Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-26@06:29:19 GMT

نوشیدنی‌هایی که دندان‌ها را از بین می‌برند

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۸۷۹۳۶

دبیرعلمی دوازدهمین کنگره انجمن دندانپزشکان عمومی ایران، گفت: نوشابه‌های گازدار و فست فودها عامل بسیار مهمی در جهت پوسیدگی دندانی به شمار می‌روند. آفتاب‌‌نیوز : اسماعیل یاسینی دبیرعلمی دوازدهمین کنگره انجمن دندانپزشکان عمومی ایران با اشاره به اینکه شکل دندان‌ها(آناتومی)، نوع رژیم غذایی، عدم رعایت بهداشت دندان‌ها، عوامل ارثی و کمبود فلوراید در آب آشامیدنی از جمله علل پوسیدگی دندان به شمار می‌رود، افزود: مهمترین روش پیشگیری، رعایت بهداشت یعنی مسواک زدن صحیح و استفاده از نخ دندان بعد از هر وعده غذایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش همشهری، وی به برگزاری دوازدهمین کنگره انجمن دندانپزشکان عمومی ایران اشاره کرد و اظهارداشت: این کنگره با تم «اندیشه‌های راهبردی در دندانپزشکی و طرح درمان» و با محوریت سلامت دهان و دندان برگزار می‌شود.

یاسینی افزود: این تم، یک تم کامل و جامع است بدین معنی که درمان‌ها نباید یک بعدی باشد. همچنین بدین معنی که با یک تفکر جامع و در نظر گرفتن طرح درمان‌های مختلف، یک طرح درمان صحیح در نظر گرفته و بهترین روش درمانی را انتخاب می‌کنیم.

دبیر علمی دوازدهمین کنگره انجمن دندانپزشکان عمومی ایران ادامه داد: این کنگره ۴ روزه شامل ۳۲ پانل و در رشته‌های تخصصی مختلف دندانپزشکی، به صورت سخنرانی‌، بین رشته‌ای، چالشی و ارائه پوستر خواهد بود همچنین پانل ویژه‌ای حول محور سلامت دهان و دندان با حضور مسئولان وزارت بهداشت و سخنرانی اساتید جهت تامین سلامت دهان و دندان جامعه برگزار شود.

یاسینی بیان داشت: پوسیدگی دندان یک بیماری عفونی است که فاکتورهای مختلفی در بروز آن دخالت دارند، شکل دندان ها(آناتومی)، نوع رژیم غذایی، عدم رعایت بهداشت دندان‌ها، عوامل ارثی، کمبود فلوراید در آب آشامیدنی از جمله علل پوسیدگی دندان به شمار می‌رود.

وی گفت: روش‌های آموزش رعایت بهداشت دهان و دندان در کاهش پوسیدگی دندان بسیارحائز اهمیت است و رسانه‌ها نقش مهمی در این راستا دارند که متاسفانه این نقش در کشور ما کم رنگ است.

دبیرعلمی دوازدهمین کنگره انجمن دندانپزشکان عمومی ایران افزود:همچنین نقش و رسالتی که دندانپزشکان در آموزش بهداشت و پیشگیری برای بیماران خود دارند، بسیار مهم است لازم بوده بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

یاسینی عنوان کرد: متاسفانه رژیم‌های غذایی امروزه اکثرا حاوی مواد قندی مضر( ساکارز) هستند؛ همچنین نوشابه‌های گازدارو فست فودها عامل بسیار مهمی در جهت پوسیدگی دندانی به شمار می‌روند.

وی با اشاره به اینکه روز به روز شاهد افزایش پوسیدگی‌های دندانی در جامعه هستیم، گفت: مهمترین روش پیشگیری، رعایت بهداشت یعنی مسواک زدن صحیح و استفاده از نخ دندان بعد از هر وعده غذایی است همچنین توصیه می‌شود هر ۶ ماه یکبار به دندانپزشک مراجعه شود.

دبیرعلمی دوازدهمین کنگره انجمن دندانپزشکان عمومی ایران یادآور شد: از دیگر روش‌های پیشگیری از پوسیدگی دندان، انجام فیشور سیلانت است که توسط متخصصین دندانپزشکی کودکان و دندانپزشکان عمومی انجام می‌شود که این روش پس از رویش دندان‌های دائمی با توجه به شیارهای عمیق در سطح جونده آنها و عدم امکان تمیز کردن کامل توسط مسواک در این روش دندان با ماده‌ی شیار پوش دندان پوشیده می‌شود و طی عملیاتی خاص عمل‌آوری می‌شود.

یاسینی گفت: همچنین انجام فلورایدتراپی هر ۶ ماه یک‌بار توسط متخصصین دندانپزشکی کودکان و دندانپزشکان عمومی توصیه می‌شود. روش دیگر نیز استفاده از فلوراید در آب آشامیدنی به میزان استاندارد است.

وی خاطرنشان کرد: عوامل زیادی در پوسیدگی دندانی نقش دارند که برخی از عوامل مهم در بالا ذکر شد ولی آنچه مسلم است اینکه پیشگیری هزینه‌ای به مراتب کمتر از روش‌های درمانی برای بیمار و جامعه ایجاد می‌کند.

دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران ۱۹ تا ۲۲ دی ماه ۹۶ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۸۷۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم نامه همکاری بین مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه بهداشت عمومی ادوارد و سینتیای هند منعقد شد.

به گفته عباس استاد تقی زاده رئیس مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت، از آنجایی که موضوع تغییر اقلیم یک موضوع جهانی است و در راستای توسعه همکاری‌های بین المللی و بین المللی سازی دانشگااه، این تفاهم نامه امضا گردید. دکتر استاد تقی زاده اضافه کرد: این تفاهم نامه به منظور تبادل تسهیلات، دانشجویان و محققان، تدوین و اجرای تحقیقات مشترک، برگزاری برنامه‌های آموزشی مشترک، و توسعه شبکه‌های علمی در منطقه منعقد گردیده است.

وی افزود: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت یکی از مراکز تحقیقاتی زیرمجموعه پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران است که در سال ۱۴۰۲ با هدف مقابله با یکی از مهم‌ترین چالش‌های قرن حاضر – تأثیرات تغییرات اقلیمی بر سلامت انسان – تأسیس شده است. مأموریت اصلی این مرکز شناسایی، تحلیل و ارائه راهکار‌هایی برای مقابله با این تأثیرات است. با توجه به گستردگی و پیچیدگی موضوع، مرکز تلاش می‌کند تا با استفاده از داده‌های علمی و رویکرد‌های نوآورانه، به بهبود شرایط زیست‌محیطی و بهداشتی جوامع محلی، ملّی و جهانی کمک کند. این مرکز از متخصص‌ترین و خبره‌ترین اساتید و محققان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای انجام ماموریت‌های خود بهره می‌گیرد.

رئیس این مرکز تاکید کرد: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت بر این باور است که همکاری و مشارکت عمیق میان افراد، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، سازمان‌ها و سیاست‌گذاران می‌توان به راه‌حل‌های نوآورانه و پایدار برای مقابله با تغییرات اقلیمی دست یافت.

تقی زاده گفت: موسسه بهداشت عمومی ادوارد - سینتیا موسسه علمی در هند است که در حوزه‌های دانش و تحقیقات علمی در حوزه‌های سلامت جهانی، تغییر اقلیم و دیگر زمینه‌های مشترک فعال بوده و به واسطه شبکه دانشگاهی خود در کشور هند و دیگر کشور‌های جهان می‌تواند همکار مناسبی برای مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت باشد.

لازم بذکر است که متن کامل تفاهم نامه همکاری در اینجا قابل مشاهده می‌باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲ خانه بهداشت روستایی در تالش افتتاح شد
  • روابط‌عمومی‌ها برند سازمان را حفظ می‌کنند
  • امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند
  • تصفیه خانه فاضلاب از هدر رفت آب درصنایع آب بر پیشگیری می‌کند
  • مدعی العموم از کارخانجات رب گوجه بازدید کرد
  • بیماری های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام های بهداشتی دنیا
  • اجرای طرح فلورایدتراپی دانش آموزان مقطع ابتدایی شیراز
  • برگزاری «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت
  • فلوراید تراپی بیش از ۷۶ هزار نفر از دانش آموزان روستایی خوزستان
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود