... در کشور بودیم، تعداد زلزله‌های سالانه به ۲۰ هزار مورد نیز رسیده است.

نامی با تاکید بر لزوم مقاوم سازی ساختمان‌ها در برابرزلزله با توجه به فراوانی وقوع آن در کشور، اظهار کرد: باید سازه‌ها بگونه‌ای ساخته شود که در برابر زلزله‌های هشت ریشتری مقاوم باشد و اماکن حساس و حیاتی کشور نیز بتوانند در برابر زلزله‌های ۱۰ ریشتری مقاومت کنند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از اهمیت افزایش ضریب بیمه در منازل مسکونی شهری و روستایی برای مقابله با بلایای طبیعی هم یاد کرد و با اشاره به هزینه بالای بیمه یک ساختمان مسکونی در مناطق شهری، افزود: باید به سمت راهکار‌های نوینی برویم که مردم بتوانند با هزینه کمتر منازل خود را بیمه کنند و از سوی دیگر هنگام بروز حادثه و خسارت، یک متولی مشخص برای پرداخت خسارت به آنها وجود داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: تمامی ساختمان‌های دولتی نیز باید بیمه داشته باشند و بالاترین رده یک دستگاه در برابر این موضوع مسئول است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه با اشاره به تغییرات آب و هوایی و تاثیرات آن در شکل‌گیری بحران‌ها، اظهارکرد: در این راستا، پیشگیری از وقوع بحران را در همه زمان‌ها و مکان‌ها به عنوان مهمترین اولویت در دستورکار قرار داده‌ایم. 

وی افزود: طی چندسال اخیر بویژه در سالجاری، شاهد وقوع سیلاب در برخی از مناطق کشور بودیم که اصلا انتظار سیلاب را در آن مناطق نداشتیم که این نشان می‌دهد که وقوع بحران‌هایی مانند سیلاب مربوط به زمان و مکان خاصی نیست، چرا که نظم آب و هوایی در جهان به هم ریخته است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره خوشنویسی «کاتبان وحی» ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی
  • ماز مارکت؛ بهترین سایت برای خرید کتاب کمک درسی
  • پاسخ بامزه یک دانش‌آموز به تمرین کتاب درسی
  • اهانت به امام خمینی(ره) در کتاب درسی هند؟
  • دوره آموزشی مدیریت مصرف آب ویژه دانش‌آموزان در سنندج برگزار شد
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور